ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ την ΕΛΒΟ στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ!

Κοινοποίηση:
ΕΛΒΟ

Καλούμαστε να συνηθίσουμε τη νέα ονομασία της ΕΛΒΟ, καθώς οσονούπω θα ονομάζεται ΤΟΥΡΚΒΟ! Η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων παραδίδεται σε τουρκική κρατική εταιρία με την ονομασία «ASELSAN», μέσω μίας τρίτης εταιρίας, της Νοτιοαφρικανικής «PARAMOUNT GROUP»

Πρόκειται για μία σκανδαλώδη και προδοτική ενέργεια της κυβέρνησης την οποία η Ραχήλ Μακρή καταγγέλλει χωρίς δισταγμό, καθώς είχε τη δυνατότητα ως πρώην σύντροφος και συνεργάτης του Πάνου Καμμένου να λάβει γνώση μία ώρα αρχύτερα της κατάπτυστης αυτής ενέργειας.

Η συγκεκριμένη εταιρία δεν είναι μόνο… τουρκική, που από μόνο του προκαλεί το κοινό αίσθημα, αλλά και μήτρα όπλων και εξοπλισμών που ιστορικά έχουν πλήξει Κυπριακούς, Κουρδικούς και εσχάτως Συριακούς στόχους! Πρόκειται για τεράστιο σκάνδαλο!

Διαβάστε μέρος της οργισμένης αντίδρασης της επικεφαλής του Μετώπου Νίκης:

«Εδώ και καιρό υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της Ν. Αφρικής αποκάλυψαν ότι σε συζήτηση με τον Τούρκο ομόλογο του FAIΚ EKEN, Δ. Σύμβουλο της ASELSAN ELEKTRONIK SANAYI VE TICARET A.S, πληροφορήθηκαν ότι η ηγεσία του ελληνικού υπουργείου υποσχέθηκε στην Νοτιοαφρικανική εταιρεία PARAMOUNT GROUP μεταξύ άλλων και την πώληση της ΕΛΒΟ στην PARAMOUNT GROUP, partner της Τουρκικής Κρατικής Εταιρείας ASELSAN.

Το ψέμα αποκαλύπτει τον εαυτό του και οι μάσκες έπεσαν για τον τουρκοφάγο Υπουργό που παραδίδει με πονηρό τρόπο την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (ΕΛΒΟ) σε Τουρκικά συμφέροντα.

Μπίζνες σε βάρος των εθνικών συμφερόντων και της πατρίδας μας με την συγκάλυψη όλου του μιντιακού συστήματος και συνεργούς πολίτες που αδιαφορώντας για το ξεπούλημα της πατρίδος παρακολουθούν τουρκικές παραγωγές, υπηρετούν ιδιοκτήτες ομάδων, εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό σε όσους τον υπερασπίστηκαν, αρνούμενοι να σηκωθούν και να ασκήσουν το πατριωτικό τους καθήκον υπερασπιζόμενοι την χώρα και το μέλλον τους»


Καταγγέλει για προδοσία και μυστικό ξεπούλημα τον Πάνο Καμμένο η Ραχήλ Μακρή

Εδώ έχουμε να κάνουμε με τριπλή προδοσία. Ο Πάνος Καμμένος πρώτον προδίδει τον εαυτό του και τα ιδανικά του, αφού παλαιότερα θεωρούσε εαυτόν «ασπίδα» της ΕΛΒΟ. Δεύτερον, προδίδει τον Έλληνα πολίτη που αγαπά την πατρίδα του και δεν διανοείται να προωθούνται ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ εταιρίες σε τουρκικές με βεβαρυμμένο παρελθόν, την ώρα που οι παραβιάσεις είναι ωριαίες και ο Ερντογάν απειλεί την Κύπρο ανοιχτά και τρίτον προδίδει τον κρατικό προϋπολογισμό, διότι μην ξεχνάμε πως η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μπιρ-παρά!

Περιμένουμε απαντήσεις…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΙΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΒΟ , ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΔΙ ΜΠΟΥΛΗ , ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ .

  2. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΚΑΤ’ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΟΣΑΝ !!!!!!!!!! ΒΑΡΑΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΗΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ !!!!!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ !!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ Η ΑΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !!!!!!!!!!!!

  3. Προδότες πουλημένοι ανθέλληνες
    Που είσαι ρε υπουργέ χοντροπατάτα αρχιψεύτη που θα έκανες πρότυπη αμυντική βιομηχανία την εταιρεία ;
    Πρέπει να δικαστείτε για εσχάτη προδοσία
    Ας λεγάτε προεκλογικά αυτά που κάνετε τώρα να δούμε αν θα βγαίνατε κυβέρνηση
    Εξαπατήσατε τον κόσμο και τώρα πουλάτε τα πάντα
    Ε όχι και στους τούρκους
    Εσύ έλεγες στα τέσσερα τους σαμαροβενιζελους εσύ τώρα στέκεσαι όρθιος ;
    Σύρνεσαι ρε χαμένε προδότη
    Παρατηθείτε χθες μπας και σώσουμε ότι μπορούμε
    Μια εταιρεία που έκανε εξαγωγές σε όλο τον κόσμο την απαξιώσατε και την πουλάτε
    Έχει χιλιάδες μηχανεύματα να συντηρώ έχει το μεγαλύτερο πελατολόγιο στην Ελλάδα και όχι μονό.
    Σα δεν ντρέπεστε αλλά τα παχύδερμα αυτέ ντρέπονται ούτε τσίπα έχουν
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Comments are closed.