ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ – Ο Γ.Γ του ΥΠΕΣ ζητά να καταργηθεί η προσευχή στα σχολεία

Κοινοποίηση:
prose

Το «αίτημα» του για κατάργηση της προσευχής στα σχολεία επαναφέρει στο προσκήνιο ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών.

 

Ο Κώστας Πουλάκης, μιλώντας στην Βραδυνή, υποστηρίζει ότι η σχολική προσευχή είναι «κατάλοιπο μιας απολύτως αντιδραστικής αντίληψης περί… “Ελλάδος Ελλήνων Χριστιανών”».

Επιμένοντας στη γραμμή «όλοι ίσοι» κάνει λόγο για ανάγκη «το Κράτος, σε όλες του τις εκφάνσεις, επιτέλους να αποκτήσει κοσμικά χαρακτηριστικά».

Διαβάστε τη συνέχεια στο thinknews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Κοιτάξτε βρε ΑΧΡΗΣΤΟΙ να κάνετε κανένα έργο ουσίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ταλανίζουν τη χώρα (ανεργία, φτώχεια, λαθρομετανάστευση κλπ) κι αφήστε κατά μέρος τις ιδεοληψίες σας, Μ@ΛΑΚΕΣ …

  2. Κουρέλια γιατί να μην γίνεται ρε προσευχή .Ποιον ρωτήσατε και θέλετε να την καταργήσετε.Για ρωτήστε τον λαό σας και ύστερα τα λέμε .

  3. Σαν δεν ντρεπεστε λιγο ANIKANOI,Tεμπεληδες! Η προσευχη σας μαρανε.Μου διορθωσατε ολα τα υπολοιπα θεματα-προβληματα σε αυτο το κρατος και ειπατε να περασετε και στη προσευχη του σχολειου…Βαλμενοι προδοτες,ε προδοτες.Και εσεις και οι προιγουμενοι μας αναγκασατε να φυγουμε απο την χωρα μας γιατι δεν βρισκουμε δουλεια και να επιστρεφουμε οσο πιο συχνα μας επιτρεπεται για να δουμε την οικογενεια μας.Εχετε τεραστιο θρασος τελικα… Εχουν δικιο τελικα στο εξωτερικο που λενε οτι οι πολιτικοι της Ελλαδας βγαζουν ολα τους τα κομπλεξ στη χωρα τους…

  4. Αυτός είναι ΕΝΑΣ … και ζητάει …
    Τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ των Ελλήνων, θα το επιτρέψουν ;
    Από τον κυρίαρχο Ελληνικό Λαό, εξαρτάται η υλοποίηση της απόφασης επί της προτάσεως που καταθέτει ο κάθε τυχάρπαστος ανθέλληνας αντιχριστιανός …
    Ας το τολμήσουν … και εδώ είμαστε εμείς οι ΄Ελληνες …
    Κι αν πιστεύουν οι αφελείς ότι ο ΄Ελληνας έπαψε πιά να αντιστέκεται, πλανώνται πλάνην οικτράν …
    Ας έχουν κατά νουν ότι καζάνι που βράζει, αδύνατον να μην εκραγεί … ΑΔΥΝΑΤΟΝ …

  5. ΑΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ, Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

  6. Το παιδι του πακι δεν γινεται να κανει προσευχη, γι’αυτο την καταργουν

Comments are closed.