ΣΑΛΟΣ με το Survivor: Προβάλλονται με τη σωστή σειρά τους τα επεισόδια ή όχι; (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
survivor 2017 logo

Πότε γυρίστηκαν τα επεισόδια που βλέπουμε στο «Survivor»; Είναι ένα ερώτημα που έχει απασχολήσει τους τηλεθεατές του ριάλιτι που σαρώνει στα νούμερα της τηλεθέασης. Ακόμα και αν στους δέκτες μας προβάλλονται επεισόδια που έχουν γυριστεί πριν από τρεις ή τέσσερις ημέρες, φανταζόμασταν ότι τα γεγονότα με πρωταγωνιστές τους «Διάσημους» και τους «Μαχητές» ακολουθούν τη σωστή χρονολογική σειρά.

Ωστόσο, το χθεσινό επεισόδιο μας αποσυντόνισε. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στην παραλία του «Survivor» την Κυριακή 21 Μαΐου. Απόδειξη ότι ευχήθηκε στον Κώστα Κοκκινάκη που είχε τη γιορτή του. Το επεισόδιο προβλήθηκε την Τρίτη 23 Μαΐου. Ο Έλληνας σταρ μάλιστα «προσγειώθηκε» μαζί με την Κάτια Ζυγούλη, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος, το πρωί της Τετάρτης.

Όταν ο Σάκης έφτασε στην παραλία, βρήκε φορτισμένη την ατμόσφαιρα, καθώς οι «Διάσημοι» και οι «Μαχητές» μόλις είχαν τσακωθεί σε αγώνισμα για έπαθλο. Ο Αναγνωστόπουλος έκανε ένσταση όταν είδε ότι ο Αγγελόπουλος παραβίασε έναν κανονισμό (δεν πάτησε σε ένα ξύλινο σκαλοπάτι) και ο αγώνας επαναλήφθηκε. Στον επαναληπτικό αγώνα, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης κέρδισε τον Ντάνο και «έκλεψε» τη νίκη μέσα από τα χέρια των «Διάσημων».

Στο χθεσινό επεισόδιο, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με έπαθλο την επικοινωνία. Υποτίθεται ότι είχε προηγηθεί ο καβγάς του «τρελού Κύπριου» με τον Σκιαθίτη δάσκαλο θαλάσσιου σκι. Οι «Διάσημοι» κερδίζουν και στέλνουν μηνύματα στις οικογένειές τους. Η ημερομηνία όμως στο κινητό τηλέφωνο που τους δόθηκε από την παραγωγή, αναγράφει 15 Μαΐου. Πέντε ημέρες πριν έρθει ο Σάκης Ρουβάς και γίνει ο καβγάς των δύο ομάδων.

φωτο


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: