ΣΕΙΣΜΟΣ στη σόουμπιζ από τις ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για το κύκλωμα κοκαΐνης του Κολωνακίου! ΔΙΑΒΑΣΤΕ τους ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ με τους σελέμπριτις και πως γινόταν οι παραγγελίες!

Κοινοποίηση:
kikloma-kokainis-photo-708

Σεισμό προκαλούν στη σόουμπιζ οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα κοκαΐνης του Κολωνακίου και την επικείμενη δίκη τον ερχόμενο Μάιο.

Στο κύκλωμα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, εμπλέκονται λαμπερά ονόματα της σόουμπιζ, ηθοποιοί, παρουσιαστές, μοντέλα και επιχειρηματίες.

Το κουβάρι του νήματος άρχισε να ξετυλίγεται τον Ιανουάριο του 2015. Οκτώ από τα μέλη του κυκλώματος μάλιστα είχαν προφυλακιστεί και αποφυλακίστηκαν τον περασμένο Αύγουστο. Τον ερχόμενο Μάιο και οι 27 εμπλεκόμενοι, κάποιοι από τους οποίους αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες, όπως σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, αναμένεται να κάτσουν στο σκαμνί.

Στρατηγείο της εγκληματικής οργάνωσης φέρεται να ήταν εστιατόριο με ιαπωνική κουζίνα στο Κολωνάκι και πολλοί από τους πασίγνωστους πελάτες του ψώνιζαν από εκεί τη «λευκή κυρία» προκειμένου να ικανοποιήσουν το πάθος τους.

Να σημειωθεί ότι ο 53χρονος συνιδιοκτήτης του μπαρ είναι άφαντος, ενώ η εισαγγελία διενεργεί έρευνα για να διαπιστωθεί πώς χάθηκε πολύτιμος χρόνος και οι κατηγορούμενοι αποφυλακίστηκαν.

Οι απίστευτοι διάλογοι του κυκλώματος 

Οπως αποκαλύπτεται το κύκλωμα είχε φτιάξει ένα τελείως δικό του κώδικα συνεννόησης με λέξεις κλειδιά για να μην γίνονται αντιληπτοί. Πολλές από τις συνομιλίες τους πάντως κατεγράφησαν από τον σούπερ κοριό.

Κάποιους από τους διαλόγους αποκαλύπτει σήμερα το Star.gr: 

Ο ηθοποιός που ήθελε.. τσιγάρα

Πασίγνωστος ηθοποιός πελάτης του 53χρονου

Ηθοποιός: «Έλα φιλαράκι θα περάσω το βράδυ να πιω ένα ποτάκι θα είσαι εκεί;».
53χρονος: «ναι φίλε μου στο μαγαζί θα είμαι θες κάτι;».
Ηθοποιός: «…ναι φίλε θέλω δυο πακέτα τσιγάρα ξέρεις».
53χρονος: «ΟΚ, πέρνα να πιεις το ποτό και θα τα πούμε… έτοιμος θα είμαι».
Οι «αγρότες» και το Κολωνάκι
Οσο απίστευτο και αν φαίνεται οι κινητοποιήσεις των αγροτών είχαν επηρεάσει τη διακίνηση της κοκαΐνης, καθώς το Κολωνάκι είχε… αποκλειστεί και το εμπόρευμα καθυστερούσε.

Αποκαλυπτικός έναι ο διάλογος του 53χρονου με πελάτη: 

Πελάτης: «Γιατί αργούμε έτσι ρε φίλε; Τι γίνεται;».
53χρονος: «Δε φταίω εγώ ρε φίλε, δεν βλέπεις τι γίνεται με τους αγρότες; Δεν μπορούν να περάσουν τα πράγματα»
Πελάτης: «…και τι θα κάνουμε εμείς ρε φίλε; Πώς θα την βγάλουμε;».
53χρονος: «Το ξέρω φίλε, αλλά έχω έναν άλλο σχεδιασμό για πιο κοντά, κατάλαβες; Λίγο υπομονή κάνε και θα δούμε τι θα γίνει».
Πελάτης: «…τόση καθυστέρηση ρε φίλε; μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; Δηλαδή άμα οι αγρότες καθίσουν στις Εθνικές για κάνα δυο μήνες, τι θα κάνουμε; Μήπως έχεις ρε, κανένα άλλο πρόβλημα;».
53χρονος: «…όχι αγορίνα μου τι λόγια είναι αυτά που λες; Κανε λίγο υπομονή και όλα θα τα κανονίσουμε. Όλος ο κόσμος έχει πρόβλημα, δεν είσαι μόνο εσύ».
Τα παράπονα για το «σκάρτο» πράγμα

Αν και ο 53χρονος είχε φήμη ότι πουλάει πρώτης ποιότητας κοκαϊνη, δεν έλειπαν και οι… προβληματικές παρτίδες. Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογός του με εισοδηματία, γνωστό κάτοικο του Κολωνακίου με πολλά ακίνητα.

Εισοδηματίας: «…έλα…μεγάλε έχω παράπονα από σένα και εγώ δεν θα έπρεπε να έχω παράπονα για ό,τι μου δίνεις, γιατί πληρώνω».
53χρονος: «…μη με τρελαίνεις έχεις από μένα παράπονα;».
Εισοδηματίας: «… τι λες τώρα έχουμε αρρωστήσει όλοι εδώ πέρα με αυτό που πήραμε…ψάξε το γιατί, ούτε η “φούστα” ούτε η “μπλούζα” ήταν εντάξει…σκάρτο».
53χρονος: «…μιλάς σοβαρά φίλε; Δεν ξέρω τίποτα, τώρα το ακούω εγώ τα είχα για αφρό».
Εισοδηματίας: «Εγώ έκρινα καλό να σε ενημερώσω για να κανονίσεις την πορεία σου».
53χρονος: «…σε παρακαλώ θα πάρω εγώ και θα το κανονίσω…σόρι ε; Πες μου τι θες και θα στο φέρω εγώ τώρα στο σπίτι και δεν θέλω τίποτα».
Η «σοκολάτα» και η «κρεμούλα»

Όποιοι ήθελαν το κατεργασμένο χασίς τύπου «σοκολάτα» έπρεπε να παραγγείλουν «τσόκο» και όσοι αναζητούσαν μεθαμφεταμίνη τύπου MDMA, έπρεπε να αναφέρουν την κωδική λέξη «κρεμούλα»…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΒΟΥΡΤΣΑ, ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ θελουνε ολοι τους!

  2. ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ .
    ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ .
    ΜΟΝΟ ΑΝ ΙΣΧΥΣΕΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΕΙ Η ΜΑΓΚΙΑ.
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΒΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ.

  3. ΣΑΠΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΛΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΤΣΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΕΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΚΑΘ ΠΑΠΑΡΑ Η ΝΑ ΕΚΠΟΡΝΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΟΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΥΣΩΡΕΥΕΙΣ ΤΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΩΝΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΡΙΜΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΞΥΛΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΤΟΥ ΤΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΓΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΞΕΣΚΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΞΕΣΚΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΗΔΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ε ΔΟΓΜΑ ΚΙΣΙΝΚΕΡ ΚΑΝΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΑΡΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΗΓΕΝΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑ ΨΗΦΗΣΤΕ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΘΙΚΙΑ

  4. ΕσΕΙς ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙΤΕ ΤΟΥς ΦΤΩΧΟΥς Κ ΕΚΤΙΜΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ,ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ
    ΟΛΗ Η ΚΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΧΑΣΙΣΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΕΤΣΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ Η ΑΛΒΑΝΙΑ Κ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΑΝΕ Η ΓΥΝΑΙΚΕΣ Η ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

  5. παταχτε τα ναρκωτικα και το εγκλημα…….ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ!!!!!

    1. Εδώ κάτω από το χώμα είμαι και βλέπω τα ραδίκια ανάποδα…έλα και εσυ

      1. Το λες για πλακα οτι εισαι κατω απ το χωμα αλλα οντως εισαι…κατσαπλια ε κατσαπλια

  6. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΩΝ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ,ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ.

  7. Να τους κλεισεις σε μια στανη με ενα βουρδουλα να τους αλλαξεις το φωτα.

  8. Είχα έναν Παππά στο χωριό που τον λέγανε Γεωργαντά και έπαιζε συνέχεια με τον Ρήγα χαρτιά !

Comments are closed.