ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Εύσωμη γυναίκα Κάθισε πάνω σε 9χρονη για να την τιμωρήσει και την σκότωσε…

Κοινοποίηση:
690_6420cdbf-d082-46ae-9004-629cd1c69a4f

Ένα κοριτσάκι 9 ετών πέθανε από ασφυξία, όταν η ξαδέλφη της κάθισε πάνω της, με σκοπό να την τιμωρήσει.

Η 64χρονη από την Φλόριντα κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Η γυναίκα, της οποίας το βάρος ξεπερνά τα 147 κιλά, κάθισε πάνω στην 9χρονη, η οποία όπως είπε ήταν εκτός ελέγχου και όταν σηκώθηκε, συνειδητοποίησε πως η μικρή δεν είχε τις αισθήσεις

Τότε, ξεκίνησε να της κάνει τεχνητή αναπνοή και κάλεσε ασθενοφόρο.

Οι Αρχές συνέλαβαν την ίδια και ακόμα δύο μέλη της οικογένειας, για παραμέληση ανηλίκου, αλλά και επειδή δεν κατήγγειλαν την κακοποίηση.

Οι γονείς είχαν καλέσει την ξαδέλφη του παιδιού για να βοηθήσει στην πειθαρχία της και εκείνη φέρεται να χτύπησε το παιδί με χάρακα και μεταλλικό σωλήνα κατά τη διάρκεια τσακωμού τους.

Σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού, παρέμεινε καθισμένη πάνω στην 9χρονη επί 10 λεπτά και παρά τα παράπονα που έκανε το παιδί, ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει, δεν σηκώθηκε ποτέ.

Η 64χρονη αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση ύψους 125.000 δολαρίων και η μητέρα του παιδιού με ομόλογο 75.000 δολαρίων, ενώ ο πατέρας κρατείται ακόμα.

«Ο θάνατος της Dericka είναι αποτρόπαιος και οι αρχές συνεργάζονται για να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για τον θάνατό της» ανέφερε γραμματέας της υπηρεσίας για Παιδιά και Οικογένειες στη Φλόριντα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τσακίστε την σκυλόχοντρη με λοστάρια μέχρι να βγει η βρωμοψυχή της…

Comments are closed.