Σκανδαλώδης βλασφημία! Σήριαλ δείχνει τον Ιησού να κάνει σεξ πριν από τον Μυστικό δείπνο

Κοινοποίηση:
1503432890508

Σκανδαλώδης βλασφημία! Σήριαλ δείχνει τον Ιησού να κάνει σεξ πριν από τον Μυστικό δείπνο

Το τελευταίο επεισόδιο του δημοφιλούς σήριαλ «Preacher» του αμερικανικού δικτύου AMC έχει προκαλέσει σάλο εξαιτίας μιας σκηνής που απεικονίζει τον Ιησού Χριστό να κάνει σεξ τη νύχτα του Μυστικού Δείπνου.

Το σήριαλ βασίζεται σε ένα βιβλίο για έναν σύγχρονο ιεροκήρυκα ο οποίος χάνει την πίστη του και συναντά πολλές διαφορετικές δαιμονικές οντότητες και τέρατα. Στο δεύτερο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν, που προβλήθηκε τη Δευτέρα, ο κύριος χαρακτήρας πηγαίνει να βρει έναν συγγενή του Χριστού. Ωστόσο, είναι ο τρόπος με τον οποίο άνοιξε το επεισόδιο,που έχιε προκαλέσει την οργή για βλασφημία.

Τα πρώτα επτά λεπτά του επεισοδίου, με τίτλο «Dirty Little Secret», απεικονίζουν τον Ιησού και μια γυναίκα να κάνουν σεξ, μιλώντας για διάφορες πράξεις και δείχνοντας τις θέσεις των δύο σε σιλουέτες. Αργότερα, της λέει να το κρατήσει μυστικό πριν πάει για να κάνει κάτι για τον πατέρα του. Στην συνέχεια του επεισοδίου καθίσταται σαφές ότι αυτή είναι η νύχτα που ο Ιησούς τελικά θα σταυρωθεί.

«Η απεικόνιση του Ιησού σε μια γκροτέσκο σεξ σκηνή είναι μια επίθεση στις ευαισθησίες όλων των χριστιανών, καθώς και των ανθρώπων καλής θέλησης που δεν είναι Χριστιανοί», δήλωσε ο Πρόεδρος της Καθολικής Ένωσης, Bill Donohue κάνοντας λόγο για «λάσπη» ενώ διεμήνυσε πως «θα συσπειρώσουμε τους Χριστιανούς εναντίον του «

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ε ναι! για τον Ιησου κανουν τετοια……για τον Μωαμεθ τον ανωμαλο ομως??

Comments are closed.