ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ καταγελια για το κοινωνικό μέρισμα του 2017

Κοινοποίηση:
μερισμα

“Πριν λίγο καιρό η Κυβέρνηση του Τσίπρα ανάφερε ότι θα δώσειένα κοινωνικό μέρισμα προκειμένου να ανακουφίσει τους
φτωχούς Έλληνες έτσι κι’ εγώ έκανα αίτηση ,Και από το Μάρτιο του 2017 είμαι Άστεγος και επειδή το 2016 Ήμουν φιλοξενούμενος στο πατρικό μου σπίτι που σημειωτέων σήμερα δεν υπάρχει το έχουν Κατεδαφίσει. μου αναφέρει η Αίτηση τα παρακάτω:

Αιτήσεις Κοινωνικού Μερίσματος

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ από τις φορολογικές δηλώσεις του 2017 είστε φιλοξενούμενος.

Η αξιολόγηση της επιλεξιμότητας σας για το κοινωνικό μέρισμα του 2017 μπορεί να γίνει μόνο στα πλαίσια του νοικοκυριού που σας φιλοξενεί.
Δείτε που μένω και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.. Μια απαραίτητη διευκρίνιση όχι στα σπίτια που φαίνονται άλλα στο άδειο οικόπεδο

Αναγνώστης”

ilia-kalimera.blogspot.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΙΜΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΕΝΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΗΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ….

  2. ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΕ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΗΖΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΚΑΤΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ Ε ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΥΡΙΖΑ Ε ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΝΗΓΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΞΑΝΑ ΨΗΦΗΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΕΤΣΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΟΛΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΟΥΣΤΟΔΙΑ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΩΦΗ ΓΑΠ ΚΛΠ

  3. Ρε εμένα κόψανε το επίδομα πολυτεκνιας της μάνας μου 180ευρω το δημινο οι ξεφτιλες!Είναι αλήτες οι τύποι!!!

  4. ΑΛΒΑΝΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΖΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΣΙΑΤΕΣ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΟΙ …………….ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΕΙΧΑΝ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕΝΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΥ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΛΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΜΑΣ Λ….ΦΤΑ ////// ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ο ΚΥΡΤΖΙΧΑΝΤ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ 400 ΕΥΡΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΣΗΜΠΙΣΑΝ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΑ…………………ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΙΓΟΥΡΟ…………

  5. Εγώ ξέρω ότι εκεί που δουλευω μόνο οι ξένοι το πήρανε και ούτε ένας Ελληνας ενώ παίρνουνε τα ίδια και χειρότερα λεφτά οι Ελληνες που δουλεύουν με 2.5 ευρώ την ώρα και οι ξένοι με 3 και 3.5….από παντού διώξεις σφαγή Ελληνων

  6. Τιποτε δεν παει καλα, μας δουλευουν,……..Αν εστω καποιος δικαιουται – ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ? Γνωριζει καποιος να απαντηση .?

  7. AΛΒΑΝΟΣ 1250
    ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ 900
    ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ 1125
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΡΙΣΜΑ………
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς???????? ΤΑ 4 ΣΤΑ 5 ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΝ,,,ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟ 250-500 ΕΥΡΩ……..

    ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΣΑ ΕΝΦΙΑ 950 ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΑΔΩΣΕ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ……..
    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ………….

    ΛΟΓΙΣΤΗΣ

  8. Μη φοβάστε,και όσοι θα το πάρουν,θα το δώσουν πίσω δεκαπλό,εφόσον από το 2018 θα πέσει το αφορολόγητο στα 5800,00Ε.Σχεδόν όλοι θα πληρώνουν φόρο.Γι’αυτό το δίνουν!Τι νομίζετε πως τους έπιασε ξαφνικά ο πόνος για τα βάσανα του ελληνικού λαού;Πιο ψυχροί εκτελεστές δεν έχουν ξαναπεράσει από την ελληνική βουλή!!!Ας ελπίσουμε και ας προσευχόμαστε μόνο να μη προλάβουν να πραγματοποιήσουν τα ανθελληνικά και αντιχριστιανικά παρανοικά σχεδιά τους!!!Όσο για τους κυρίους που κυβερνούν έρχεται το τέλος τους πολύ γρήγορα και πολύ άδοξα!!!

  9. ΕΜΕΙΣ .Ε 4 ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΕΡΓΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΛΟΓΩ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ…ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΣΥΡΙΖΑ.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΡΕ ΚΑΦΡΟΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ….ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

  10. ΤΙ ΜΕΡΙΣΜΑ . ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ .ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ , ΤΥΠΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ ( ΤΟ 2016) ΚΑΜΙΑ ΘΕΑΝΩ , ΚΑΜΙΑ ΤΑΣΙΑ .Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΤΡΑΒΕΛΟΜΠΑΡΑ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΕΙ ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΑ .

  11. Μακροχρόνια άνεργος και παίρνω ΚΕΑ.

    Ομως δεν δικαιούμαι «Κοινωνικό Μέρισμα» (!!!) λόγω των τεκμηρίων (3000 επειδή ζω + ΙΧ 20ετίας + τετραγωνικά σπιτιού που μου έχει παραχωρηθεί)

  12. Ετήσια έσοδα…941€!!! Χωρισμένος με ένα παιδί 9 ετών!!! Στη φορολογική μου δήλωση 2016,φαίνομαι μετά το διαζύγιο ως φιλοξενούμενος στη πρώην μου!! Με τη σειρά της η ίδια και με ετήσια έσοδα 4500€,ως φιλοξενούμενη στους γονείς της!!! ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΚΑΙΟΎΤΑΙ ΚΑΝΕΊΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΜΈΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΟΦΈΡΟΥΜΕ!!!! Κωνσταντίνος.

  13. Παλι τσιγγανοι και αλλοδαποι, θα γευτουν τα κλοπιμαια του Ελληνα φορολογουμενου.

  14. Η μητέρα μου με μηδενική δήλωση,
    τις βάζουν τεκμαρτό εισόδημα 7.300€ λογω σπιτιού κ δικαιούται 250€ αντι ας πούμε 450€ που λέγανε κ καλα οτι θα πάρουν όσοι δεν έχουν καθολου εισόδημα.
    Παπατζα δηλ,αφού σε φορολογούν με το τεκμαρτό εισόδημα κ κατευθειαν έχεις 3000€ σαν ελάχιστο ποσο διαβίωσης και αν έχεις κ ενα σπίτι παίρνεις το επίδομα οριακά.
    Οποτε αν φιλοξένησε δεν παίρνεις επίδομα,
    ενώ αν έχεις σπίτι σε πιάνουν τα τεκμήρια!

  15. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ! ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ! ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ !

  16. οι……………….. “ΕΥΠΑΘΕΙΣ ” ΚΑΙ ΟΙ ……”ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ,,,,,,,———,,,…..ΘΑ ΤΟΠΑΡΟΥΝ………………….

  17. Εμείς που εχουμε και μωρά 2 ετων και επειδη περυσι λογω οικονομικων προβληματων ειμασταν φιλοξενούμενοι, δεν το διαιούμαστε. Αλλά κ Χίο δεν περιμενουμε επιδομα απο τους κομμουνιστες. Τους γραφουμε στα στρατιωτικα μας αρβυλα αυτούς και τα λεφτά τους.

Comments are closed.