ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! Πώς να πληρώσετε τα τέλη κυκλοφορίας σε έως 12 άτοκες δόσεις…Όλα τα προγραμματα των τραπεζών!

Κοινοποίηση:
4

Στενεύουν, όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του έτους, τα χρονικά περιθώρια για τους εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων που θα πρέπει να εξοφλήσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας.

Όλες οι τράπεζες έχουν ετοιμάσει ειδικά προγράμματα εξόφλησης των Τελών Κυκλοφορίας σε έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις ώστε οι εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων να μπορέσουν να διευκολυνθούν.

Alpha Bank – Τράπεζα Πειραιώς – Εθνική Τράπεζα

Οι τρεις τράπεζες σας επιτρέπουν να πραγματοποιήσετε την εξόφληση των Τελών Κυκλοφορίας μέσω πιστωτικής κάρτας και να επωφεληθείτε από τη δυνατότητα εξοφλήσεώς τους σε έως και 12 άτοκες δόσεις.

Eurobank

H Eurobank δίνει επίσης τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους των πιστωτικών καρτών της να πληρώσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας σε έως 12 άτοκες δόσεις. Επίσης η τράπεζα επισημαίνει ότι τα Τέλη Κυκλοφορίας μπορούν να εξοφληθούν μέσω προπληρωμένων καρτών οι οποίες όμως δεν υποστηρίζουν δόσεις.

Παράλληλα η Eurobank επισημαίνει ότι: «Η Τράπεζα δεν εγγυάται ότι οι πληρωμές του Τέλους Κυκλοφορίας που κάνετε μετά τις 17:00 θα σταλούν στο Δημόσιο αυθημερόν. Η Τράπεζα δεν ευθύνεται για την, για οποιοδήποτε λόγο, μη αποδοχή από το Ελληνικό Δημόσιο της ανωτέρω πληρωμής».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Το θέμα είναι ότι η χορήγηση πιστωτικών καρτών, σε άτομα που πραγματικά έχουν ανάγκη την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας σε δόσεις, δεν είναι εφικτή διότι απορρίπτουν τους οικονομικά ασθενείς,έτσι η χορήγηση γίνεται σε άτομα που έχουν την δυνατότητα να αποπληρώσουν κανονικά τα τέλη.

Comments are closed.