ΣΟΚ στην Κόρινθο! Τσιγγάνοι τραυμάτισαν με πέτρες γυναίκα οδηγό!

Κοινοποίηση:
ΕΚΑΒ

Αιμόφυρτη κατέληξε στο νοσοκομείο της Κορίνθου μια ηλικιωμένη οδηγός, όταν τσιγγάνοι «βομβάρδισαν» με πέτρες το αυτοκίνητό της για να το ακινητοποιήσουν και να τη ληστέψουν, πράγμα που τελικά κατάφεραν μέσα στον πανικό της!
Η τρομακτική επίθεση έγινε στην επαρχιακή οδό Κορίνθου- Εξαμιλίων το πρωί της Παρασκευής και ή άτυχη οδηγός τραυματίστηκε από τα θρύψαλα του πλαϊνού τζαμιού, με αποτέλεσμα οι ασυνείδητοι δράστες να αρπάξουν ανενόχλητοι από το διπλανό κάθισμα την τσάντα της, η οποία περιείχε χρήματα και το κινητό της. Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε για την ληστεία όταν η τραυματισμένη γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο και ξεκίνησε έρευνες στα τυφλά, καθώς δεν είχε ούτε την περιγραφή των δραστών, αλλά ούτε και τον αριθμό τους. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Κορίνθου, που σχημάτισε δικογραφία σε βάρος αγνώστων..

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τεμπέληδες, εγκληματίες, απατεώνες Βρομά, που ύστερα ζητάνε σεβασμό και ίσα δικαιώματα. Πήραν την ελληνική υπηκοότητα για να παίρνουν και τα επιδόματα. Πηγαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο μόνο γιατί πληρώνονται γι΄αυτό και ότι ώρα θέλουν. Σε συνδυασμό με τους λαθροταλιμπάν ήρθε και έδεσε η σήψη. Αν σωθείς απο τον έναν θα σου τη φέρει ο άλλος πισώπλατα.

Comments are closed.