ΣΟΚ! Γνωστή παρουσιάστρια αποπλανούσε γυμνή ανήλικους στο δάσος! (ΕΙΚΟΝΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
erotimatiko-gynaika-750x430

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επιβλήθηκε στην πρώην παρουσιάστρια του BBC, Julie Wadsworth, η οποία κρίθηκε ένοχη για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικα αγόρια, προκαλώνατς σοκ στην κοινή γνώμη

Παράλληλα, την ίδια ποινή κλήθηκε να εκτίσει και ο σύζυγός της, Tony Wadsworth, επίσης παρουσιαστής, καθώς όχι μόνο ενθάρρυνε τη σύζυγό του να ικανοποιήσει τις άρρωστες σεξουαλικές ορέξεις της ως αυτόπτης μάρτυρας, αλλά έπαιρνε μέρος σε όργια με την 60χρονη Βρετανίδα.

Το ζευγάρι κρίθηκε ένοχο για μια σειρά σεξουαλικών επιθέσεων σε αγόρια, ανάμεσα στα οποία και ένας έφηβος που έψαχνε μια μπάλα του γκολφ σε δασώδη περιοχή του Warwickshire την περίοδο 1992 – 1996. Καταδικάστηκε επίσης και για προσβολή της δημοσίας αιδούς αφού την «έβρισκε» να κάνει σεξ δημοσίως… κατ΄ εξακολούθηση.

Η Wadsworth «υποδέχθηκε» με δάκρυα στα μάτια την απόφαση του δικαστή ενώπιον του οποίου έγιναν σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με αυτές, η Julie συνήθιζε να βγαίνει στο δάσος φορώντας μόνο ένα παλτό, ψηλοτάκουνα, ζαρτιέρες και μια κοντή φούστα με σκίσιμο, σε μια προσπάθεια να παγιδέψει στον ερωτικό ιστό της ανήλικα αγόρια. Ένα μάλιστα από αυτά ήταν μόλις 11 ετών.

«Όχι μόνο έκαναν σεξ στο ύπαιθρο, αλλά «άναβαν» στην ιδέα ότι τους παρακολουθούσαν παιδιά, ενθαρρύνοντάς τα μάλιστα να το κάνουν», υποστήριξε η κατήγορος στο δικαστήριο.

Ένα άλλο ανήλικο τότε θύμα του αγοριού κατέθεσε επίσης ότι την ώρα της αποπλάνησής του από τη Wadsworth, ο 69χρονος σύζυγός καθόταν σε απόσταση αναπνοής με μια κάμερα περασμένη στο λαιμό του. Επειδή ωστόσο τρόμαξε, η Julie τού ζήτησε να πάει μια βόλτα και στη συνέχεια έκαναν σεξ. Δεν ήξερε ποιοι ήταν μέχρι που αναγνώρισε τις φωνές τους στο ράδιο όπου έκαναν μαζί εκπομπή.

Ο Tony δεν ήταν πάντως μόνο απλός παρατηρητής, αλλά σε μια άλλη περίπτωση, σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός άλλου θύματος, 16 ετών, πήρε μέρος σε «τρίο» που έκαναν στο σπίτι τους!

Σε άλλο περιστατικό που ακούστηκε στο δικαστήριο, το ανώμαλο ζευγάρι ανέβηκε πάνω σε ένα δέντρο όπου έκανε σεξ, λίγα μόλις μέτρα μακριά από ένα νεαρό αγόρι.

«Θυμάμαι ήμουν μόλις καμιά δεκαριά μέτρα μακριά τους. Ήμουν τόσο μικρός που σοκαρίστηκα από το θέαμα», εξομολογήθηκε ένα ακόμη θύμα των Wadsworths, ενώ ένα άλλο αποκάλυψε: «Έκανε ηλιοθεραπεία τόπλες και μας κάλεσε να πάμε σπίτι της να παίξουμε, ενώ ο άνδρας της παρακολουθούσε».

«Με φώναξε από το παράθυρο, έσκυψε και μου έδωσε ένα σημείωμα που έγραφε να επιστρέψω στις 3 όταν δεν θα ήταν ο άνδρας της σπίτι», αποκάλυψε επίσης ένας 36χρονος πλέον, υποστηρίζοντας ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την Julie για πάνω από 15 φορές.

Δείτε βίντεο με την εξομολόγηση ενός εκ των θυμάτων:

Τα θύματα, τα οποία πιστεύεται πως είναι πάνω από 15, με τα μισά από αυτά να μην είχαν κλείσει τα 16 χρόνια, αποφάσισαν να μιλήσουν στις Αρχές μόλις πριν από τρία χρόνια, καθώς τότε συνειδητοποίησαν πως «αυτό που έκανε το ζευγάρι ήταν ανάρμοστο».

Τόσο η Julie, όσο και ο Tony δεν έδειξαν την παραμικρή μεταμέλεια καθ΄όλη τη διάρκεια της δίκης…

Η 60χρονη παραδέχθηκε μόνο ότι γνώριζε πολύ καλά την περιοχή και της άρεσε απλά να κάνει σεξ στην εξοχή με το σύζυγό της, προκειμένου να «αναθερμάνουν» τη σεξουαλική ζωή τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: