ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ- ΣΟΚ για τον ΘΑΝΑΤΟ του Αρχιεπίσκοπου Χριστόδουλου – ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ και ΕΛΑΜΠΕ το ΠΡΟΣΩΠΟ του! Το ΒΙΝΤΕΟ θα σας ΚΑΘΗΛΩΣΕΙ…

Κοινοποίηση:
ΘΑΝΑΤΟΣ

Οργιζόταν με το άδικο και έτρεμε η γη. Κήρυσσε και άφηνε άφωνο το ποίμνιο… Έγραφε και προκαλούσε ταραχή. Δάκρυζε και σκορπούσε ρίγη συγκίνησης. Ο Χριστόδουλος υπήρξε αναμφισβήτητα ένας μεγάλος και σύγχρονος πνευματικός, θρησκευτικός ηγέτης, για τον οποίο εχθροί και φίλοι έλεγαν ότι θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν πολιτικός. Κι αυτό πολλούς, δικαίως ή αδίκως, τους τρόμαζε. Μετά από ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, σχετικά με την κοίμηση του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Χριστόδουλου, έγινε γνωστό ότι δεν υπήρξε ποτέ ιατροδικαστική γνωμάτευση.

Την εποχή εκείνη είχε δοθεί πλασματικά η εντύπωση ότι είχε γίνει, καθώς μετά τον θάνατο μετέβη στην οικία του μακαριστού γνωστός ιατροδικαστής, ο οποίος όμως αποχωρώντας δεν έκανε δηλώσεις. Πέντε χρόνια μετά, το έγγραφο του προϊσταμένου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, για το περιεχόμενο του οποίου ενημέρωσε εγγράφως τη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, αποκαλύπτει πως δεν υπήρξε διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης. Το πάλαι ποτέ στενό περιβάλλον του μακαριστού ουδέποτε έπαψε να αμφιβάλλει – και ας μην το έχει διατυπώσει μέχρι τώρα δημόσια – ως προς τα πραγματικά αίτια του θανάτου του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, αλλά και για το αν μπορούσε να αποτραπεί ο θάνατός του, αντί να επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Πολλοί στενοί του άνθρωποι, όπως ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος, αναρωτιούνται «πώς γίνεται στην εποχή που θριαμβεύει η τηλεϊατρική και που οι εξετάσεις στέλνονται μέσω Διαδικτύου, ο μακαριστός να διαβεβαιώθηκε ότι μόνο στις ΗΠΑ μπορεί να βρει γιατρειά και τελικά, όταν πήγε, απλώς να τον άνοιξαν και να τον έκλεισαν… Γιατί έπρεπε να πάει στην Αμερική;». Το θέμα αυτό δεν έκλεισε μετά από την επίσημη απάντηση, αλλά μόλις άνοιξε. Όπως λένε οι ίδιες πηγές, στο φως της δημοσιότητας θα έρθουν πολλές και «καυτές» αποκαλύψεις, που σχετίζονται τόσο με την «πολιτική κατολίσθηση» του Κ. Καραμανλή λίγο καιρό αργότερα, όσο και με τη «θυελλώδη άνοδο» του Γ. Παπανδρέου, αλλά και με ό,τι ακολούθησε σχετικά με την οικονομική κρίση, τους δανειστές, τα μνημόνια και τον εθνικό και ορυκτό πλούτο.

Ο στενός συνεργάτης του Μακαριστού Χριστοδούλου, επικοινωνιολόγος Σωτήρης Τζούμας αλλά και ο ποινικολόγος, Κωνσταντίνος Πλεύρης, επίσης φίλος του Χριστόδουλου, ήταν κατηγορηματικοί: «Τον αρχιεπίσκοπο τον δολοφόνησαν». Μάλιστα ο κ.Πλεύρης επικαλούμενος μαρτυρία του πρώην θεράποντος ιατρού του μεγάλου ιεράρχη, γιατρού Φώλια, τόνισε ότι «μου είχε πει ο γιατρός του ότι δύο καρκίνοι δεν δικαιολογούνται. Στο Αρεταίειο όπως έλεγε και ο Χριστόδουλος είχε υποστεί αλλεπάλληλες ακτινοβολίες. Μετά τον πήγαν στην Αμερική, τον άνοιξαν και δεν του έκαναν μεταμόσχευση. Και εκεί κάτι έγινε. Έχω ζητήσει από το 2010 να δοθεί στη δημοσιότητα ο ιατρικός του φάκελος. Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι ο θάνατος του μακαριστού Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλου πιθανόν να οφείλεται και σε ιατρικά λάθη», είπε ο κ.Πλεύρης και επανέλαβε όσα είχε πει και στο παρελθόν: «Κινούμαι βάσει πληροφοριών από γιατρούς που ήταν στο πλευρό του. Θεωρώ πως χρήζουν περαιτέρω έρευνας όλα όσα μου ανέφερε σε συζητήσεις που είχα με τον επιστήμονα που κούραρε τον μακαριστό. Ο Χριστόδουλος υπήρξε δημόσιο πρόσωπο και επιβάλλεται να δοθεί στη δημοσιότητα ο ιατρικός του φάκελος. Για να μάθει ο κόσμος από τι ακριβώς απεβίωσε και αν ακολουθήθηκε η ενδεδειγμένη θεραπεία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μεταξύ των θεραπόντων ιατρών υπήρξαν σοβαρές διαφωνίες. Για να πάψουν να κυκλοφορούν αυτού του είδους οι φήμες, πρέπει να ληφθεί η ευθύνη από την Ιερά Σύνοδο και να δώσει στη δημοσιότητα τον ιατρικό φάκελο». Ο πρώην πολιτικός εξηγεί πως αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά του, τότε θα θεωρηθεί ύποπτο. «Θα επιτύχω το στόχο μου δια της δικαστικής οδού», κατέληξε. Kατηγορηματικός ήταν και ο κ.Τζούμας. «Είναι πια ξεκάθαρο για μας που τον γνωρίζαμε. Τον δολοφόνησαν», είπε ο κ.Τζούμας.

paraskhnio.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΗΓΕΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΑΡΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΟΥΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!

  2. Πάντα χρειάζονται παραμύθια για να κοιμάται βαθειά το ποίμνιο (το κοπάδι) , θαύματα ακόμα και με κάστανα θαυματουργά με παπούτσια αγιασμένα και με σώβρακα ιερά!!! Αυτοί οι κοιλαράδες με τις χρυσοποίκιλτες ρόμπες δεν περιμένουν να πεθάνουν για να πάνε στον παράδεισο αραλίκι, αστακομακαρονάδες νηστίσιμες, συλλογές από χρυσά μανικετόκουμπα όπως ο λεγάμενος…μακαριστός! Και το κοπάδι να τους γλύφει τα χέρια εκλιπαρώντας συγχώρηση από τους κολασμένους δεσποτάδες αντιπροσώπους υποτίθεται Εκείνου που σταυρώθηκε σχεδόν γυμνός παλεύοντας την αδικία και όχι μασκαρεμένος σαν μπαλαρίνα με τα χρυσά κανάτια στα κουφιοκέφαλα τους…Και πάλι αν ξαναγύριζε Εκείνος αυτοί οι ίδιοι θα τον ξανά καρφώνανε στο σταυρό… Ουαί Φαρισαίοι υποκριτές!!!

    1. Ξέρεις φίλε μου πως δε χωράνε όλοι στο ίδιο τσουβάλι , εσύ με το έξυπνο και διαυγές βλέμμα σου σε τι τσουβάλι χώρας?

    2. ΠΙΟ ΑΘΕΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ….ΥΠΟΥΛΕ ΣΙΩΝΙΣΤΗ….ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ…ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!

  3. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ! ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΚΑΤΕΝΙΑ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΟΣΟΓΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ……….ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΣΟΛΒΙΟΣ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ!! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥΣΤΡΟΑΝΩΝΥΜΕ ΤΣΥΡΙΖΑΙΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΩΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΦΙΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΕΠΤΟ ΣΚΗΝΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΑΛΗΤΗ……… ΤΑ ΑΙD ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΨΑΞΕΙΣ ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΠΙΑΤΣΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΜΑΤΑΡΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΑΠΟ ΘΗΒΑ ΜΕΡΙΑ…………….ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΟΒΛΕΠΟΥΣΕΣ………ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ!!

  4. Συγγνωμη ρε παιδια.
    Εσεις τον βλέπετε να χαμογελάει και να λαμπει το προσωπο του?

    1. ΤΟ ΤΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ.

  5. Λενε ότι το σηκωνε το ρασο ο συγχωρεμένος γι αυτό και κολησε το aids

  6. ΑΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΕΙΝΤΣ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ

    1. ΕΡΕΥΝΗΤΟΤΡΟΛ, ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ;
      Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ.

      1. ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

        1. ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΑΛΛΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

  7. Ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος και Πάσης Ελλάδος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ήταν μια από τις μεγαλύτερες εμβληματικές μορφές που περάσανε σε αυτόν τον τόπο.Τ α πλήθη από λαοθάλασσα που ξεσήκωνε τους χιλλίαδες έλληνες που με έυλάβεις ακούγανε τον πύρινο λόγο του ουδείς πρωθυπουργός δεν θα μπορούσε να συγκεντρώσει.Το σχέδιο ήταν από: Εξόντωση,Ηταν ο δυνατότερος κρίκος σε αυτό το σάπιο σύστημα που λειτουργεί στην πατρίδα μας τα τελευταία 20 χρόνια με εξαίρεση τον Καραμανλή που λίγο πρίν παραιτηθεί οι μυστικές υπηρεσιές των Αμερικλάνων θα τον βγάζανε απο την μέση αν δεν είχε την στήριξη και την ασφάλεια της ΡΩΣΙΑΣ και συγκεκριμένα του Μέγιστου Χριστιανού Πούτιν.ΑΝ ζούσε στίς μέρες μας ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος η χώρα μας δεν θα ήταν υπό διάλυση.Ν α είναι ελαφρή το χώμα που τον σκεπάζει.Ελληνες ξυπνήστε αφήστε τον φραπέ στο χέρι το αραλίκι στον καναπέμκάντε μια υγιές επανάσταση γιατί έρχονται χρόνια δύσκολα όπως έλεγε και ο μεγάλος Στέλιος Καζαντζίδης.

    1. Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥΤΙΝ Κ Ο ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΙΤ. ΞΥΠΝΑΤΕ, ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΛΙΤ.
      Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΕΛΙΤ.

    2. Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΙΤ. ΞΥΠΝΑΤΕ, ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΛΙΤ.
      Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΕΛΙΤ.

    3. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΦΡΑΙΜ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥΣ.
      ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΒΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

  8. Το Χριστόδουλο τον φάγανε και ξέρουμε και γιατί. Είχε 2 πρωτογενείς καρκίνους, πράγμα που δεν γίνεται. Οι έμμισθοι που μιλάνε για AIDS δεν ξέρουν πως εδώ και δεκαετίες δεν πεθαίνεις απο AIDS; Παραμένεις φορέας αλλά ο ιός εξαφανίζεται.

  9. Ο φίλος που γράφει ότι από AIDS πέθανε προσεγγίζει κατά πολύ την αλήθεια – ίσως και όχι.
    Θα σας αποκαλύψω κάτι που είπε κάποιος γνωστός ο οποίος δούλεψε για 3 χρόνια σε γραφείο βουλευτή(άρρεν) το κόμμα του οποίου κυβέρνησε για κάποια χρόνια την Ελλάδα. Ο συγκεκριμένος τύπος με αυτά που είδε ως εργαζόμενος σε γραφείο βουλευτή τον έκαναν και αηδίασε με την πολιτική και από τότε δεν έχει πάει να ψηφίσει ούτε σε δημοτικές εκλογές. Είπε λοιπόν: <>. Τον απόλυτο έλεγχο τον έχει η εκκλησία. Δεν ψηφίζεται νόμος αν δεν τον εγκρίνει ή εκκλησία, ειδικά αν θίγονται τα συμφέροντα της. Ακούσατε ποτέ την ”ΤΡΟΙΚΑ” ή τον ΣΟΙΜΠΛΕ κ.λ.π. να προτείνουν (Δημοσίως) περικοπές στην εκκλησία της Ελλάδος; ΟΧΙ!!! – Έχουμε περισσότερους ΠΑΠΑΔΕΣ απ’οτι γιατρούς ( και άλλα χρήσιμα επαγγέλματα) στην Ελλάδα.

  10. απ οτι αποδειχτηκε, μετα απ τον μακαριστο Χριστοδουλο το χαος…αιωνια του η μνημη..

  11. Σε “έφαγαν” για να μπορέσουν να φέρουν την Ελλάδα σε αυτό το χάλι…

  12. O Μακαριστός Χριστόδουλος πέρασε στην ιστορία της Ορθοδοξίας με λαμπρά γράμματα.Πρέπει να είναι ηλίθιος κάποιος για να μην καταλαβαίνει ότι τον δολοφόνησαν γιατί πρόκειται για απλά μαθηματικά.Το 2008 κοιμήθηκε ,το 2010 ο κ. Παπανδρέου μας έβαλε στο ΔΝΤ και άρχισαν τα μνημόνια.Δύο,μόλις,χρόνια μετά.Δεν προλαβαινόνταν οι κύριοι να εκτελέσουν το σατανικό τους σχέδιο κατά της εξόντωσης των Έλληνων.Αν ζούσε ο Χριστόδουλος δεν θα τολμούσαν να μας βάλουν σε τέτοιες περιπέτειες γιατί πριν προλάβουν να πουν “μ” θα είχε βγάλει τον ελληνικό λαό στους δρόμους.Τους ήταν εμπόδιο και έπρεπε να φύγει από τη μέση.Τον εξόντωσαν ,λοιπόν,αυτόν ,έριξαν τον κόσμο στην αποχαύνωση με αποτέλεσμα να κάθεται αποκοιμισμένος πάνω σε ένα καναπέ δημιουργώντας του την ψευδαίσθηση ότι είναι ανίκανος να αντιδράσει.Μάλλον έχουν ξεχάσει ότι όσο κι αν θέλουν να αλλοιώσουν τον Έλληνα δεν πρόκειται ποτέ να το καταφέρουν γιατί μέχρι τη τελευταία του πνοή θα κυλάει μέσα του το ηρωικό αίμα των Ελλήνων του 1821 και του 1940.Κι αυτό είναι κάτι που κανείς και τίποτε δεν μπόρεσε ποτέ να του το αφαιρέσει ,όσο και αν κάποιοι το προσπαθούσαν,το προσπαθούν και θα το προσπαθούν με κάθε τρόπο.Είμαστε απόγονοι των μεγαλυτέρων ηρώων του κόσμου και έχουμε αξιωθεί από το Θεό να γνωρίζουμε τη μία και πραγματική θρησκεία αναδεικνύοντας,ακόμη και σήμερα,τους μεγαλύτερους αγίους.Τι άλλο θέλουμε για νιώσουμε δυνατοί και ευλογημένοι;Είμαι σίγουρη ότι ο Μακαριστός Χριστόδουλος θα προσεύχεται για όλους εμάς που αγαπάμε και πιστεύουμε το Θεό και τη πατρίδα μας!!!Μην ξεχνάμε να τον επικαλούμαστε στη προσευχή μας.Σίγουρα θα έχει μεγάλη παρρησία στο Θεό όπως είχε άλλωστε και όταν ζούσε στη γη.Έπρεπε να φύγει για να δοκιμασθούμε, να σηκώσουμε και πάλι τα μάτια μας στον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και να ικετεύσουμε για το μέγα ελεός του.ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!

    1. Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕ ΟΛΟΥΣ. Ο ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
      ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΤΩΝ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

      1. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΙ ΕΣΥ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ

    1. αποδηξεις εχεις ? γραφτες αλλιως εισαι γιδι

  13. TON HRISTODOULO TON FAGANE…, HORIS PAREKSIGISI, ITAN O BASILIAS FROUROS PROSTATIS TIS ORTHODOKSIAS EPI GIS !!!

    „ KATHIMERINOS GINONTE SINGENTROSI,BGENOUN STO DROMO OLI FONAZOUN HORIS NA ANTILAMBANONTE OTI, OLES I FONES TOUS POUTHENA DEN AKOUGONTE,EPIDIS I SINGENTROSIS DEN FEROUN TIN PRAGMATIKI OUSIA TOU PROBLIMATOS !!!
    (( NA ORGANOTHITE KALA…, SE OLES TIS PERIOHES GONIES TIS ELLADOS NA MBOUNE MEGAFONA , OLI MAZI MONOMIAS NA PATISOUN TA KOUMBIA, KE NA PEHTI I OMILIA TOU ATHANATOU HRISTODOULOU…, HORIS KAMIA AMFIBOLIA…, O KOSMOS APOTOMA THA KSIPNISI APO TON BATHI IPNO…, TON LAO SISTIMATIKA TON IPNOTISANE…!!!, I FONI KE TA LOGIA TOU HRISTODOULOU APOTOMA THA KSIPNISOUN TON LAO KE OLI THA KSESIKOTHOUN…, THA KSESIKOTHOUN APOFASISTIKI GIA TIN PRAGMATIKI ETIA POU PERNAI OLI I ELLADA !!!
    AKOUGETE APARADEKTO?,KE OMOS, O HRISTODOULOS THA KANI TO THAUMA TOU…, ARKI NA TON BOITHISETE…,TON DIHTI POU PETATE STIN THALASA DEN EHI ZOI, KE OMOS PIANI ZONTANA PSARGIA…, KSERETE GIATI?,AUTOS O DIHTIS EGINE ME PROION POU KETEHE ZOI FISIS…!!!
    KANTETO !!!, KE MOLIS APELUTEROTHITE…, NA KANETE AGIO TON HRISTODOULO, NA HTISETE EKLISIA STO ONOMA TOU !!!,KANIS DEN TOLMISE MEHRI SIMERA NA KANI AUTO POU EKANE O HRISTODOULOS, DIMOSIOS ANIGE TA MATIA TOU LAOU…, O DEUTEROS PAPAFLESAS !!!!!!!

    ENAS ANTHROPOS TOU THEOU, POU TOSO PROSTATEPSE AGAPISE TIN ORTHODOKSIA / THEO TON LAO TIN PATRIDA…, POTES DEN PETHENI, I PSIHI TOU KANI THAUMATA…, DEN ZITAI PLOUTOS,ZITAI NA TON BALETE KE NA AKOUSTI SE OLI TIN ELLADA APO GONIA SE GONIA …, OHI STIS TILEORASIS…, ALA? ZONTANA MESO MEGAFONON NA AKOUGETE I FONI TOU PANTOU STOUS DROMOUS STIS PLATIES SE OLI TIN ELLADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,TO THAUMA POU DEN TON AFISANE NA PROLABI NA TO KANI EN ZOIS, TORA THA TO KANI !!!, „APELEUTEROSI TIS ELLAS KE TON ELLINON „!!!, TIN AGIA DINAMI TOU HRISTODOULOU TIN ANAPNEETE, ALA? DEN MBORITE NA TIN AKSIOPIISETE STIN ZOI SAS !!!!!!!!!!!!

    O PANTODINAMOS THEOS/THEANTHROPOS MAZI SAS !!!

    1. ποιός νομίζεις θα βγάλει τα μάτια του να διαβάσει αυτά που λες.;;

  14. Μαλακίες. Στο βίντεο φαίνεται κίτρινος σαν κερί. Πεθαμένος όσο δεν πάει άλλο….

    1. ++++100000000 ΑΝΤΕ ΠΕΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΓΚΙΟΥΦΗΔΕΣ ΜΕΡΙΚΟΙ

    2. κίρρωση < κιρρός= κίτρινος. ήπατωμα σε έδαφος κίρρωσης ήταν ο ένας εκ των δύο πρωτογενών καρκίνων του. ποιο το περίεργο αν όχι φυσιολογικό να είναι κίτρινο το σκήνωμά του λοιπόν;;;

  15. Ο Χριστόδουλος είχε πολλές συμπάθειες από πολλούς …Κ εγώ τον πήγαινα, επειδή ήταν κατά βάθος Έλληνας/Άνθρωπος…

    Ο Χριστόδουλος δίδασκε την Ελευθερία κ Ένωνε τους Έλληνες/Ανθρώπους, αυτό έκανε κ Ο Χριστός, μόνο που τον Χριστόδουλο δεν τον σταύρωσαν, ούτε του δημιούργησαν κάποια θρησκεία για να τον εκμεταλλευτούν κ εκείνον… Ο Χριστόδουλος έπαθε ξαφνικά καρκίνο κ πιστεύω ότι το σύστημα του το φύτεψε όταν κατάλαβαν ότι δεν είναι δικός τους επειδή αρνήθηκε να εκτελέσει τα σχέδια του συστήματος τους, κ αποκλείετε να υπόγραφε τα υπερμνημόνια (εκείνα που υπέγραψαν οι τωρινοί υπηρέτες του μαγαζιού του χριστιανισμού)… Φαίνεται ότι Ο Χριστόδουλος πίστευε ότι ο χριστιανισμός λειτουργούσε στις πράξεις με τα διδάγματα του χριστού, κ άργησε να καταλάβει ότι πλανεύτηκε, αλλά όταν κατάλαβε που έμπλεξε, τον κατάλαβε κ η κωλοφάρα του συστήματος …Βλέπω ότι Ο Χριστόδουλος ήτανε εμπόδιο για το σύστημα των εβραίων (κάτι σαν τον Χριστό στην τότε εποχή)…

    Ο Χριστόδουλος τράβηξε πάρα πολύ κόσμο στον χριστιανισμό, αλλά το μαγαζί του χριστιανισμού κατά βάθος δεν έχει σχέση με αυτά που δίδασκε ο Χριστόδουλος, επειδή απ’ ότι φαίνεται στις πράξεις ο σκοπός εκείνων που υπηρετούν το μαγαζί του χριστιανισμού είναι να υποδουλώνουν όσους τους πιστεύουν κ με τρόπο να τους διχάζουν με τους υπόλοιπους, έτσι κάνουν σε όσους τους πιστεύουν για να μην ακούνε κανέναν άλλον πάρα μόνο εκείνους, επειδή δεν τους θέλουν να ερευνούν τίποτα αλλά ούτε να έρχονται σε επικοινωνία με κάτι άλλο, ειδικά με Σκεπτόμενους Ανθρώπους με Ελεύθερα Μυαλά που ερευνούν αντικειμενικά …Βλέπω ότι κ η θρησκεία του Χριστιανισμού λειτουργεί για το σύστημα…

    Μη ξεχνάμε ότι ο Χριστόδουλος στα τελευταία μηνύματά του που μίλησε δημοσίως, μας μίλησε σαν Έλληνας, αυτό δεν ήταν καθόλου τυχαίο …Κ τότε έβλεπα στα μάτια του σαν να έλεγε από μέσα του «Που πήγα κ έμπλεξα»…

Comments are closed.