Σκληρή επίθεση Λιάγκα στη Μουτάφη: «Μεγάλη ξεφτίλα! Σίχαμα»!

Κοινοποίηση:
moutafii-682x384

Η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής φιλήθηκαν με πάθος μπροστά στις κάμερες, πριν από λίγες μέρες. Ο Γιώργος Λιάγκας που όπως είναι γνωστό έχει… αλλεργία στα δημόσια φιλιά, ξέσπασε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή. Ο γνωστός παρουσιαστής χρησιμοποίησε πολύ σκληρές εκφράσεις!

«Είναι μεγάλη ξεφτίλα, βλέπω τώρα, αυτή η ηθοποιός η Μουτάφη που τα ‘χε με τον Κιμούλη κάποτε κλπ. Ερωτεύτηκε τώρα αυτόν τον δημοσιογράφο τον Μάνο τον Νιφλή, καλό παιδί και είχαμε δουλέψει και μαζί κάποτε… Και βγαίνουν έξω μαζί και γλείφονται!

Εδώ μιλάμε τώρα για σίχαμα και η άλλη υποτίθεται είναι ποιοτικιά κλπ. Έλεος δηλαδή!

Είναι , θεωρώ, τουλάχιστον γελοίο να πας σε μια πρεμιέρα και να γλωσσοφιλιέσαι με αυτόν τον τρόπο. Είναι σίχαμα. Πρέπει να είσαι γελοίος άνθρωπος και καραγκιόζης τουλάχιστον!», είπε έξω φρενών ο Γιώργος Λιάγκας.

 

 πηγή: zappit

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Δεν μαμιέσαι να ξελαμπικάρεις, ρε Λιάγκα, που αντί να κράξεις το αδιάκριτο κ@λόπαιδο που κατέγραψε μία προσωπική στιγμή του ζευγαριού, κράζεις το ζευγάρι …. Καλά έκανε ρε … λόγο θα σού δώσει ;
    Τα ετεροφυλόφιλα σε ενοχλήσανε, Μ@ΛΑΚΑ … Στις λούγκρες, κάνεις μούγκα στην στρούγκα, παλιονυφίτσα …
    ΄Αντε στο διάολο, παλιολινάτσα …

  2. μαλλον τον ενοχλει γιατι αυτο που βλεπει ειναι φυσικο ενω αυτος μαλλον το παει το γραμμα. αντι να κραξει τους ανωμαλους τα βαζει με το αυτονοητο για ενα ζευγαρι καλυτερα μην μιλας καθολου.

  3. O ΛΙΑΓΚΑΣ Ο ΜΥΡΙΓΚΟΓΚΟΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ! ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ;;;; Κ ΠΟΙΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ;;;; ΟΥΙΤ! ΜΑΜΑ ΜΟΥ!

  4. Αν εβλεπε δυο αντρες ή δυο γυναικες να το κανουν αυτο?Βλεπει ενα ζευγαρι εναν αντρα και μια γυναικα και ειναι ανωμαλοι ε?Δεν γαμιε@ ρε Λιαγκα????

  5. ΗΡΕΜΙΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΟΥΛΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΗΔΑΓΕ Ο ΚΙΜΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΖΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΥΝΑΝΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΛΙΑΓΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΥΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΘΕΣΗ Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΗΡΕΣ ΟΜΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΤΥΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΓΚΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕΣ ΝΕΚΡΟΦΥΛΗ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ GAY PRIDE ΝΑ ΞΕΔΟΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΙΞΑΤΕ ΔΕΝ ΠΑΣ ΕΣΥ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣΕΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΑΤΣΑ

  6. Λιαγκρα γιδοκοιλια δεν δικαιουσαι να ομιλεις…
    Εσενα σε εβαζαν να βγεις δημοσια να μυξοκλαις οτι σου φαγε ενας χρηματιστης πρωην φιλος τα φραγκα…
    Εβγαζες και ανακοινωσεις δημοσιες διαζυγιου μετα τα πουστρηλικια σου οποτε τι μιλας ;
    Σκατας εισαι ασε να μιλησει κανας αλλος

  7. Πολύ καλά τα λες Λιάγκα … αλλά δεν είδα να εκδηλώνεις την ίδια απέχθεια, ούτε να σε πιάνει αλλεργία, από τα ΔΗΜΟΣΙΑ γλωσσόφιλα των φούστηδων …
    Αν δεν με απατά η μνήμη μου, σε θέμα σχετικό με τους ομοφυλόφιλους και την γκέϊ παρέλαση, που συζητείτο τηλεοπτικά η δημόσια ανήθικη συμπεριφορά αυτών των τύπων, πάλι είχες εκραγεί, αλλά αυτήν την φορά, όχι με αυτούς τους ίδιους που προκαλούσαν το κοινό αίσθημα και προσέβαλαν την δημόσια αιδώ, αλλά με τους “ρατσιστές” και τους “ομοφοβικούς” που “καταπατούσαν τα δικαιώματα τών τρανς” !!!
    Τελικά, μήπως είσαι “ετεροφοβικός” ή μήπως χρησιμοποιείς δύο μέτρα και δύο σταθμά, για τις ανάρμοστες δημοσίως συμπεριφορές ;;;

  8. ΣΤΟ ΒΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΑΥΤΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ????(ΟΧΙ ΩΣ)

  9. ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ-ΠΕΟΘΗΛΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΙΜΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.