Σ#Ξ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑ! Τρελάθηκε ο Κοτζιάς: Τα Σκόπια είναι μια ωραία κυρία με το όνομα Μακεδονία…Kαι εσύ είσαι ένας γεροξ…..(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
nikos

Μια ωραία κυρία με το όνομα Μακεδονία είναι για τον ΥΠΕΞ, Νίκο Κοτζιά, τα Σκόπια, όπως είπε στο πρακτορείο Reuters που αναδημοσιεύθηκε από το «Radio Free Europe» («Radio Slobodna Evropa») στη λεγόμενη «μακεδονική» γλώσσα, όπως μας πληροφορεί ο συνεργάτης μας από τα Σκόπια.

Είπε ο Νίκος Κοτζιάς, όπως άλλωστε παρουσιάζεται και στο βίντεο (από το 1:30 και μετά) παρακάτω είπε:

«Σήμερα δεν πάμε να βαπτίσουμε αυτό κράτος , σήμερα αυτό το κράτος εμπεριέχει τη λέξη Μακεδονία, και μάλιστα για εκατόν σαράντα κράτη χωρίς επιθετικό προσδιορισμό, σήμερα αυτό που κάνουμε είναι ο γάμος, είναι σαν μια ωραία κυρία που έρχεται στο γάμο και αναρωτείται εάν στο επίθετό της θα προσθέσει και το επίθετο το ανδρός της».

echedoros-a.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ, ΥΛΟΠΟΙΗΤΑΙ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΕΝΟ!
    Η ΔΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΓΚΛΟΒΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΥΠΑΡΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΧΩΡΑ…

  2. Τι λες ρε κλοουν…!
    Ε…κλοουν…!
    Για το Medrano εισαι …!

  3. Η μοδα εμαθα αλλαξε και δεν βαζουν πλεον πανω απο τα τζακια κεφαλια απο αρκουδες και λιονταρια αλλα κεφαλια συριζαιων.

  4. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ….ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ..ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΕΝΑ
    ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΟΥΣ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΕΙΠΕ
    Ο Νίκος Κοτζιάς ήταν επικεφαλής της Ιδεολογικής Επιτροπής του ΚΚΕ, όταν στην ηγεσία του κόμματος βρισκόταν ο Χαρίλαος Φλωράκης. Από το υπουργείο Εξωτερικών έχει περάσει και στο παρελθόν υπό την ιδιότητα του στενού συμβούλου του Γιώργου Παπανδρέου, όταν ο εκείνος ηγήθηκε του υπουργείου την περίοδο 1999-2003.
    ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΙΑ ΟΡΙΑΚΗ….ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ..ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ?
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ……
    ΜΟΝΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ…….

  5. Πρέπει να πάρουμε τα όπλα δεν γίνετε αλλιώς θα μας τρελάνουν διαβάζω και δεν βρίσκω λογική νομίζω πως δεν καταλαβαίνω αυτά που κάνουν και λένε κάθε βρισιά είναι λίγη απλά θέλουν εξωτικά.

  6. Κοτζια οταν οι ελληνες παρουν τα οπλα στο χερι τους το τελος σου θα ειναι φρικτο,

  7. Ναι καλα…. εσχατη προδοσια…
    Ο Ααρών Αβούρι ( ψευδωνυμο κωστας Σημίτης) για εσχατη προδοσια πηγε αφου εδωσε τα Ιμια ;
    Διακοπουλες παει, ελευθερα κυκλοφορει , τον φυλανε αστυνομικοι ,και στα π@π@ρια του τα γιουχα των κακομοιρηδων Ελληνων.

  8. Ο Ελληνικός λαός θα ανακτήσει τον σεβασμό και την αξιοπρέπειά του μόνον με εναν τρόπο
    Με τα όπλα. Πυρ εναντίον καθε ερπετού που εδρεύει στην βουλη , και στις δημόσιες υπηρεσίες .
    Χρειάζεται κάθαρση η Ελλάδα.
    Δεν είναι ο Τούρκος ο εχθρός μας ,αυτος την δουλειά του κανει ,
    η κυβέρνηση μαζι με την αντιπολίτευση ειναι οι εχθροί μας.

  9. Ενας ελευθερος σκοπευτης πατριωτης δεν υπαρχει ; Ουτε ενας ;
    Οταν μια κυβερνηση παραχωρει εδαφη της χωρας , δεν υπαρχει αλλη λυση πιο τιμια και σωστη απο τις εκτελεσεις εν ψυχρω .Ειναι καθηκον.
    Και αφου δεν υπαρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ , τοτε ετσι μας αξιζει .

  10. Αν δεν τους εκτελέσουμε για εσχάτη προδοςια, καλα κανουν. Αυτοι θα δωςουν ολοι την Ελλαδα, δηλαδη τι θα, την εχουν ηδη δώσει στους λαθρο. Εμεις για την ωρα ειμαστε εδω, μονο για να πληρωνουμε και επειδη εχουμε περιουσία δεν μπορούν ακομα να μας διώξουν. Μόλις μας την πατούν ομως θα μας κυνηγήσουν και θα μας αναγκάσουν να φύγουμε. Κι ετςι το Ελληνικό εθνος σε μια δυο γενιές θα πάψει να υπάρχει. Ας σκεφτούμε τι πρεπει να κανουμε. Λέτε κανενα συλλαλητήριο ακομα;;;;; Λέτε τα συλλαλητήρια να μας σώσουν;;; Να σώσουν την Μακεδονία και ολη την Ελλαδα;;;; ΕΞΩ απο την Βουλή η ΜΕΣΑ;;;; Διαλέξτε.

  11. Ο/Η ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ λέει:

    Αφήσαμε τους σταλινοφασίστες κατσαπλιάδες της αναρχοκομουνίλας,να διαχειριστούν τα εθνικά μας θέματα..Τους αιχαμερούς απάτριδες Εθνομηδενιστές..Αν ξεπουλήσουν το όνομα ως μειοδότες και δοσίλογοι,στείλτε τους σε ειδικό δικαστήριο για Εθνική προδοσία,αφού δεν σέβονται την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού,η οποία είναι αντίθετη να δοθεί το όνομα στους σλαβοσκοπιανούς.

  12. Αφησατε τους κατσαπλιαδες να διαχειριστουν το εθνικο αυτο θεμα. Συγχαρητηρια Ελληνες ψηφοφοροι, τουλαχιστον σας χαρισε το ΕΝΦΙΑ…..

Comments are closed.