«Σκύλα» με γυαλάκια, γιατί επελέγη!!! Alice Weidel: Ποια η 38χρονη- λεσβία ηγέτης- του σκληρού δεξιού AfD

Κοινοποίηση:
alice-weidel

Ποια είναι η Alice Weidel και πώς επελέγη να ηγηθεί του σκληρού δεξιού AfD στη Γερμανία που πήρε 13% στις εκλογές;

Σε ηλικία 38 ετών, η άγνωστη οικονομολόγος ως πριν έναν χρόνο, Alice Weidel, επελέγη για να οδηγήσει στην γερμανική βουλή το λαϊκίστικο και ακραίο κόμμα AfD.

Η 38χρονη κατάλαβε γρήγορα τους κώδικες του μιντιακού παιχνιδιού: εγκατέλειψε ένα τηλεοπτικό πλατό της ZDF, για να διαμαρτυρηθεί για την μεμψιμοιρία των δημοσιογράφων. Η ένταση της στιγμής της έδωσε πολλά πρωτοσέλιδα και της έφερε ψήφους.

Η Alice Weidel είναι σκληρή, ριζοσπαστική και δεν εγκαταλείπει ποτέ. Μπαίνει στη γερμανική βουλή για να μεταφέρει τη φωνή των «αντί»: αντι-Μέρκελ, αντι-μουσουλμάνοι, αντι-ευρωπαίοι.

Η Alice Weider έχει εργαστεί στην Goldman Sachs, την Allianz Global Investors, την Bank of China αλλά και τη γερμανική ιντερνετική εταιρεία Rocket Internet. Έχει ζήσει έξι χρόνια στην Κίνα και μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Κινέζικα.

Η εικόνα της, «σκύλα» με γυαλάκια, θα παρέπεμπε περισσότερο σε μια αντισυμβατική νέα Γερμανίδα με οικολογικές ανησυχίες. Η πολιτική της καριέρα απογειώθηκε από τη στιγμή που ανέλαβε την ηγεσία του AfD, χάρη στην αντιευρωπαϊκή, ακροδεξιά, ρατσιστική του ρητορική.

Πολλά στελέχη μάλιστα εκδήλωσαν ένα υπόστρωμα ομοφοβικού λόγου όταν συζητιόταν η νομιμοποίηση των γάμων ομοφυλοφίλων στη Γερμανία, παρόλο που η ίδια η Weidel είναι ανοιχτά δηλωμένη ομοφυλόφιλη και μάλιστα ζει κοντά στα ελβετικά σύνορα με την ελβετίδα σύντροφό της η οποία κατάγεται από τη Σρι Λάνκα και εργάζεται ως παραγωγός του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και με την οποία μεγαλώνουν δύο γιους.

Η Alice Weidel ανέλαβε την ηγεσία του AfD τον περασμένο Μάιο από κοινού με τον 76χρονο Alexander Gauland, όταν το κόμμα «έστριψε» ακόμα περισσότερο προς τα δεξιά και απέρριψε τη μετριοπαθή γραμμή που υποστήριζε η προηγούμενη ηγεσία με την Frauke Petry η οποία αποχώρησε.

Κεντρική πολιτική γραμμή της Alice Weidel είναι η οικονομία και κυρίως η έξοδος της Γερμανίας από το ευρώ, την οποία υποστηρίζει θερμά.

Είναι η πρώτη φορά μετά το 1949 που μπαίνει στη γερμανική Βουλή ένα ακροδεξιό κόμμα όπως το AfD και μάλιστα στην τρίτη θέση. Στο εξής η Weidel θα ηγείται της αξιωματικής αντιπολίτευσης επηρεάζοντας τις θέσεις του γερμανικού πολιτικού συστήματος και της κυβέρνησης απέναντι στις αλλαγές της ευρωζώνης αλλά και απέναντι στα ελληνικά ζητήματα.

Περισσότερα: http://www.fimes.gr/2017/09/alice-weidel-afd/#ixzz4tfjcySbq

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. χαχαχαχαχαχαχα να’στε καλα με κανατε και γελασα….τελικα οι λεσβιοπουστηδες ειτε αριστεροι ειτε δεξιοι τα ιδια σκατα ειναι….αχαχαχαχαχα…..η γκομενα της ειναι μια μαυριδερη γυφτισα απο την σρι λανκα…Οταν λεμε οτι ολους αυτους οι ομοφυλοφιλοι τους θελουν για ενα και μονο σκοπο…μετα μας λενε κακους και ρατσιστες….χαχαχαχαχα Εδω βλεπουμε και το απολυτο παραλογο ….η κατα τα αλλα ακροδεξια πλακομ*υ%νο με ασιατογυφτισα γκομενα….αχαχαχαχαχαχα

  2. Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμιδια??? Μια “σκυλα” που μαθαινει ξενες γλωσσες οπως λεει και το παλιο ανεκδοτο!!! Δηλ. αν καταλαβα καλα, την αντι-ισλαμικη, αντι-ευρωπαικη και αντι-μερκελικη εκστρατεια στη Γερμανια, την εχει αναλαβει μια ομοφυλοφιλη δηλωμενη λεσβια, με γκομενα λαθρομεταναστρια που συζει μαζι της και μεγαλωνουν ΔΥΟ ΓΙΟΥΣ και η οποια ειναι και παιδι της Goldman Sachs!!! Και η οποια δηλωνει προεδρος της φανατικης πατριωτικης ακροδεξιας!!! Αληθεια, οι αριστεροι σ’ αυτη τη χωρα, ποσο χειροτεροι μπορει να ειναι??? ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!!

Comments are closed.