Σοβαρό τροχαίο για Ελληνα μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού! (Φωτο)

Κοινοποίηση:
2360222-750x430

Σοβαρό τροχαίο είχε Ελληνας μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, χθες στο βράδυ στο Κεφαλάρι.

Πρόκειται για τον Νικ Καλάθη, που λαχτάρησε όταν το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, το οποίο οδηγούσε ένας ηλικιωμένος άνδρας.

Ο τελευταίος παραβίασε πινακίδα «Stop» και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητο του Καλάθη. Ούτε ο 29χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού, ούτε η σύζυγος και το παιδί του χτύπησαν. Ωστόσο, σοβαρές υλικές ζημιές σημειώθηκαν στο όχημα του αθλητή.
Ουσιαστικά περισσότερο ήταν το σοκ που υπέστη ο ίδιος και η οικογένειά του από τη σφοδρή σύγκρουση χωρίς να υπάρχει καμία ανησυχία όσον αφορά την υγεία του ίδιου και της οικογένειάς του.

Από τη στιγμή που δεν αποκόμισε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, ο Καλάθης αναμένεται να συνεχίσει κανονικά στα playoffs της Stoiximan.gr Basket League, όπου οι «πράσινοι» είναι μπροστά με 2-0 στη σειρά με τον ΠΑΟΚ, που θα κριθεί στις τρεις νίκες και θα αναδείξει μία από τις δύο ομάδες των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αύριο, Τρίτη (29/5, 18:30, ΕΡΤ1), θα διεξαχθεί το τρίτο παιχνίδι της σειράς της ημιτελικής φάσης στο “PAOK Sports Arena”.

13-600x336

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: