Σιγή ιχθύος από την κυβέρνηση για τις προτάσεις Νίμιτς για το Σκοπιανό!

Κοινοποίηση:
tsipras

Ο Κοτζιάς ενημέρωσε τον Τσίπρα στο Μαξίμου αλλά δεν σχολίασε τις πέντε προτάσεις που φέρεται να έκανε ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ για το όνομα των Σκοπίων
Ενημέρωση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τα δεδομένα στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, όπως διαμορφώνονται μετά τις χθεσινές εξελίξεις στη Νέα Υόρκη, έδωσε ο Νίκος Κοτζιάς.

Ο υπουργός Εξωτερικών βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου στις 18:00.
Η συνάντησή τους κράτησε πάνω από μια ώρα και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 19:00.
Απερχόμενος ο υπουργός Εξωτερικών δεν έκανα καμία δήλωση και αρνήθηκε να σχολιάσει τα ονόματα που μπήκαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων από τον Μάθιου Νίμιτς.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, σκοπιανά ΜΜΕ παρουσίαζαν τις πέντε ονομασίες που φέρεται να εισηγήθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Μάθιου Νίμιτς στους διαπραγματευτές Ελλάδας και Σκοπίων.

-Republika Nova Makedonija (Δημοκρατία της Νέας Μακεδονίας)

-Republika Severna Makedonija (Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας)

-Republika Gorna Makedonija (Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας

-Republika Vardarska Makedonija (Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη)

-Republika Makedonija (Skopje) [Δημοκρατία της Μακεδονίας (Σκόπια)]

Η σύντομη γραφή των ονομάτων προτείνεται αντιστοίχως να είναι Nova Makedonija, Severna Makedonija, Gorna Makedonija, Vardarska Makedonija και και Makedonija (Skopje).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τα Σκοπια λει εχουν σκληρη θεση για το θεμα του ονοματος! Εχουν βεβαια αποθρασυνθει ακουγοντας δικους μας προδοτες να τους αποκαλουν ” Μακεδονια”, ορα Μπουταρης, και κοιταζουν το συμφερον τους! Η δικη μας η θεση ποια ειναι; Κατω στα τεσσερα να μας τον σφυριξουν; Ε ξεφτιλισμενα ανθρωπακια; Αντε χαθητε ξεπουλημενοι πολιτικαντηδες!!!!

  2. τι να μας πουν οτι το πουλησαμε οτι μας προδοσαν οτι ειναι αλητες και ψευτες οτι επεσαν στα 4 και εκτελουν εντολες κρεμασμα στο συνταγμα μονο αυτο θα μας σωσει μαζι και οι προηγουμενη που κυβερνησαν και πτωχευσαν την ελλαδα

Comments are closed.