ΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη: άφησαν στο δρόμο πτώμα ηλικιωμένου επειδή δεν υπήρχαν χρήματα για την κηδεία! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ptoma_496_355

Σοκ προκαλεί η ιστορία με τον ηλικιωμένο που βρήκε φρικτό θάνατο το πρωί από φωτιά στο σπίτι του.


Η πυρκαγιά ξέσπασε στις 9 το πρωί σε μικρή μονοκατοικία στην οδό Νικοπόλης, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός.

Σύμφωνα με το Ράδιο Θεσσαλονίκη, ειδοποιήθηκε από την αστυνομία γραφείο τελετών προκειμένου να παραλάβει τη σορό του και να τη μεταφέρει στο νεκροτομείο. Επειδή όμως δεν υπήρχαν λεφτά για να πληρωθεί, το γραφείο δεν το παρέλαβε!

ptoma

Έτσι, το πτώμα έμεινε για ώρα παρατημένο στο δρόμο τυλιγμένο σε μια σακούλα, με κίνδυνο να γίνει βορά στα ζώα και προκαλώντας οργή για την παντελή έλλειψη σεβασμού στον νεκρό άνδρα.

Η φωτογραφία ντοκουμέντο του Ράδιο Θεσσαλονίκη προκαλεί ανατριχίλα…

Τελικά στις 13:30 το μεσημέρι ειδοποιήθηκε άλλο γραφείο τελετών που δέχθηκε να κάνει την μεταφορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΘ ο ηλικιωμένος έμενε επί χρόνια σε μικρή μονοκατοικία σε συγκρότημα που ανήκει στο Καρίπειο ίδρυμα.

Ο ηλικιωμένος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και οικονομικά ζητήματα. Συγγενείς δεν είχε στην Θεσσαλονίκη, ενώ τον φρόντιζε ένας νεαρός από την περιοχή.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου είχαν ειδοποιηθεί από τον Δεκέμβριο για τις άσχημες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε. Τον βοηθούσαν με γεύμα καθημερινό από την εκκλησία και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Σύμφωνα με πηγές από το δήμο ζητήθηκε από τότε και η παρέμβαση του εισαγγελέα.

πηγή: rthess

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. 40.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΗ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ////ΛΑΘΡΟΜΑΗΜΟΥΔΕΣ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ Κ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟ 400ΑΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ….ΓΥΦΤΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 5+6+7 ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ…. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ;;;;;;;;;

  2. ρέ λακαμάδες ποιό ασθενοφόρο νά πάει νά πάρει τόν νεκρό ? εδώ δέν πάνε γιά τούς ζωντανούς (γιατί δέν υπάρχουν ασθενοφόρα η οδηγοί ) κ θά πάνε γιά τούς νεκρούς – αλ@τη τσίπρα διόρισε κ αλλους ηλίθιους τύπους σάν τόν καρανίκα κ μή διορίζεις οδηγούς για τα ασθενοφόρα

  3. μα καλα ποσο μαλακες ειναι…….αλλα αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι αφου επιασε φωτια, και τον βγαλανε τον παππου νεκρο, τον αφησαν εκει, κανοντας παραλληλα τηλεφωνο στο γραφειο τελετων, οπου επειδη θα τους ειπαν οτι δεν παιζει χρημα, δεν δεχθηκαν την μεραφορα……..

    Δεν θελω να φανταστω οτι φορτωσαν τον παππου και μετα τον πεταξαν ετσι……. δεν εχουμε γινει ακομα ετσι (θελω να πιστευω)…

    τωρα ερωτημα? ενα ασθενοφορο δεν επρεπε να τον παραλαβει? στα ατυχηματα στον δρομο οπου ο αλλος σκοτωνεται επιτοπου, δεν παει γραφειο τελετων να τον παραλαβει, ασθενοφορα πηγαινουν σε συμβαν.

  4. Ειναι σε πληρη απασχοληση το κρατος για να φροντιζει και τους Ελληνες ασχολειται με τους ΛΑΘΡΟ…..

  5. Γιατι τους καλυπτετε και δεν λετε το ονομα του γραφειου ;
    Αυτοι οι τυποι πρεπει να τους κανουνε θερινο το μπουρδελο τους.

  6. Ο Δημος ειναι υποχρεωμενος να επεμβαινει σε τετοιες περιπτωσεις!

  7. Γιατί δεν κατονομάζουν το γραφείο τελετών που τον παράτησε στον δρόμο;;;

    Γιατί δεν τους ξεφτιλίζουν τους αληταράδες;;;

    Παλιοτόμαρα!!!

Comments are closed.