ΣΟΚ στην Άγκυρα: Τουρκία και Κατάρ κατονομάστηκαν από τον ΜακΜάστερ ως εχθροί των ΗΠΑ

Κοινοποίηση:
macmaster_trump-630x400

Η είδηση που σας μεταδίδουμε είναι συγκλονιστική και γίνεται συντονισμένη προσπάθεια να τη «θάψουν».

Ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, στρατηγός Χέρμπερτ Ρέιμοντ ΜακΜάστερ, κατονόμασε δημόσια το Κατάρ και την Τουρκία ως υποστηρικτές των τζιχαντιστών και κίνδυνο για την ασφάλεια των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, σε ομιλία του στη δεξαμενή σκέψης Policy Exchange, σε εκδήλωση στην Ουάσιγκτον στις 12 Δεκεμβρίου, ο κ. ΜακΜάστερ προανήγγειλε ότι τη Δευτέρα ο Ντόναλντ Τράμπ θα δημοσιοποιήσει τη νέα εθνική στρατηγική της Ουάσιγκτον στα θέματα ασφαλείας.

Ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Αμερικανού Προέδρου κατονόμασε το Κατάρ και την Τουρκία ως τους νέους υποστηρικτές των εξτρεμιστών μουσουλμάνων και δήλωσε ότι αυτές οι δύο χώρες από κοινού θα θεωρούνται εφεξής ως ένας από τους τρεις πιο σημαντικούς κινδύνους στο νέο αμερικανικό δόγμα ασφαλείας.

Οι τρεις κίνδυνοι για την ασφάλεια των ΗΠΑ είναι -σύμφωνα με τον στρατηγό ΜακΜάστερ- οι ακόλουθοι: α) Ρωσία και Κίνα, β) Ιράν και Βόρεια Κορέα και γ) Κατάρ και Τουρκία ως υποστηρικτές των εξτρεμιστών.

Για την Τουρκία ανέφερε ότι τα αυξανόμενα προβλήματα με την Δύση οφείλονται στην άνοδο του ισλαμιστικού Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και παρομοίωσε το ΑΚΡ με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: