Σκύλος κάθεται πάνω στον ΤΑΦΟ του αφεντικού του εδώ και 10 ΧΡΟΝΙΑ- Εχει χάσει την ΟΡΑΣΗ του αλλά δεν φεύγει… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
σκυλος

Ήταν το 2006 όταν ο Miguel Guzmán έφυγε από τη ζωή. Από τότε “δίπλα του” βρίσκεται ο αγαπημένος του σκύλος ο Capitan.

Αρχικά ο σκύλος εξαφανίστηκε από το σπίτι της οικογένειας και λίγους μήνες αργότερα, η χήρα του Guzmán, Veronica τον βρήκε δίπλα στον τάφο του πρόωρα χαμένου συζύγου της.

Αυτή και ο γιος της, ο Damian, προσπάθησαν να τον πάρουν σπίτι αρκετές φορές, αλλά πάντοτε γυρνούσε πίσω, στο πλευρό του Miguel.

Με τα χρόνια, ο Capitan κέρδισε την αγάπη και το σεβασμό των επιστάτων του νεκροταφείου, οι οποίοι τον ταΐζουν και τον εμβολιάζουν κάθε χρόνο.

Σήμερα είναι 15 ετών, έχει χάσει, σχεδόν, την όρασή του και δύσκολα μπορεί να περπατήσει. Όμως, εξακολουθεί να στέκεται δίπλα στον τάφο του ιδιοκτήτη του, σαν να περιμένει την ημέρα που τελικά οι δυό τους θα επανασυνδεθούν.

«Δεν έχουμε ιδέα πώς βρήκε τον τάφο, καθώς ο ιδιοκτήτης του δεν πέθανε στο Carlos Paz αλλά στην Cordoba» νεκροταφείο μακριά από το σπίτι του», δήλωσε πρόσφατα στην La Opinion ο Héctor Banegas που υπήρξε στο παρελθόν επιστάτης του νεκροταφείου.

«Το μεγάλο μυστήριο είναι πώς ο Capitan δεν έχει ξεχάσει τη μυρωδιά του αφεντικού του μήνες μετά το θάνατό του», πρόσθεσε.

Ο Aldo Cecchi, εκπαιδευτής σκυλιών για περισσότερα από 25 χρόνια, δήλωσε στο Cadena 3 ότι η ιστορία του Capitan αποδεικνύει ότι τα σκυλιά συνδέονται με την ενέργεια του ιδιοκτήτη τους.

Τα σκυλιά ανιχνεύουν ηλεκτρομαγνητικές αλλαγές και ηχητικά κύματα. Αν ο Capitan συνενώσει το μορφικό του πεδίο με εκείνο του κυρίου του, κατάφερε να βρει ακόμα και τον τόπο στον οποίο ήταν θαμμένος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: