ΣΟΚ! ΠΟΙΟΣ βουλευτής “ψωνίζει” Αφγανούς στη πλατεία Βικτωρίας και…

Κοινοποίηση:
viktoria

Γιώργος Χρ. Αναγνωστάκος  

 Οταν ο άλλος ψωνίζει Αφγανούς στη Πλατεία Βικτωρίας, είναι φυσικό να ψηφίζει υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.
 PRESS-GR.COM
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Γι αυτό είναι υπέρ των λάθρο κάποιοι ‘πονόψυχοι ανθρωπιστές’…

  2. το σωστο ερωτημα θα ηταν ποιοι δεν ψωνιζονται γιατι θεωρω οτι ειναι πολυ λιγοτεροι

  3. Μάλλον Παπαχριστόπουλος ΑΝΕΛ. Κάτι υπαινίχθηκε ο Μυλωνάκης την Παρασκευή.

  4. Το Αδελφατο καλα κρατει μεσα στη Βουλη και αφου ελυσαν ολα τα προβληματα της χωρας, ειπαν δεν φερνουμε κανενα νομοσχεδιο να μπορουμε να υιοθετουμε και παιδια!!!!! Το τι ειναι ο καθενας και τι κανει στο κρεβατι του ειναι δικαιωμα του, αλλα η υιοθεσια παιδιου ειναι σοβαρη υποθεση!!!! Δεν τους απασχολει καθολου τους ελεεινους, οταν το υιοθετημενο κοριτσακι η αγορακι παει στο σχολειο και καποια στιγμη οι συμμαθητες τους μαθουν, οτι οι γονεις του ειναι δυο Λεσβιες η δυο guy, θα το κατασπαραξουν το παιδακι!!!!! Τα παιδια ειναι πολυ σκληρα με το διαφορετικο, αυτο το ξερουν πολυ καλα οσοι ασχολουνται με παιδια!!! Τι θα γινει τοτε;; Θα τα φορτοσουν στους εκπαιδευτικους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα;; Αντε να χαθητε αθλιοι με τα σκατενια μυαλα που κουβαλατε!!!!!!

  5. Και να μην το πειτε , θα μας το πουνε στις ειδησεις
    “”Κατακρεουργημενος γυμνος και δεμενος πανω στο κρεβατι του σε μια λιμνη αιματος , βρεθηκε το πρωι απο συγγενεις του ο βουλευτης ταδε .Ταυτοποιηθηκε ο αλλοδαπος δραστης.””

  6. Δεν θα με εξέπλητε αν ήταν ο Χατζηδάκης ή ο Σταθάκης, ή ο Κακλαμάνης ακόμα και ο Μπέννυ. Όταν διατάζει η πίσω πόρτα, μπαίνουν μεγάαααααλες βοϊδ@πο@τσες.

    1. ο μπενυ με τιποα
      ειναι μεγας γαμιας σαν τον ανδρεα

      1. Πότε τον είδε για τελευταία φορά; Γάμησε 11 εκ Ελληνες με το PSI αν αυτό εννοείς

Comments are closed.