Σοκ στην Πάτρα: Το κοριτσάκι έχει κατάγματα και εγκαύματα και η μητέρα τα ρίχνει όλα στο 2χρονο αδελφάκι του!!!

Κοινοποίηση:
patra

Όχι μόνο εγκαύματα, αλλά και κατάγματα στα πόδια, έχει το επτά μηνών αγγελούδι που μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, όπως είπε στο protothema.gr, η διοικήτρια του νοσοκομείου, Βασιλική Γεωργιοπούλου.

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών έχει ήδη ασκήσει βαριές κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία στους τσιγγάνους γονείς που κατηγορούνται ότι κακοποιούσαν το μόλις επτά μηνών κοριτσάκι τους. 

Ευτυχώς, παρόλο τις κακώσεις και τα εγκαύματα, η κατάσταση της υγείας του παιδιού είναι καλή, διαβεβαιώνει η διοικήτρια του νοσοκομείου. «Είναι ένα πολύ χαριτωμένο κοριτσάκι, φέρει κάποιες κακώσεις με κατάγματα στα πόδια, βλέπουμε ότι έχει εγκαύματα στο ποδαράκι του και στη μυτούλα του, αλλά ευτυχώς τα κατάγματα αντιμετωπίζονται. Το μωράκι τις επόμενες δύο εβδομάδες που θα είναι σε καλύτερη κατάσταση θα δοθεί σε κάποιο ίδρυμα και στη συνέχεια για υιοθεσία, όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις».

Και συνεχίζει τη διήγησή της στο protothema.gr για το πως ήρθε ο παιδί στο νοσοκομείο και για την μητέρα του: «Η μητέρα, μας έφερε το μωράκι χτες το βράδυ στο νοσοκομείο φοβισμένη, ενώ ο πατέρας δεν εμφανίστηκε ποτέ. Η μητέρα βέβαια δεν δέχεται με τίποτα ότι το μωράκι το κακοποίησε η ίδια και το μόνο που μας είπε είναι ότι το 2 ετών αδερφάκι του το χτύπησε, επειδή το ζηλεύει. Αυτό ισχυρίστηκε η μητέρα, όταν μας το παρέδωσε σε αυτή την άσχημη κατάσταση. Εμείς που το εξετάσαμε το παιδί, είδαμε ότι έχει στο δερματάκι του καψίματα και πολύ πιθανόν να είναι από τσιγάρο».

Και όλοι αναρωτήθηκαν στο νοσοκομείο για το «πώς είναι δυνατόν ένα άλλο μωράκι 2 ετών να κάψει και να χτυπήσει το αδερφάκι του, προκαλώντας του κατάγματα; Που να βρει τη δύναμη να το κάνει αυτό; Αμέσως καταλάβαμε ότι όλα αυτά είναι δικαιολογίες των γονιών και ευτυχώς δεν τίθεται σε κίνδυνο η ζωή του παιδιού με τόση κακοποίηση», καταλήγει η διοικήτρια του Καραμανδάνειου νοσοκομείου που από την πρώτη στιγμή παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας του βρέφους.

Ο Γιάννης Αποστολόπουλος, δικηγόρος του ζευγαριού μιλά στο protothema.gr για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι γονείς του βρέφους. «Οι γονείς του ζευγαριού κατηγορούνται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος ενός παιδιού και συγκεκριμένα του παιδιού τους. Περιμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση, προκειμένου να πιστοποιηθεί αν τελικά οι σωματικές αυτές βλάβες προέρχονται όπως ισχυρίζεται το ζευγάρι από το άλλο ανήλικο τέκνο ή αν δεν είναι δυνατό να ευσταθεί ο ισχυρισμός αυτός.

Η μητέρα λέει ότι το έγκαυμα που έχει στο δερματάκι του το παιδί είναι από καυτό γάλα το οποίο δυστυχώς δεν το πρόλαβε και όσο για  τα κατάγματα ισχυρίζεται ότι το άλλο ανήλικο παιδάκι το έριξε από το ριλάξ χωρίς να το προλάβει πάλι η μητέρα να το αποτρέψει. Όπως καταλαβαίνεται η μητέρα αρνείται τις κατηγορίες και προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη από αυτή την υπόθεση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: