Σε αυτό το κρησφύγετο στον Αλιμο κρυβόταν ο Αρτέμης Σώρρας: Πως οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Σε σπίτι στην περιοχή του Αλίμου κρυβόταν ο καταζητούμενος με ένταλμα σύλληψης, Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι τον αναζητούσαν εδώ και καιρό.

Ο Αρτέμης Σώρρας εντοπίστηκε στο σπίτι όπου διέμενε στον Άλιμο έπειτα από έρευνες και πληροφορίες της Ασφάλειας Αττικής, η οποία πραγματοποίησε έφοδο και τον ακινητοποίησε χωρίς να προβάλει αντίσταση.

Η σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, όταν οι αστυνομικοί της ασφάλειας εντόπισαν τον επικεφαλής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευση» στο διαμέρισμα στην περιοχή του Αλίμου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σώρρας είχε αλλάξει την εμφάνισή του για να μην αναγνωρίζεται και, συγκεκριμένα, είχε αφήσει γενειάδα που παρέπεμπε σε ιερέα.

Τις φωτογραφίες από το σπίτι στον Άλιμο που δημοσιεύει το πρακτορείο Intime…

al2

al3

al1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ναι και τον πιάσαν χθες. Και οι μαλακες πιστεύουν οτι ειναι θεός. Γιατι δεν τον είχαν πιάσει πρην ´ενα μήνα ή ´ενα μετα; Για να πέσουν οι μπαστερδοι δημοσιοκαφροι και να βγάλουν το μυαλο σας απο την Μακεδονία και το πούλημα απο τους αληταραδεσ Του ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, αλλα εσεις θα πάρετε το φραπεδάκι σας στις παραλίες και στα μπαράκια για να δείτε ποδόσφαιρο άχρηστα κορμιά τού κώλου, αλλα οι οπαδοί του Σώρρα θα τρέξουν για το σωτήρα τους. Ποιο μαλακα και ηληθιο λαό απο τους γρεκυλους δεν εχω δει. Μαλακες ε μαλακες…

  2. Εντελώς τυχαία η ασφάλεια ‘βρήκε” τον Σώρρα το βράδυ του Σαββάτου. Παληκάρια δεν τρώμε κουτόχορτο.

    1. ΠΑΨΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
      ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ
      ΤΟ ΤΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΡΩΣ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ

Comments are closed.