ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! «Κρετίνοι, σατανικοί μ@@κες…»: Το ξέσπασμα του Χατζηνικολάου για την αποκαθήλωση του κόκκινου αγάλματος

Κοινοποίηση:
poeipqwoeiqwekldasdkjaskljcxzlkcjzxcljxcz

Με αιχμηρά λόγια, σχολίασε ο Νίκος Χατζηνικολάου το γκρέμισμα από αγνώστους του “phylax”, του κόκκινου αγάλματος στο Παλαιό Φάληρο.

Μέσα από τη σημερινή του εκπομπή στον Real FM, ο Νίκος Χατζηνικολάου χαρακτήρισε μεταξύ άλλων τους δράστες του βανδαλισμού κρετίνους, ηλίθιους και σατανικούς μαλάκες.

«Μόνο κρετίνους μπορεί να χαρακτηρίσει αυτούς που έριξαν το άγαλμα, αυτούς που πήγαν και το θύμιαζαν πριν. Μιλάμε για ηλίθιους και πραγματικά είναι πάρα πολύ ανησυχητικό ότι υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι στην ελληνική κοινωνία. Τρομάζει εμάς τους υπόλοιπους αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφους στέλνοντας την καλημέρα του στον γλύπτη του phylax, Κωστή Γεωργίου.

«Βιώνει περίοδο τεράστιας στενοχώριας. Θέλω να του πω δεν αξίζει να στενοχωριέται για ηλίθιους.Έβγαλαν το συμπέρασμα ότι είναι σύμβολο του σατανά ο phylax επειδή είναι κόκκινο. Έχετε δει πόσα από τα αγάλματα του συγκεκριμένου γλύπτη είναι κόκκινα; Το 80% είναι κόκκινα. Έχετε δει τις μορφές ζώων έξω από το μουσείο στο Πεκίνο; Λοιπόν τι είναι; Η σατανική αγελάδα; Ο σατανικός ακροβάτης; Σατανικοί μαλάκες μάλλον είναι. Σατανικοί μαλάκες αυτοί που προσπαθούν να απαξιώσουν το σημαντικό αυτόν και μεγάλο Έλληνα καλλιτέχνη. Βέβαια πρέπει να τους δώσω και ένα bonus σε αυτούς τους βλάκες, σε αυτούς του. Κατάφεραν να κάνουν γνωστό αυτόν τον καλλιτέχνη που είναι γνωστός στα πέρατα του κόσμου αλλά εδώ στην Ελλάδα δεν του έχουμε δώσει την αξία που του πρέπει» είπε ο δημοσιογράφος, για να καταλήξει: «Μιλάμε δυστυχώς για μεσαίωνα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Αισθητική υψηλή ,πρέπει σίγουρα να είχε , όποιος άνεμος έρριψε αυτό το μνημείο ατεχνίας …

  2. ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΞΩ , ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΕΙ .

  3. αυτο το εκτρωμα δεν το εριξε κανεις απο τον αερα επεσε και βαλαν εναν φουκαρα να πει δηθεν οτι ειδε μια ομαδα ατομων με 3 τζιπ να ριχνουν το εκτρωμα.

  4. Χατζηλαλάκη, πλήρωσε πρώτα αυτά που χρωστάς στο δημόσιο και στους υπαλλήλους σου (που είναι πολλές χιλιάδες ευρώ), και μετά μίλα ξεφτιλισμένο νεοταξίτικο σκουπίδι!!! Άντε σιγά-σιγά να γκρεμιστούν και τα υπόλοιπα ‘αγάλματα’-εκτρώματα που αντιπροσωπεύουν τον ‘έξω από δώ’!!!

  5. νικε χατζηνικολαου το εμποριικο μαρκετιγκ δεν το κανουμε οταν υπαρχει χριστιανικος λογος το χρημα και οι διαφορες θρησκειες απεχουν δις χιλιομετρα απο τονχριστιανισμο

  6. Ελλάδα είναι μόνο μια εδώ δεν χωράει κανένας έκπτωτος Άγγελος και τα λαμόγια της πολιτικής σκηνής και οι μεγαλοδιμοσιογραφοι άθεοι

  7. μαλ@@@ας εισαι και φενεσαι βρε ξεφτιλα του κερατα αντε παγενε και κατσε πανω στην κολονα πας και χαλαρωσεις και παρε μαζι σου και των μπαρμπα σου των τραγκα

  8. Οι σκοπιανοι γυφτοι στολιζουν την χωρα τους με αρχαιοελληνικα αγαλματα μεγαλεξανδρους , νεοκλασικα κτηρια κλπ , και οι μαλακες στην Ελλαδα δεχονται να πληρωνουν αποτυχημενους αριστερους ψυχοπαθεις που αυτοαποκαλουνται καλλιτεχνες για να στολιζουν τους Δημους τους με σκουπιδια

  9. ΟΞΩ ΡΕ ΛΙΝΑΤΣΑ
    ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΒΓΟ ΤΗΣ ΚΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΛΙΝΑΤΣΑ

  10. Ρε παπαρα χατχηπουσταρα,έφυγες από το βούρκο του mega και πήγες στον ant1 να κάνεις πάλι τις προπαγάνδας σου;ας κοιτάξουν οι διευθύνοντες του καναλιού να σου δώσουν πόδι πριν καταλήξει το κανάλι τους όπως το mega και δεν το πάρουν χαμπάρι.

  11. ΠΟΥΣΤΗ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΤΣΟΥΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΛΕΧΡΙΤΗ

  12. Αρχικρετίνος παπάρας είναι ο Χατζηνικολάου! Το κόκκινο χρώμα ήταν το πρόβλημα ή η ερπετοειδή μορφή του, που θυμίζει αιγυπτιακά ξόανα δαιμόνων; Η συγκεκριμένη αηδία-δημιουργία παραπέμπει στον Μεσαίωνα και σε τελετές σκοταδισμου βρε ασχημομουρικο ρομποτοειδές δημοσιογραφικό σκουπίδι! Κάνε μια έρευνα πριν μιλήσεις και βάλε το έκτρωμα του ατάλαντου στον πάτο σου ΜΑΛΑΚΑ! Αυτοβαφτίζεται το κάθε βλήμα καλλιτέχνης για την κάθε αποκρουστική μαλακία του, όπως ο φωτογράφος των αρσενικών κωλοτρυπίδων, παρόμοιος άχρηστος και ο Γεωργίου, καλλιτέχνες του κώλου στην κυριολεξία, που προωθουνται απο την μασονία, ενώ ο κόσμος ο λογικός τους φτυνει κατάμουτρα. Αν το πάμε έτσι τέχνη θεωρώ και εγώ μια χέστρα πάνω στην κεφάλα του. Έλεος πια στα τσακίδια αντίχριστοι υποκριτές πεογλείφτες!

  13. Ο νικολακης να μαζέψει πρωτα το στόμα του και μετα το κώλο του που έχει γίνει δουργελο και τα καλύπτουν ολοι τις βρώμικες του να μη θίξουν το με πόση ιδιόγραφη και μετα να κρίνει αυτους που διαφωνούν με τα εκτρωματα ….άντρες βάρβατοι του κωλου!!!!

  14. Οταν καποιος ειναι σε αδυναμη θεση μπορει να πει κ να κανει πολλα.καποτε,τον θαυμαζαμε κι αυτον.τωρα….αλλο ενα λυκοφως ενος αλλου ειδωλου.καμμια φορα,τον παιρνει η κατηφορα τον ανθρωπο,κι απ το φοβο του παταει γκαζι.αντε,παρτε ολοι βουρ την κατηφορα να δουμε τι θα μεινει ορθιο.σκορδοπιστοι!

  15. Σατανικός είναι ο δήμαρχος και το άγαλμα που έβαλε Νικολάκη Μασονάκη.

  16. Να πας εσύ στο πεκίνο βρε σούργελο!!! Γιατί δε δείχνεις την ίδια ευαισθησία όταν κάνουν χειρότερα σε αγάλματα ελλήνων που πολέμησαν για να είσαι εσύ σήμερα ελεύθερος και να μας κάνεις τον καμπόσο?? Κανείς δεν απαξιώνει τον καλλιτέχνη…μπορεί ο άνθρωπος να είναι καλός…απαξιώνουμε απλά μια σατανική μαλακία που έφτιαξε…

  17. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ Μ@@@Σ ΧΑΤΖΗΧΑΙΒΑΝΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΕ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΑΛΤΟ ΒΡΩΜΟΤΟΜΑΡΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΚΟΠΡΙΕΣ…….

  18. Κανεις απο εσας τους φτασμενους δημοσιογραφους,δεν διαμαρτυρηθηκε οταν μεσα στο Πεδιον του Αρεως εβρεθησαν αποκεφαλισμενα αγαλματα Ελληνων Ηρωων.Οταν εσπασαν το αγαλμα του Υψηλαντη.Τωρα καιγεσαι Χατζηνικολαου για το εκτρομα του κοκκινου διαβολου;Στο κατω- κατω δεν το θελει ο Ελληνικος Λαος,που το πληρωσε.

  19. ΚAΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΕ!! ΕΥΓΕ..!! ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ !!! ΤΩΡΑΑ!!! ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ…!!

  20. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ (ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ) ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΤΑΠΕΔΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΑΥΤΟΝ …….ΚΥΡΙΟ ΟΤΙ ΟΣΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΣΤΟΜΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ………ΑΝΤΕ ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΒΑΛΛΗΜΕΝΟ ΚΑΛΑΜΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΕ…………

  21. Βάλε τα λεφτά, που χρωστάς στην εφορία, πρώτα και μετά μπορείς να κάνεις κοινωνική και πολιτιστική κριτική Χατζηλαλάκη.

  22. Όταν Χατζηπαπάρα ο ίδιος ο καλλιτέχνης ( αν και καλλιτέχνης είναι και της κατσίκας ο κώλος), αν ο ίδιος τον βάπτισε έκπτωτο άγγελο, τότε τι εννοούσε? Άγιο? Όσιο? Όλοι ξέρουμε ότι ο έκπτωτος άγγελος είναι ο Σατανάς. Μη κοιτάς που ΕΣΥ είσαι παραμορφωμένος, ανήκεις στην μεγάλη τάξη ανθρώπων, είσαι ΜΕΓΑΛΟδημοσιογράφος, έχεις κάνει λεφτά και ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι ανήκεις στους διανοούμενους. Εμείς οι κατώτεροι σου, είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ που έχουμε τον Χριστό μέσα μας.

  23. O Γκατζολης ο χατσηπαπαρας , πως θα δειξει ο σκατοβλαχος οτι ξερει απο τεχνη ; με οτι μαλακια φτιαξει ο καθε μαλακας θα επαινεσει …παντα κολογλυφτης και ερπετο …γιαυτο το θαυμασε το σατανικο ερπετο με φτερα …που δεν μπορει να πεταξει ,λογω του οτι τα φτερα εναι πολυ μικρα …αρα και λαθος συμμετριας …δεν εχω προσβαση να παραθεσω σε φωτο τον δαιμονα που εχει αντιγραψει με μικρη αλλαγη στην μυτη ..

  24. Ο Ηλιθιος και ξεπουλημενος χατζηνικολαου τι αλλο περιμενατε να πει ? παιδι του συστηματος ειναι και ζει παιρνοντας χρηματα κανοντας προπαγανδα…..ειδικα τωρα που εχει ουσιαστικα χρεοκοπησει , κατεβασε και τα βρακια στον τσιπρα και στην νεα ταξη ….ΑΛΗΘΕΙΑ νικολακη ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΑΝ ΑΝΑΘΕΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ? ? ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ …..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ? ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ….ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΟΥ ? τωρα βαφτιζουμε ως μεγαλους καλλιτεχνες κατι ανωμαλους η διεστραμενους νεοταξιτες που φτιαχνουν σαταναδες η συμβολα νεοταξικα και αλλοιμονο σε οποιον διαφωνησει , ε νικολακη ? ΦΑΣΙΣΤΑ !

Comments are closed.