Σάλoς στην Λάρισα: Έτρεχαν την νύφη στo νoσoκoμείο – Ο Σύζυγος το διασκέδασε αφάνταστα…

Κοινοποίηση:
λαρισα

Ντροπιασμενος πλεον ο πατερας δεν θελει να ξαναβγει στο καφενειο… Οι γιατροι ετριβαν τα ματια τους με αυτο που ειδαν. Ο γαμπρος γελαγε και το διασκεδαζε. Φωτια πηραν τα site και τα μπλογκς. Κανεις ποτε δεν εμαθε πως εγινε ολο αυτο. Ήρθαν τα πανω κατω στην πολη της Λαρισας. Στα επειγοντα του νοσοκομειου βρεθηκε μια νυφη αφου έφτανε στην κορύφωση επι δυο ολοκληρες ωρες! Οι γιατροι εκπληκτοι αντικρισαν τη γυναικα που δεν μπορουσε ουτε καν να μιλησει, αφου καθε ενα λεπτο τρανταζονταν!

«Τα πρωτα δεκα λεπτα ειχα ενθουσιαστει με αυτο που μου συνεβαινε, αλλα τωρα εχω εξουθενωθει», ειπε η γυναικα στην γιατρο που την ανελαβε, ενω την ιδια ωρα ο συζυγος της την απαθανατιζε με την καμερα του, ετσι βρε παιδι μου για να τους μεινει αξεχαστη αυτη η εμπειρια. Οι γιατροι της χορηγησαν βαλιουμ για να χαλαρωσει το σωμα της, αλλα και παλι δεν ειδαν αποτελεσμα. Μαλιστα μια απο αυτους ειπε στη γυναικα οτι προσπαθησε να βρει στο ιντερνετ αναλογη περιπτωση, ομως ο υπολογιστης της κολλησε… Όσο για τον συζυγο; Το διασκεδαζε αφανταστα, την ωρα που η καλη του υπεφερε και δεν αντεχε όλο αυτό.

stroumfaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. εε αυτο το εχετε ρημαξει ελεος οτιδηποτε και αν κυκλοφορησει ρε (κομμουνιστακια με την δεξια τσεπη του μπαμπα και χορηγο Βουτση και σια) να το συγκρεινετε με τους χρυσαυγιτες με εξοργιζει..εβραιοι στηριζαν κομμουνιστες(παιδια των εβραιων)τους ναζι επισης εβραιοι..εδω και πολλα χρονια το εχουν δηλωσει(ολους τους πολεμους απο τον ναπολεοντα μεχρι σημερα τους εχουμε χρηματοδοτησει εμεις)και επισης να μην αναφερω για τους αναρχοαπλητους απο ποιον χρηματοδονται..
    Κομμουνιστες του κωλου

Comments are closed.