Σοκ!! Φοροφυγάς ο γνωστός παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος; Του σφράγισαν τα εστιατόρια σε Γκάζι και Κηφισιά

Κοινοποίηση:
σεργουλοπουλος1

Έτσι βγαίνουν τα πολλά λεφτά…

Για πέντε μέρες μπαίνει λουκέτο στο νυχτερινό μαγαζί Shamone του γνωστού παρουσιαστή και ηθοποιού Φώτη Σεργουλόπουλου. Το εδώ και περίπου 6 ετών μαγαζί αναμένεται να σφραγιστεί λόγω μη έκδοσης αποδείξεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Shamon, είναι παράπλευρη απώλεια, ως υποκατάστημα του Artisanal στην Κηφισιά, το οποίο σφραγίζεται για τον ίδιο λόγο.
Το Shamone εδώ και περίπου ένα χρόνο λειτουργούσε ως ένα αυθεντικό club κάθε Παρασκευή και Σάββατο ενώ κάθε Τετάρτη και Πέμπτη μετατρεπόταν σε bar theatre που φιλοξενούσε δημοφιλείς μουσικοθεατρικές παραστάσεις.

Πριν από λίγο ο παρουσιαστής εστιάτορας έγραψε στο facebook

17690848_10154728116353821_246817258_n

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΦΟΥΣΤΗΣ ΑΣΧΗΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ….ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΨΩΜΙ…

  2. Το ότι, όλα τα σχόλια είναι σχετικά με την φοροδιαφυγή, αυτό με ξεπερνάει…..

  3. να πεις στην άλλη την πούστρα, τη ζαχαροπλάστρια με την οποία έχεις κάνει σύμφωνο συμβίωσης να σου πληρώσει τα σπασμένα. Έχει βγάλει πολλά από τα σοκολατένια γλειφιτζούρια..

  4. Φοροφυγάς και λούγκρας,Συνδιασμός που σκοτώνει.

  5. Ενταξει Φωτακη σε…πιστεψαμε!
    Ρε αντε παιξε μπιλιες…!

  6. ΠΟΛΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΤΙ ΕΚΟΒΑΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΝΕ Ο EXECUTIVE/ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ…

  7. Ειχε πει με περηφανια ότι όταν σπουδαζε στη Γαλλια,πηγαινε σε καταστήματα τροφιμων,ανοιγε και ετρωγε τα προιοντα και ποτε δε περνουσε από το ταμειο.Μπορει να παει κανεις στα πολυτελη εστιατόρια του,να φαει και να πει δε πληρωνω τιποτα;Πουστης στη ψυχη,τα αλλα δε με ενδιαφερουν,ας κανει ότι θελει.

  8. Artisanal. Όπου … anal, ο Σεργουλόπουλος μέσα είναι!

  9. Καλά την κάνανε την αδερφάρα. Πούστη πισογλέντη.

Comments are closed.