Σκληρή κριτική από τον Ανδρουλάκη: “Επικίνδυνη η ελαφρότητα της κυβέρνησης στα εθνικά θέματα”

Κοινοποίηση:
720_544507_9994f666d0-959522c5e713b30c

Επισήμανε πως υπάρχει απαξίωση των θεσμών και της ευρωπαϊκής ιδέας, που φορτώνεται τα αρνητικά ενώ δεν γίνεται αναφορά στα θετικά της ενοποίησης.
Στο πλαίσιο αυτό, μίλησε για θεσμικές λύσεις, καθώς δεν αρκεί ο πολιτικός και κοινωνικός ακτιβισμός. Ήρθε η ώρα με ξεκάθαρο λόγο να μιλήσουμε για την κατάσταση και τις λύσεις, τόνισε.

Ο κ. Ανδρουλάκης ανέλυσε και τον κίνδυνο η Γερμανία να συγκεντρώσει το σύνολο των κεφαλαίων της Γηραιάς Ηπείρου, καθώς το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του χρέους των υπόλοιπων χωρών θα αποτρέπει τους επενδυτές να τοποθετούν εκεί τα χρήματά τους.
Ισχυρά συμφέροντα δε θέλουν την ενοποίηση της Ευρώπης για να εξυπηρετούν τα συμφέροντά του, σημείωσε.

Αναφερόμενος στα εθνικά θέματα χαρακτήρισε επικίνδυνη την ελαφρότητα με την οποία η κυβέρνηση, με υπουργό Εθνικής Άμυνας τον Πάνο Καμμένο, αντιμετωπίζει τα εθνικά θέματα. Από την Κύπρο και το Αιγαίο μέχρι την απαράδεκτη αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μιλησε και η ξεχειλωμενη λινατσα του πασοκ
    Οξω ρε τομαρι

  2. Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΩΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΡΙΤΙΚΟΣ ΜΑΣΣΟΝΟΣ ΠΟΝΤΙΚΟΜΟΥΡΗΣ ΜΙΛΑΕΙ……ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΩΛΟΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΦΕΡΤΑΙ ΤΑ ΦΡΑΓΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΑ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΛΟΛΑΜΟΓΕΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ…….

Comments are closed.