Σοκ με τoν «τυφώνα» Μπεκατώρου: Η πτώση του «Deal» και ο φόβος

Κοινοποίηση:
630_desktop94654896

Μεγάλος προβληματισμός από την Τρίτη στον Alpha για το «Still Standing» του ΑΝΤ1. Η Μαρία Μπεκατώρου από απόλυτο outsider της περσινής σεζόν έγινε φαβορί και η αλήθεια είναι πως και το concept του τηλεπαιχνιδιού είναι καλό αλλά και στην παρουσιάστρια ταιριάζει.
Ο ΑΝΤ1 λοιπόν πήρε κεφάλι οριακά στο σύνολο αλλά με πολλές μονάδες στο 15 – 44 που κοιτάζουν διαφημιστές και κανάλια. Συγκεκριμένα: Την Πέμπτη στο δυναμικό το παιχνίδι του ΑΝΤ1 έκανε 32,5% και το Deal 14,6%. Δεν έπιασε δηλαδή ούτε το μισό!

Στον Alpha με απανωτές συσκέψεις προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Μάλιστα σε χθεσινοβραδινά τηλεφωνήματα μεταξύ των στελεχών του σταθμού δεν αποκλείστηκε και το ενδεχόμενο να πάει απέναντι από την Μπεκατώρου η Καρύδη και ο Φερεντίνος πιο πίσω το μεσήμερι.

Και φυσικά υπάρχει ανησυχία για την «βιτρίνα» του σταθμού που δεν είναι άλλη από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και το οποίο πλέον παραλαμβάνει χαμηλό lead in το οποίο γίνεται ακόμη χαμηλότερο στο 15 – 44. Στην Κάντζα δεν θέλουν να χάσουν σε καμία περίπτωση την πρωτοκαθεδρία στο δελτίο και έτσι θα γίνουν όποιες αλλαγές κριθούν απαραίτητες προκειμένου το βασικό δημοσιογραφικό προϊόν του σταθμού να μην χάσει την δυναμική του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: