ΣΚΑΝΔΑΛΟ Novartis: Μήνυση στους προστατευόμενους μάρτυρες από τον Αβραμόπουλο

Κοινοποίηση:
ÊÏÉÍÇ ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÕÐÏÕÑÃÏÕ ÕÃÅÉÁÓ ÄÇÌÇÔÑÇ ÁÂÑÁÌÏÐÏÕËÏÕ ÊÁÉ ÔÏÕ ÊÕÂÅÑÍÇÔÉÊÏÕ ÅÊÐÑÏÓÙÐÏÕ ÅÕÁÃÃÅËÏÕ ÁÍÔÙÍÁÑÏÕ ÃÉÁ ÔÇÍ ÍÅÁ ÃÑÉÐÇ (ICON PRESS / ÐÁÓÂÁÍÔÇÓ ÁÍÔÙÍÇÓ)

Μήνυση στους προστατευόμενους μάρτυρες που τον κατέδειξαν ως ύποπτο για παράνομες συναλλαγές με την Novartis, κατέθεσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Συγκεκριμένα ο κ. Αβραμόπουλος κατηγορεί τους μάρτυρες για ψευδορκία, συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση, ενώ ζητά να διερευνηθεί και η ανάμιξη άλλων προσώπων ως ηθικών αυτουργών στις κατασκευασμένες, όπως υποστηρίζει, κατηγορίες.

Με δήλωσή του ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ανέφερε πως «κατέθεσα στον αξιότιμο κ. Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο οποίος εποπτεύει την Εισαγγελία Εγκλημάτων Διαφθοράς, αίτημα για την άμεση ανάκληση των διατάξεων του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών, με τις οποίες οι δύο ψευδομάρτυρες και συκοφάντες υπήχθησαν στο Νόμο περί Προστασίας Μαρτύρων.

Από τα δύο δικόγραφα προκύπτει ότι: Στη δικογραφία δυόμισι χιλιάδων σελίδων, δεν υπάρχουν παρά μόνο δύο παράγραφοι που αναφέρονται στο όνομά μου από τους δύο ψευδομάρτυρες και δεν υπάρχει ούτε μία λέξη των μαρτυριών η οποία να μην είναι ψευδής, αυταπόδεικτα και εμφανέστατα.

Η υπαγωγή τους στο καθεστώς προστασίας μαρτύρων θα πρέπει να επανεξετασθεί από τον αξιότιμο κ. Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ώστε οι σχετικές διατάξεις να ανακληθούν και οι ψευδομάρτυρες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν για τις εγκληματικές πράξεις που διέπραξαν με τις καταθέσεις τους. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία προσέφυγα σήμερα και πιστεύω ότι σύντομα θα αποκαλυφθεί η σκευωρία και θα λάμψει η αλήθεια».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. γιατι απορειτε κυριοι εσεις ψηφισατε τον νομο για τους μαρτυρες . αλλα το κανατε μονο για τους αλλους τωρα λετε οτι δεν ειναι αληθεια αυτα που λενε αρα το ιδιο ισχυει και για τους αλλους που θελετε να κλεισετε φυλακη αποφασιστε λοιπον τι θελετε και οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια

Comments are closed.