ΣΟΚ!Αυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας στην Εκάλη

Κοινοποίηση:
enoplos

Τέλος στη ζωή του με μια σφαίρα έβαλε γνωστός επιχειρηματίας στην Εκάλη, μην αντέχοντας άλλο να ζει καθηλωμένος στο αναπηρικό καροτσάκι.

Ο 90χρονος επιχειρηματίας προτού βάλει τέλος στη ζωή του με μια σφαίρα από ημιαυτόματη καραμπίνα στο κεφάλι, έστειλε SMS σε μέλος της οικογένειάς του λέγοντας πως δεν αντέχει να ζει άλλο καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Τον επιχειρηματία βρήκε η οικιακή βοηθός η οποία ενημέρωσε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 90χρονος τον τελευταίο καιρό έλεγε στους δικούς του ανθρώπους ότι θέλει να αυτοκτονήσει. Τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και το γεγονός ότι ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο τον είχαν λυγίσει ψυχολογικά. Ήταν κάτι που δεν μπορούσε να αντέξει και η ιδέα της αυτοκτονίας στριφογύριζε στο μυαλό του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Εδώ νέοι άνθρωποι και είναι καταδικασμένοι να κάθονται σε αναπηρικό καροτσάκι για όλη τους τη ζωή, και ζούνε γιατί θέλουν να ζήσουν, και αυτός 90 χρονών και αυτοκτόνησε. Τι να πει κανείς? Αλλά το κυριότερο είναι ότι η αυτοκτονία είναι μια πράξη αντιχριστιανική.

    1. δεν είναι ολοι χριστιανοι, καλε μου φασιστα

  2. Τι ηθελες ρε βρυκολακα στα 90? Να τρεχεις μαραθωνιο?

  3. Εμ βέβαια…Να είσαι λεφτάς..να μένεις στην Εκάλη και να είσαι υπέργηρος και με αναπηρικό καροτσάκι??? Αυτοκτονείς ή δεν …αυτοκτονείς????

Comments are closed.