ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΟΕΕ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ – Κράτος εν κράτει τα αναρχικά κ@λόπαιδα μέσα στα Πανεπιστήμια – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΗ

Κοινοποίηση:
AUEB_Entrance_1

Την καταγγελία ενός φοιτητή της ΑΣΟΕΕ δημοσιεύει σήμερα ο δημοσιογράφος Δημήτρης Αλικάκος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

 

Μια ζοφερή εικόνα χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός και ιδιαίτερα των αναρχοάπλυτων της Κυβέρνησης που εξακολουθούν να στηρίζουν το πανεπιστημιακό άσυλο αντί να μπει η αστυνομία και να καθαρίσει τα Ιδρύματα από αυτά τα υποκείμενα. Για να μπορούν οι φοιτητές που θέλουν να μορφωθούν και να προκόψουν, να το καταφέρουν χωρίς να σκέφτονται την ξενιτιά όπως τόσοι άλλοι.

O 20χρονος καταγγέλλει ότι οι φοιτητές ζουν σε ένα καθεστώς τρόμου που έχουν δημιουργήσει «αναρχικοί» στην ΑΣΟΕΕ, με απειλές για βία απέναντι σε οποιονδήποτε διαφωνεί μαζί τους.

«Νιώθουμε ανασφάλεια και φόβο. Ανά πάσα στιγμή μπορούν να σε δείρουν αν πεις κάτι “λάθος”. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε ελεύθερα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο φοιτητής, εξηγώντας ότι η παρουσία των συγκεκριμένων ατόμων στη σχολή όχι μόνο παρεμποδίζει τη μελέτη όσων ενδιαφέρονται για το αντικείμενο σπουδών τους αλλά απειλεί και τη σωματική τους ακεραιότητα.

Δείτε παρακάτω το μήνυμα που έστειλε ο φοιτητής στον κ. Αλικάκο και την απάντηση του δημοσιογράφου.

«Γεια σας κύριε Αλικάκο, χθες τράβηξα αυτές τις φωτογραφίες από τον κάτω όροφο του κεντρικού κτηρίου της ΑΣΟΕΕ στην Πατησίων, εκεί που βρίσκεται το αναρχικό “στέκι” και εκεί που βρίσκονταν τα “γραφεία” των άλλων κομματοπαρατάξεων. Θέλω να τις δείτε γιατί είναι σοκαριστικές.

grafiti-3 grafiti-4

Δεν κρύβονται, το διαφημίζουν. Είναι τρομοκράτες. Οι φοιτητές είναι σα να βρισκόμαστε κάτω από ένα είδος κατοχής.

1. Σύνηθες φαινόμενο είναι να βάζουν μουσική από τεράστια ηχεία στη διαπασών ακριβώς κάτω από τα παράθυρα της βιβλιοθήκης. Μια μέρα που είχα μάθημα είχα πάει τρεις φορές ζητώντας ευγενικά να χαμηλώσουν την ένταση, και τις τρεις όταν έφυγα το δυνάμωσαν, κοροϊδεύοντάς με ουσιαστικά. Μια άλλη φορά τους ρώτησα “μα άμα θέλω να διαβάσω στο πανεπιστήμιό μου;”, επιδιώκοντας πάλι ευγενικά και εκτείνοντας το χέρι για κατανόηση, για να πάρω την απάντηση “δε θα διαβάσεις για 2 ώρες, έχουμε αγώνα και μοιράζουμε φυλλάδια”. Αυτό γίνεται τακτικά και έχουν πάει και άλλοι να διαμαρτυρηθούν. Νιώθουμε ανασφάλεια και φόβο. Ανά πάσα στιγμή μπορούν να σε δείρουν αν πεις κάτι “λάθος”. Δεν έχει υπάρξει περίπτωση που κάποιος από την παρέα να μην έχει πει “πιο σιγά” ώστε να μην μας ακούσουν τα “λάθος” αυτιά. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε ελεύθερα.

2. Μια μέρα ήρθαν απλά βάλαν φωτιά σε ένα αντικείμενο και η κεντρική είσοδος έβγαζε καπνούς. Ο χώρος δε του κάτω ορόφου ήταν το χάος, αδιανόητο να κάνεις μάθημα εκτός αν ήσουν πολύ πολύ μακριά.

3. Βλέπουμε ανθρώπους υπό την επήρεια ναρκωτικών μέσα στη σχολή. Ένας φίλος που σπάνια μιλάει μουπε σοκαρισμένος: “Βγήκα απτό εστιατόριο και απλά κάποιος πέθαινε ρε μπροστά μου, απλά πέθαινε, πέθαινε!”. Και εγώ έχω δει αυτές τις μέρες άσχημες εικόνες και από τη μια φοβάμαι από την άλλη λυπάμαι, και πολλοί ακόμα συμφοιτητές μου. Αυτό το μέρος δεν είναι για να σπουδάσει φοιτητής.
Αυτά ένιωσα την ανάγκη να σας γράψω.»

Στα παραπάνω ο δημοσιογράφος απάντησε: «Ντρέπομαι παλικάρι μου. Ντρέπομαι και σου ζητώ συγγνώμη για την χώρα που σου παραδίδουμε. Αυτό που κάνεις, να σπουδάζεις κάτω από αυτές τις συνθήκες, είναι τιμή σου! Και ντροπή μας.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Όλα αυτά τα τσογλάνια τα κάνουν καλα ένας Λόχος Καταδρομών και μια ομάδα ΕΚΑΜ και μάλιστα ΧΩΡΙΣ όπλα.Αρκεί μια διαταγή.

  2. Σε οποιαδηποτε στοιχειωδως πολιτισμενη χωρα,θα ειχαν απο την αρχη γινει τα λογικα και αυτονοητα.
    Θα ειχε μπει η αστυνομια,θα τους ειχε συλλαβει και θα ειχανε φαει πολλα χρονια φυλακισης για σειρα κακουργηματων.Δεν υπαρχει καμμια δικαιολογια,να γινονται κακουργηματα και να καταλαμβανονται με το “ετσι θελω” πανεπιστημιακες σχολες απο αυτους τους κοπριτες και η αστυνομια να μην επεμβαινει κατευθειαν να τους συλλαβει.Η αστυνομια εχει υποχρεωση να μπει σε καθε περιπτωση που γινονται τετοια φαινομενα και να συλλαμβανει κατευθειαν αυτους τους αλητες ! Δεν υπαρχει καμμια ευρωπαικη χωρα που να εχει μετατρεψει τις πανεπιστημιακες σχολες σε μπουρδελα και να υπαρχει αδρανεια και ανοχη σε καταληψεις απο τις αρχες,μονο στο τεταρτοκοσμικο ελλαδισταν γινονται αυτα.

  3. να μπουκαρει η αστυνομια και να τους ΤΣΑΚΙΣΕΙ στο ξυλο! αλλα ξυλο ομως! οχι 2-3 χαστουκια….
    και κατοπιν να πληρωσουν οι γονεις τους τις ζημιες των κανακαρηδων τους!
    αρκετα πια με αυτη την αηδια στα πανεπιστημια!
    εχουν γινει αντρο πρεζακηδων, κοπροσκυλων-κομματοσκυλων, γινονται ζημιες παντου και συνεχως γινονται παρανομιες!
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ!

  4. Κλαίω από τα γέλια. Με λίγη προσπάθεια, γίνεται και σενάριο ταινίας.

  5. Απο το ’74 και μετα η δηθεν αποκατασταση της δημορατιας , εφερε στη ζωη μας σταδιακα και το απολυτο μπαχαλο! Δημιουργηθηκαν αριστερες ομαδες τρομοκρατων , που το μονο που εχουν στο μυαλο τους ειναι την καταστροφη της χωρας απο καθε αποψη και των κατοικων της , Τους αφηνουν ολα αυτα τα χρονια να δρουν ανενοχλητους επιτηδες!! Οσο για την ασοε ,εκει σπουδαζει και το δικο μου παιδι…το αποτελεσμα σημερα που ειναι στο τριτο ετος, ειναι να εχει μεταμορφωθει σε ενα αριστερο ζομπι που δεν σεβεται κανεναν και τιποτα!!!Το μονο μη τυχον και πουμε καμια κουβεντα οτι δεν ειναι κατασταση αυτη που η χωρα εχει γεμισει με παρανομους μεταναστες…. Γιατι μπορει να φαμε και ξυλο…βλεπεις ειναι το μονο πραγμα που σεβονται ….τους παρανομους!!! Το ζω καθε μερα το τι μπορουν να κανουν και πως μπορουν να μετατρεψουν εναν ανθρωπο σε σκατα οι αριστερες ιδεες….Και αν διαφωνεις μαζι τους τοτε το λιγοτερο που κανουν ειναι να σου συμπεριφερθουν σαν να εισαι σκουπιδι…δεν βλεπουν , δεν ακουν τιποτα , αρνουνται να ακουσουν …ειναι κανονικα ζομπι…

  6. Kαλά δεν υπάρχει κανείς να τους μπουζουριάσει? Ποιός νόμος καλύπτει τους βανδαλισμούς τους? Αλλά γιατί να τον νοιάζει τον Αλέξη? Μήπως τα παιδιά του θα σπουδάσουν στην Ελλάδα? Τα δικά του παιδιά στο εξωτερικό, τα δικά μας εδώ, στο έλεος των βρωμοαναρχικών, που απ’οτι αποδεικνύεται, είναι και φιλαράκια του !

Comments are closed.