Σε Νάουσα και Θεσσαλονίκη: 39χρονος Έλληνας άνοιξε με πασπαρτού πέντε αυτοκίνητα

Κοινοποίηση:
g

Όποτε χρειαζόταν μεταφορικό μέσο, έπαιρνε το… πασπαρτού του και έκλεβε ένα αυτοκίνητο ένας 39χρονος Έλληνας! Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας, είχε κλέψει πέντε οχήματα από τη Νάουσα και περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Οι κλοπές έγιναν τον περασμένο Φεβρουάριο και τον Απρίλιο και ο δράστης εγκατέλειψε τα κλεμμένα αυτοκίνητα σε διάφορα σημεία στην Ημαθία, τα οποία υπέδειξε στους αστυνομικούς κι έτσι αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Στην κατοχή του 39χρονου κατασχέθηκαν ειδικά διαμορφωμένα κλειδιά με τα οποία άνοιγε τις κλειδαριές και έβαζε μπροστά τη μηχανή. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

*** Στο Ρίο, ένας 39χρονος έσπασε το τζάμι της πόρτας ενός αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στο υπαίθριο παρκινγκ του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, αλλά έγινε αντιληπτός από έναν εργαζόμενο και συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Ο δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια όπου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: