ΣΟΚ στις ΗΠΑ! Πα-ΤΕΡΑΣ έδενε με αλυσίδες τις κόρες του και τις βίαζε

Κοινοποίηση:
αστυνομια-ηπα

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για έναν πατέρα από τις ΗΠΑ που βίαζε και βασάνιζε τις δίδυμες κόρες του.

Η κακοποίηση συνεχιζόταν για χρόνια μέχρι η μία από τις δύο αδελφές κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι και να ειδοποιήσει τις αρχές τον περασμένο Μάιο.

Οι δίδυμες αδελφές αποκάλυψαν στην αστυνομία στην Μινεάπολη των ΗΠΑ ότι ο πατέρας τους τις βίαζε, τις βασάνιζε, τις χτυπούσε, τις άφηνε χωρίς φαγητό και τις κράταγε φυλακισμένες στο σπίτι, όπου ο άνδρας συχνά τις έδενε με αλυσίδες.

Ο 51χρονος Jerry Lee Curry, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Star Tribune, απέκτησε δύο παιδιά με μία από τις κόρες του. Το ένα γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2014 και το άλλο τον Οκτώβριο του 2017.

Οι αδελφές είναι σήμερα περίπου 20 ετών. Η αστυνομία προσπαθεί να βρει τη μητέρα των θυμάτων για να μάθει τι μπορεί να γνωρίζει για την υπόθεση.

Η οργή του Curry τροφοδοτήθηκε σύμφωνα με τις αρχές, όταν μία από τις δίδυμες έγινε σεξουαλικά ενεργή και από το γεγονός ότι είχε την αίσθηση ότι τρώνε πάρα πολύ.

Ο εκπρόσωπος του εισαγγελέα Chuck Laszewski δήλωσε ότι οι ερευνητές χρειάστηκαν σχεδόν ένα χρόνο για να συλλέξουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία και «όταν είχαμε ό, τι χρειαζόμασταν, καταθέσαμε τις κατηγορίες».

Το κορίτσι που απέκτησε δύο μωρά με τον βιαστή-πατέρα της, περιέγραψε με δραματικό τρόπο τα όσα βίωσε. «Δεν θυμάμαι ποτέ να έχω αρκετό φαγητό. Με ανάγκαζε να κάνω σεξ, και μου το έκανε καθημερινά από τότε που ήμουν στην αρχή της εφηβείας. Το έκανε και στη δίδυμη αδελφή μου».

«Ήμουν αλυσοδεμένη στην πόρτα και το κρεβάτι κάθε μέρα, όσο μπορώ να θυμηθώ και οι απειλές ότι θα μας σκοτώσει και θα μας πετάξει στα σκουπίδια συνεχίστηκα» είπε στην κατάθεση της.

Η κοπέλα που δραπέτευσε είχε πρόβλημα με το αριστερό αυτί της και σημάδια στο μέτωπο και στην πλάτη. Είπε στις αρχές ότι τα τραύματα αυτά τα προκάλεσε ο Curry, όταν την χτύπησε με ένα ρόπαλο και ένα κουπί. Το θύμα κουτσαίνει, κάτι που προκλήθηκε από το γεγονός ότι ήταν αλυσοδεμένη γύρω από τον αστράγαλο της πολύ σφιχτά. Οι αλυσίδες είχαν προκαλέσει γάγγραινα και στα δύο της πόδια, αλλά οι γιατροί κατάφεραν και έσωσαν τα πόδια της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: