Σάλος με τις δηλώσεις Αγάθωνα για Καζαντζίδη! «Θα το μετανιώσει αυτό που είπε»

Κοινοποίηση:
lepafoto-682x384

Σάλος έχει ξεσπάσει με τις δηλώσεις που έκανε ο Αγάθωνας για τον Στέλιο Καζαντζίδη στην εκπομπή “Όλα Καλά”. Οι Λευτέρης Πανταζής, Ζαφείρης Μελάς και Γιώργος Μαργαρίτης απάντησαν σε αυτά τα σχόλια.

Λευτέρης Πανταζής: «Είναι δική του αυτή η γνώμη. Η γνώμη της υπόλοιπης Ελλάδας είναι ότι ο Στέλιος είναι ανάμεσα στους 3-4 καλύτερους τραγουδιστές που έβγαλε η Ελλάδα. Ο καθένας τραγουδάει τον πόνο με τον δικό του τρόπο. Αυτός έχει τραγουδήσει τον πόνο, την ξενιτιά και είναι μια φωνή λαϊκή, γνήσια λαϊκή, που έχει κάνει τεράστιες επιτυχίες».

Ζαφείρης Μελάς: «Ο Στέλιος Καζαντζίδης θεωρείται ο βασιλιάς του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού. Από εκεί και πέρα ότι και να λέει ο Αγάθωνας είναι πρόβλημά του. Αυτό πιστεύει, αυτό λέει. Τι να τον κάνουμε. Ο κόσμος ξέρει, μπορεί να κρίνει τον Καζαντζίδη και τον κύριο αυτόν, πως τον λένε, τον μουστάκια».

Γιώργος Μαργαρίτης: «Κάποια στιγμή θα το μετανιώσει αυτό που είπε. Κοίταξε να δεις, δεν είναι φίλος μου, αλλά τον παρακολουθώ, είναι συνάδελφος, έχει τη γνώμη του. Σεβαστή η γνώμη του. Αυτό έχει εισπράξει από το όνομα Καζαντζίδης. Έτσι του βγαίνει να λέει».

πηγή: zappit

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΛεΠα βαψομαλλια, ο Στελιος δεν ειναι “μες στους 3-4 καλυτερους τραγουδιστες στην Ελλαδα”, ειναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ τραγουδιστης κι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΝΗ που εβγαλε ποτε η Ελλαδα, αλλα κι απ’ τις μεγαλυτερες του κοσμου!!! Γι αυτο ερχοταν συνεχεια κι ο Σινατρα για να παρακολουθει αυτο το φαινομενο!!! Απλα ηταν ατυχος που γεννηθηκε σε μια τετοια μπανανια!!! Οπουδηποτε στο εξωτερικο αν ζουσε, θα του ειχαν κανει αγαλμα και μουσειο και θα τον λατρευαν σα θεο, δεν θα τον επιανε στο στομα του ο καθε φλουτσος!!! Δεν εχει σχεση με τα τραγουδια που ερμηνευε ο Στελιος-εμενα προσωπικα δεν μ’ αρεσουν ολα-, αλλοι τραγουδιστες εχουν πει και καλυτερα!!! Εχει σχεση με το ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ του που χρονο με το χρονο, μερα με τη μερα, γινοταν ολοενα και πιο απιστευτη!!! Δεν εβγαινε απλα απο μεσα του η φωνη, αλλα ολο το σωμα του…ηταν ηχειο!!!Τετοια φαινομενα, βαψομαλλια που τραγουδας…με τη μυτη σε πουστερλε ρυθμους, δε βγαινουν ουτε καθε 100 χρονια!!! Και μη θεωρεις τον εαυτο σου…μεγαλο τραγουδιστη και βγαινεις εσυ να…. υπερασπιστεις…τον Καζαντζιδη!!! Πλουσιος απλα εγινες, απο τη συγκυρια…του νεοελληνα, των πανεριων, των σκυλαδικων …και του σοσιαλισμου!!! Για την αλλη τη…ποντικομαμη με το μουστακι και… τη γιουροβιζιον, δεν ειναι αξιο ν’ασχοληθει κανεις μαζι του, το κανει για δημοσιοτητα επειδη επεσε πεινα!!! Υ.Γ. Αυτοι που θα μπορουσαν να πιασουν το Στελιο στο στομα τους, ειναι ολοι πεθαμενοι και τραγουδιστες και συνθετες!!!

  2. ο καθε βλακας λεει οτι θελει αυτος ζηλευει τον στελλιο γιατι ειναι ενα μηδεν μην δινετε σημασια στο τι λεει αυτο το ερπετο

  3. Αγγαθονα ακούς?είσαι σκύλος ανθελληνας και είσαι και πουστης κιασχημος

  4. Ποιος είναι ο αγαθοννασ ρε παιδιά?τι δουλειά κάνει?

  5. Αδελφές προϊστάμενες και διορισμένες κρίνουν ανθρώπους που ότι κέρδισαν το κέρδισαν με μαγκιά.ποιος είναι ο αγαθοννασ? Πείτε μου και μένα!

  6. Αλλη φωτογραφία του Λε Πάτου δεν έχετε?Αυτή είναι πριν 60 χρόνια !!!

  7. O KAZANΤΖΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΤΣΑΣ ; ΜΙΝΟΣ; ΤΟΝ ΑΠΕΚΛΕΙΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ , ΚΑΘΟΤΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΟΙ. ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΚΑΛΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ , ΕΙΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ .
    ΤΩΡΑ Ο ΑΓΑΘΩΝΑΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΟΡΓΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΠΑΣΩΝ ΦΩΝΗ – ΧΩΡΙΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ- ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ . ΑΥΤΟΣ Ο ΦΤΩ- ΧΑΘΩ – ΝΑΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΜΠΙΧΛΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΝΑΡΑ ; ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΚΑΤΟ ΖΩΕΣ . ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΚΑ΄ΜΠΙΑΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΥΡΙΖΟΥΑΙΝΑΣ.
    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

  8. αγαθωνα ουτε μια τριχα απο τα @ρχιδια του στελιου εισαι

  9. πάλι απ΄ το στόμα έκλασε το γαβρόσκυλο ο Αγάθωνας ;

Comments are closed.