ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!! Σαμπάνιες ανοίγουν στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Παρέμβαση ΒΟΜΒΑ για την επικράτηση του σκληρού δεξιού κόμματος στη Γερμανία!

Κοινοποίηση:
mixaloliakos

Στο επιτελείο της Χρυσής Αυγής ανοίγουν σαμπάνιες

για την επικράτηση του σκληρού δεξιού κόμματος AfD στις χθεσινές Γερμανικές εκλογές
Με δελτίο τύπου η Χ.Α. αναφέρει

“Νευρικό κλονισμό στο πολιτικό κατεστημένο της Γερμανίας προκάλεσαν τα εξαιρετικά υψηλά ποσοστά του κόμματος AfD, που αναδεικνύεται άνετα τρίτο κόμμα και πιθανότατα αξιωματική αντιπολίτευση.
Να σημειωθεί ότι ολόκληρο το ευρωπαϊκό πολιτικό κατεστημένο (από την Μέρκελ και τον Σουλτς μέχρι τον… Πάκη Παυλόπουλο) ξόρκιζαν το AfD ως ακροδεξιό, ξενοφοβικό και νεοναζιστικό.
Το γεγονός αυτό είναι ιδιαιτέρως ευχάριστο, καθώς τα ίδια ακριβώς ανθελληνικά υποκείμενα του γερμανικού πολιτικού συστήματος έχουν κηρύξει εδώ και χρόνια ολοκληρωτικό πόλεμο στην Χρυσή Αυγή.
Εξίσου σημαντική η οριστική γελοιοποίηση του μπεκροκανάτα Σουλτς – που ως πρόεδρος της ευρωβουλής χαρακτηριζόταν από συμπλεγματική συμπεριφορά έναντι του Λαϊκού Συνδέσμου – και στις σημερινές εκλογές πάτωσε στην κυριολεξία”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ετσι οπως καταρεει το Eλληνικο εθνος, θα πατε τρεχοντας στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπας kai σωσει οτι μπορει

  2. ετσι οπως καταρεει το ελληνικο εθνος, θα πατε τρεχοντας στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπας σωσει οτι μπορει

  3. ολλοι εσεις που κραζετε τη Χ.Α μη κλαιτε που σας εκοψαν τη συνταξη και το μισθο σας.Τους “δημοκρατες” δε θελετε να σας κυβερνανε; Φατε τωρα για 200 χρονια μνημονια και τουμπεκι

  4. Εάν ο μιχαλολιακος κάνει τον Κασιδιαρη αρχηγό θα σας πάρει και θα σας σηκώσει όλους με 60%

  5. Τραγουδάτε ότι τραγούδι θέλετε,ασερέδες,και ανώνυμοι, αυτά που έχει κατορθώσει η χρυσή αυγή με τις παρεμβάσεις της στην βουλή ούτε στο ονειρό σας.

  6. Πολύ θα ηθελε ο Νικολακης να είναι AFD.
    Αλλα δεν……..
    To AFD είναι κομμα με δημοκρατικες διεργασίες, ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ αρχηγο, και συνεδρεια οπου συμμετεχει η κομματικη βαση.

  7. Οχι σαμπάνιες να ανοίξουν…αλλα να φορέσουν πλερέζες που τα ποσοστά τους αντί να αναιβενουν πέφτουν !!! Αλλα τι να περιμένει κανεις απο ενα κόμμα με ναζιστικη δομή,που προσπαθεί να πάρει ψήφους απο Έλληνες αγανακτισμένους πολίτες??
    Οι ναζιστες δεν πρεπει να εκπροσωπούν τους Έλληνες πατριώτες εθνικιστές!!!
    Χα το ποιο οικογενειοκρατουμενο συστημικο κόμμα!!!! ΟΥΣΤΤΤΤΤ

  8. Σαπανιες; To αρθρο με τη Τζουλια διαβασανιςε και θελουνιε και αυτοι να βαλουν τη πουκαλα στο πατο τους. Καλη επιτυχια.

Comments are closed.