ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ σε σχολείο των Χανίων στη Κρήτη! ΔΕΙΤΕ τι έγινε και τι λένε οι καθηγητές! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
alvaniki_simaia-696x532

Θόρυβος ξέσπασε, με ένα περιστατικό που ουσιαστικά λαμβάνει πλασματικές διαστάσεις, με την παρουσία Αλβανικής σημαίας σε σχολείο των Χανίων και ειδικότερα στο 1ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου.
Το περιστατικό με την Αλβανική σημαία, καταγράφηκε χθες και έχει την παρακάτω εξήγηση:

Όπως είπε στο zarpanews.gr, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα Χανιά κ. Στέλιος Ζερβάκης, από την Αλβανική Κοινότητα Χανίων έχει υπάρξει αίτημα για την διδαχή της Αλβανικής γλώσσας σε παιδιά δεύτερης και τρίτης γενιάς, τα οποία ζουν στα Χανιά και τα οποία δεν την γνωρίζουν.

alvaniki_simaia1

Το αίτημα έγινε δεκτό από τις αρμόδιες αρχές και την σχολική επιτροπή του δήμου Χανίων και χθες Κυριακή, θα ξεκινούσαν τα μαθήματα σε συγκεκριμένη αίθουσα του σχολείου παρουσία εκπροσώπων, σύμφωνα με πληροφορίες του Αλβανικού Προξενείου και των τοπικών αρχών.

Για το λόγο αυτό υπάρχει και η Αλβανική με την Ελληνική σημαία έξω από αίθουσα του σχολείου, στην οποία μάλιστα θα πραγματοποιούνταν χθες Κυριακή πρώτη ημέρα τα συγκεκριμένα μαθήματα, που αξίζει να σημειωθεί γίνονται και σε άλλα σχολεία της ενδοχώρας των Χανίων.

Πάντως, όπως τόνισε ο κ. Ζερβάκης, αν έχει συμβεί κάτι διαφορετικό, με σημαία που έχει κατέβει για διαφορετικό λόγο από τον ιστό θα ερευνηθεί.

Εν τω μεταξύ και με αφορμή την συγκεκριμένη δράση στο σχολείο σήμερα πραγματοποιήθηκε κατάληψη με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και το 15μελές να ζητούν πάψουν τα μαθήματα στο σχολείο.

Για το θέμα που δημιουργήθηκε στο σχολείο μίλησε στον SUPER FM 89.6 τόσο ο κ. Ζερβάκης, όσο και ο διευθυντής του σχολείου.

Ακούστε τι είπε ο κ. Ζερβάκης:

Η κατάληψη σταμάτησε μετά από απόφαση της σχολικής επιτροπής, σύμφωνα με την οποία στο σχολείο δεν δέχονται να γίνονται τα μαθήματα της Αλβανικής γλώσσας.

Τι είπε στον SUPER FM 89.6 ο κ. Χατούπης, Διευθυντής του σχολείου:

Η ανακοίνωση για την κατάληψη:

«Αγαπητοί γονείς κηδεμόνες καθηγητές και συμμαθητές,

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου μέλη από το 15μελες συμβούλιο του σχολείου βρέθηκαν στο χώρο του σχολείου τυχαία και βρήκαν το σχολείο ανοικτό και μάλιστα αλβανικής καταγωγής άτομα να είναι μέσα στο χώρο. Όπως ενημερώθηκαν από τον Διευθυντή, ο οποίος ήταν παρόν, αυτά τα άτομα θα φιλοξενούνται στο σχολείο κάθε Κυριακή για την διδαχή της αλβανικής γλώσσας. Για αυτήν την φιλοξενία δεν είχαν ενημερωθεί ούτε η μαθητική κοινότητα ούτε και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων. Θέλουμε να τονίσουμε ότι η αιτία της κατάληψης δεν ήταν η άγνοια μας για την πράξη αλλά το γεγονός ότι η ελληνική σημαία είχε κατέβει από τον ιστό και είχε τοποθετηθεί ανάποδα δίπλα από την αλβανική. Εμείς θεωρούμε αυτή την πράξη ευθαρσής και προσβλητική. Επιθυμούμε την απομάκρυνση αυτόν τον συγκεκριμένων ατόμων από τον σχολικό χώρο και ενημερώνουμε ότι οι καταλείψεις θα συνεχιστούν ωσότου πραγματοποιηθεί το αίτημα μας.

Επιπλέον θέλουμε να αποφύγουμε την οποιαδήποτε παρεξήγηση με τους συμμαθητές μας  αλβανικής καταγωγής που φοιτούν στο σχολείο μας  και τις οικογένειες τους , αναφερόμαστε σε συγκεκριμένο γεγονός και άτομα

Με εκτίμηση ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων,

το Δεκαπενταμελές Συμβούλιο του Σχολείου»

zarpanews.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Σήμερα η Αλβανική, αύριο η Πακιστανική κ.ο.κ. Έτσι πρέπει, ώστε οι αντικαταστάτες μας (εμάς των Ελλήνων), να εγκλιματίζοται σιγά-σιγά στον Ελλαδικό χώρο με τη δική τους γλώσσα, παράδοση, κουλτούρα κλπ. Πάρτε το χαμπάρι, τα Ελλαδικά εδάφη δεν θα συνεχίσουν με τους Έλληνες. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει. Τα έχουν όλα προετοιμάσει για εμάς οι νεοταξίτες και οι εγχώριοι προδότες-εντεταλμένοι τους. Βλ. Σουηδία.

  2. Σ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ!!!!!!!ΤΑ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΩΛΟΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΤΙΚΟΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΔΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΥΡΙΔΕΣ ΑΛΒΑΝΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ? ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΔΩ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΑΠΛΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΦΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?

  3. Εδω των Κρητικων τους πηδανε οι Αλβανοι που εχουν στις ελιες τις κορες και τις γκαστρωνουν με μπασταρδα,η σημαια ηταν που σας πειραξε ρε Χιο στα γενιτσαροχανια;;;Α ρε Μακεδονομαχοι Κρητικαροι παληκαρια των πολεμων…και που να ξερατε τι σκαρτα εγγονια και δισεγγονα θα ειχατε σε 100 και πλεον χρονια……..

  4. Μόνο Ελληνικά και άμα δεν τους αρέσει από κει που ήρθαν δρόμο.

  5. Να καουν τα κωλοπανα με την δικεφαλη κοτα της πουτανας κωλοαλβανιας.Εξω τα σκουπιδια απο την πατριδα μας.

  6. Κτήνη αλβαναριά, κατεβήκατε και μας κατσικωθήκατε με το έτσι θέλω, κοπρίτες, απόβλητα του ΑΛΗ ΠΑΣΑ.
    Βρωμίσατε την ΕΛΛΑΔΑ, θάρθει η ώρα σας κι εσένα Πυρρούκο θα σε θυμόμαστε, κι εσένα και τα παιδιά σου και θα σε ταχτοποιήσουμε οικογενειακώς όταν έρθει η ώρα, τουρκαλβανό σπορε.
    Κοίτα να τακτοποιηθεί το ζήτημα με τους ΕΛΛΗΝΕΣ αθλητές Τουρκαλβανέ, γιατί θα σε κρεμάσουμε με τ άντερα των παιδιών σου, αλβανόχυμα, κατσαπλιά του κερατά.

  7. Βρε χιμήξτε στα ΠΡΟΠΟΤΖΙΔΙΚΑ του μπαρμπα μπαμπα ΑΛΒΑΝΟ ΔΗΜΑ και στείλτε στα ΤΣΑΚΙΔΙΑ τα ΑΛΒΑΝΟ καθίκια, άι στα τσακίδια στο τουρκαλβαναριό, οι βρωμόλυσσες, βαράτε στο ψαχνό τ αλβαναριά του κερατά.
    Μου τον κάνατε και βουλευτή τον τουρκαλβανό, κατσαπλιάδικα πασόκια, ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ πασοκο συριζο αριστεροί, άντε στο διάβολο.

  8. Να πάτε να γαμηθειτε εσείς στην Κρήτη μαλάκες γαμω την κωλοαλβανια

  9. Σε κάθε σχολείο έχουν καταφέρει τα σταλινικά κοπρόσκυλα να υπάρχει τουλάχιστον ένας ακρο αριστερούλης κατσαπλιάς ή φιλοκατσαπλιάς δασκαλάκος ή δασκαλούκλα, καθηγητίσκος ή καθηγητούσκα, που λειτουργούν σαν δοσίλογοι μαυραγορίτες, η δασκαλο καθηγητο πανούκλα της ελληνικής εκπαίδευσης.
    Πρόκειται για μεγάαααλους νταήδες και νταήδισες, φοβερά αριστερο κομματόσκυλα, που ως δούρειοι ίπποι μεθοδεύουν τον αφελληνισμό και τον αποχριστιανισμό των παιδιών σας.
    Όπου τους εντοπίζετε χτυπάτε τους έλληνες γονείς, μην τους αφήνετε να δηλητηριάζουν και να ευνουχίζουν τα παιοδιά σας. Ετοιμάζουν το μεγαλύτερο σιωπηλό σταλινικό παιδομάζωμα, θα τρίβετε τα μάτια σας.
    Πάρτε στα χέρια σας την ευθύνη της εκπαίδευσης των παιδιών σας, θα σας τα καταντήσουν κιμά, σάπιο κρέας οι νεοταξίτες σατανιστές. ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ στα ΣΥΡΙΖΟσχολειά του ΓΚΑΜΠΡΟΓΚΛΟΥ, του ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥ.

  10. Απίστευτες εξελιξεις Ο Πύρρος Δήμας έδιωξε τον Βαλέριο Λεωνίδη, έξωση στην εθνική ομάδα

    Το «ξήλωμα» του ομοσπονδιακού προπονητή Βαλέριου Λεωνίδη και έξωση από τον Άγιο Κοσμά στους αθλητές, που τον τελευταίο καιρό τρέφονταν από συσσίτιο της εκκλησίας, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΑΒ προεδρεύοντος του Πύρρου Δήμα

    Σήμερα, οι αθλητές της εθνικής ομάδας, χωρίς να έχουν καμία επίσημη ενημέρωση πήγαν να προπονηθούν στο προπονητήριο του Αγίου Κοσμά, όπου διαπίστωσαν ότι είχε αλλαχτεί η κλειδαριά, με τον ομοσπονδιακό προπονητή να τους ενημερώνει εν συνεχεία για τα καθέκαστα.

    Αν μη τι άλλο προκαλούν οργή οι δηλώσεις του Στάθη Στρουμπή για την κατάσταση με την οποία βρίσκονται αντιμέτωποι οι διεθνείς μας από τη στιγμή που ανέλαβε εκ νέου την προεδρία της ΕΟΑΒ ο Πύρρος Δήμας, τονίζοντας στο gazzetta.gr ότι το τελευταίο δίμηνο οι αθλητές σιτίζονται από συσσίτιο ενορίας στην Καλλιθέα!

    «Όλα έβαιναν καλώς όσο πρόεδρος ήταν ο Κώστας Κορλός, είχαμε που να μείνουμε, ένα πιάτο φαΐ και ένα μικρό οικονομικό βοήθημα, το οποίο φυσικά δεν επαρκούσε, αλλά αντιλαμβανόμασταν όλοι την οικονομική δυσχέρεια στην ομοσπονδία λόγω της κρίσης.

    Προφανώς αυτό δεν άρεσε σε κάποιους και αποφάσισαν να τα διαλύσουν όλα. Με το που ανέλαβε την προεδρία ο κ. Δήμας, σταμάτησε η τροφοδοσία μας και εξασφαλίσαμε μόνοι μας το φαγητό μας μέσω ενός συσσιτίου από ενορία της Καλλιθέας. Να είναι καλά οι άνθρωποι τους ευχαριστούμε, αλλά επιτρέπεται η εθνική ομάδα να περιμένει το συσσίτιο της εκκλησίας για να φάει;

  11. Σε λιγο θα υψωθουν και Τουρκικες, Σκοπιανες, Πακιστανικες σημαιες και δε συμαζευεται, μ’ αυτους που μπλεξαμε και οσο ο κοσμος παραμενει αδρανης στην προπαγανδα των απατριδων, υπερ των λαθρομεταναστων!! Κατ’ αυτους, αυτοι μονο εχουν δικαιωματα και οχι οι Ελληνες!!! Και Τζανακοπουλε παψε να πιπιλας την καραμελα, που ειναι της μοδας, οτι οποιος αγαπαει την πατριδα του, ειναι Εθνικιστης ,ακροδεξιος κλπ!!! Αρκετα με το τροπαριο αυτο !!! Μας τα πρηξατε!!!

  12. Να πάνε σε αλβανικά σχολεία εδώ είναι Ελλάδα άι στα κομμάτια καθένας ότι του καπνίσει όταν κουβαληθηκαν στην Ελλάδα αυτά τα ήξεραν τώρα τι γυρεύουν να τα Μίλαν στα σπίτια τους τα αλβαναρια..

  13. Πόσο μεγάλο πάθος ειδικά με τους ΑΛΒΑΝΟΥΣ.
    Τι τρέλα είν’ αυτή να κάνουν τα ελληνικά σχολεία τόπο εκμάθησης αλβανικών;
    Πριν καμιά δεκαριά χρόνια ξεκίνησαν κάτι κ@λόπαιδα από τη γκράβα με μια πουρόγρια στραβοχυμένη διευθύντρια να μετατρέπουν το σχολείο τους σε αλβανικό άντρο και ξελιγώθηκαν όλα τα αριστεροκάναλα και οι αριστεροεφημερίδες και τώρα η λέπρα εξαπλώθηκε και σε άλλα σχολεία.
    Τότε όσοι γονείς διαμαρτυρηθήκαμε μας αντιμετώπισαν το λιγότερο σαν ηλίθιους, για να φτάσουμε σ αυτά τα περιστατικά να εξευτελίζεται η ελληνική σημαία μέσα στα ίδια μας τα σχολεία και να υψώνεται η αλβανική σημαία και μούγκα στη στρούγκα.
    Αλλά όταν τα ελληνικά σχολεία έχουν αλωθεί από πάσης φύσεως κατσαπλιοειδή δασκαλάκια και καθηγητάκια τι περιμένουμε;
    Μόνο με κλείσιμο των ΣΥΡΙΖΟσχολείων και απόλυση όλων των κατσαπλιποειδών κοκκινοδασκάλων θα σώσουμε τα παιδιά μας. Η επιλογή σχολείου, δασκάλου και διδακτέας ύλης να αποτελεί μοναδική επιλογή και απόφαση των ελλήνων γονιών, αν θέλουμε να σώσουμε τα παιδιά μας απ τη σταλινική λέρα των άχρηστων εκπαιδευτικών της αριοστερής θολοκουλτούρας και ψευτοδιανόησης.

  14. ΟΥ ΝΑ Χαθήτε βρομιάρηδες …………………
    Στην Αλβανία ( χειμάρα , αγ, Σαράντα, κλπ) γεμίζουν ότι Ελληνικό υπάρχει και “εμείς” οι ανθρωπιστές τους αφήνουμε να ανεβάζουν σημαίες, να χτίζουν τζαμιά , κλπ γιατί έχουμε διαταγή από τα ξένα κέντρα εξουσίας να στίσουμε κω@@@λο.

  15. Τα σχολεια εχουν γεμισει κατσαπλιαδες καθηγητες, οσο και μαθητες….

Comments are closed.