Σατανική επίδειξη μόδας μέσα σε ιερό ναό!

Κοινοποίηση:
2

Είναι άγρια κύματα θαλάσσης που χύνουν προς τα έξω σαν αηδιαστικόν αφρόν τας αισχράς και επαισχύντους πράξεις των. Είναι αστέρια, που πλανώνται έξω από την τροχιάν των εδώ και εκεί, δια να εξαπατούν τους ταξιδεύοντας, να βαδίζουν δε και οι ίδιοι προς τον όλεθρον. Εις αυτούς έχει επιφυλαχθή αιωνία η τιμωρία, το πυκνόν και αδιαπέραστον σκότος του Αδου. (Ιου. 1,13).
Ένας Τούρκος μοντελίστ και μάλιστα μιας μόδας που προβάλλει σατανικά πρότυπα εμφανίστηκε στον ναό του Αγίου Αντρέα στο Λονδίνο και το εκπληκτικό ήταν ότι εκεί μέσα έκανε την επίδειξη μόδας του. Ο εν λόγω μόδιστρος μετέτρεψε την ίδια την εκκλησία σε παράσταση σατανικών μοντέλων χωρίς να υπάρχει καμία αντίδραση. Είναι χαρακτηριστικό ότι το φόντο της επίδειξης ήταν γεμάτο από μασωνικά και σατανικά και κάρτες ταρώ σύμβολα. Ο Τούρκος ονομάζεται Dilara Findikoglu. Πρόβαλλε χωρίς δισταγμό την κολεξιόν του για το 2018 μέσα στο ιερό του ναού. Σημειωτέον ότι ο ναός αυτός του Αγίου Αντρέα δεν είναι ένας τυχαίος ναός αλλά από τις πιο φημισμένες και ιστορικές εκκλησίες της Αγγλίας.
Το εκπληκτικό είναι ότι οι ίδιοι οι ιερείς του ναού αντί να αισχυνθούν και να αντιδράσουν σε αυτή τη μεγάλη βεβήλωση, έδειχναν ακόμα και ότι είναι ευχαριστημένοι γιατί όπως φαίνεται αμείφθηκαν αδρά από τον Τούρκο μοντελίστα. Το μήνυμα προς τη νεολαία μέσα από το ιερό ενός ναού είναι όλο και πιο πολύ σατανισμός ακόμα και στην εμφάνιση.

London.satanic.fashion.show_.8

London.satanic.fashion.show_.3
Νικος Χειλαδάκης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αα τους παλιοαλήτες. Θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει.

    1. εγραψες πρωτη φορα την μαλακια σου ,ειπες να το ξανακανεις …

Comments are closed.