ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου: Με Τσουβάλι Μετέφεραν Τον 21χρονο!

Κοινοποίηση:
kalymnos-murder-741x430

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις σχετικά με τη δολοφονία του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο.

Σύμφωνα με το Star ο άτυχος φοιτητής βρέθηκε νεκρός με διαφορετικά ρούχα από αυτά που εξαφανίσθηκε, ενώ πάνω στα ρούχα το βρέθηκαν ίνες από τσουβάλι, σαν αυτά που χρησιμοποιούνται για να μεταφέρουν πατάτες.

Μάλιστα η εκτίμηση του ιατροδικαστή και των αστυνομικών ότι η σορός μεταφέρθηκε από το χώρο της άγριας δολοφονίας στο σημείο που τελικά βρέθηκε, επιβεβαιώνεται εκτός από την κατάθεση ιδιοκτήτη κοντινού ποιμνιοστασίου και όλων όσων συμμετείχαν σε συνεργεία έρευνας και από τον 15χρονο μαθητή, ο οποίος βρήκε τη σορό του φοιτητή.

Ο μαθητής κατέθεσε στην αστυνομία ότι στο συγκεκριμένο σημείο είχε πάει και την προηγούμενη μέρα, επειδή η περιοχή έχει γαϊδουράγκαθα και από τα άνθη τους που εμφανίζονται αυτή την εποχή, φτιάχνει κόλλα για ξόβεργες. Όπως είπε λοιπόν την προηγούμενη μέρα δεν υπήρχε τίποτα στο συγκεκριμένο σημείο.

Όσον αφορά από την άλλη στα παπούτσια που εντοπίστηκαν σε εκ διαμέτρου αντίθετο σημείο και η μητέρα του 21χρονου είχε πει ότι ανήκαν στο παιδί της, ο αστυνομικός ρεπόρτερ αποκάλυψε ότι τα παπούτσια αυτά μοιάζουν πολύ με εκείνα που φορούσε ο γιος της, όπως και οι κάλτσες.

Αγρότης όμως είχε καταθέσει ότι τα συγκεκριμένα παπούτσια βρίσκονταν στο σημείο πάνω από δέκα μέρες. Αρχικά οι ισχυρισμοί του είχαν θεωρηθεί ανυπόστατοι, αλλά μετά η μητέρα αναίρεσε την κατάθεσή της και τώρα οι αρχές επανεξετάζουν τα όσα είχε καταθέσει ο αγρότης.

Η μητέρα του καταγγέλλει συγκάλυψη των τοπικών Αρχών

Συγκλονισμένη είναι η μητέρα του Νίκου Χατζηπαύλου που δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος της χάθηκε τόσο άδικα… Η γυναίκα, μάλιστα, καταγγέλλει συγκάλυψη των τοπικών Αρχών. «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπάρχει συγκάλυψη εδώ πέρα, από την πλευρά των Αρχών. Και δεν ξέρω και τι παίζεται στην συγκεκριμένη περιοχή.

Πάντως ότι υπάρχουν υποψίες και ότι υπάρχουν περίεργα πράγματα που δεν κολλάνε, υπάρχουν. Φόραγε, λέει, το ένα παπούτσι, το ένα από τα δυο. Πως βρέθηκαν παπούτσια ακριβώς το ίδιο σχέδιο και το ίδιο νούμερο από την άλλη πλευρά του βουνού; Είπε μία διασώστης ότι αυτά τα παπούτσια είναι καινούργια. Φυσικά τα παπούτσια αυτά που βρέθηκαν μπορεί να αγοράστηκαν εκ των υστέρων. Κάποιος τα αγόρασε. Ακριβώς το ίδιο νούμερο και το ίδιο σχέδιο» αναφέρει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: