Σάλος με την μητέρα – ψυχολόγο που θηλάζει τα παιδιά της και ταυτόχρονα κάνει σεξ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
tasha

Η Τάσα Μέιλ, είναι μια Αμερικανίδα youtuber, και σύμβολος ψυχικής υγείας.

Στο διαδίκτυο εμφανίζεται ως ακτιβίστρια υπέρ του δικαιώματος των γυναικών να θηλάζουν δημόσια

Σε μια από τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις της όμως παραδέχτηκε ότι θηλάζει τα παιδιά της ακόμα και την ώρα που κάνει σεξ με τον σύντροφό της, προκαλώντας αντιδράσεις. Πολλοί ήταν εκείνοι που την κατηγόρησαν ακόμα και για παιδεραστία, καθώς όπως υποστήριζαν τα παιδιά κατά κάποιον τρόπο συμμετέχουν στην πράξη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΧΡΩΜΗ ΠΟΡΝΗ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΑΪΣΕΙ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ……… ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΤΗΣ…….

  2. ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΦΟΥΛ ΣΑΤΑΝΙΑΣΗ Η ΣΑΤΑΝΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΠΑΤΕΡ ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΑΤΑΝΙΑΣΗ

  3. Έχει ερεθισμένη ρώγα από το πιπίλιμα και αυτό την ερεθίζει ώστε να προχωρήσει πιο πολύ σε άλλα ( παιχνίδια )…. Θεωρείται φυσιολογικό να ερεθίζεται Όμως είναι άκρως ανήθικο να έχει το παιδί μαζί …Δεν έχει καθόλου αναστολές ή παρορμητική μαμά??

  4. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ ΒΡΕΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΗΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ; ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΝΗΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΜΟΡΦΗ ΑΙΜΟΜΕΙΞΙΑΣ ΝΟΜΙΖΩ . ΠΟΙΟ ΒΡΕΦΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ; ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ. ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΑ.. ΑΡΡΩΣΤΗ , ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΗ . ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ . ΓΙΑΤΙ Ο΄ΧΙ , ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΑΙ ΑΙΜΟΜΕΙΚΤΡΑ Η ΒΡΩΜΑ !!!!!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ . Ή ΗΛΙΘΙΑ Ή ΤΕΡΑΣ

  5. Αυτη ειναι η “ελευθερια“ που ευαγγελιζονται οι απανταχου αριστεροι-Ασυδωσια,εκφυλισμος, και ξεπεσμος της ανθρωπινης υπαρξης στο επιπεδο του ζωου.

  6. ντροπη! Γι’αυτό ξεσηκώνουν οι παιδεραστές κ.οι ανώμαλοι εφόσον υπάρχουν γυναίκες ηλίθιες κ ανισόρροπες κ βγάζουν στην δημοσιότητα τέτοια βίντεο. Αισχος μόνο θηλασμός δεν θεωρείται αυτό που κάνει η ανώμαλη.

  7. Απαράδεκτη αν θεωρείται μάνα αυτή.. ντροπη! Γι’αυτό ξεσηκώνουν οι παιδεραστές κ.οι ανώμαλοι εφόσον υπάρχουν γυναίκες ηλίθιες κ ανισόρροπες κ βγάζουν στην δημοσιότητα τέτοια βίντεο. Αισχος μόνο θηλασμός δεν θεωρείται αυτό που κάνει η ανώμαλη.

  8. Το χειρότερο δεν είναι αυτή η ανώμαλη αλλά όλοι όσοι κάνουν likes και subscribe στο προφίλ της. Αυτοί είναι χειρότεροι και χειρότερες γιατί την επικροτούν και της λένε μπράβο για να συνεχίσει να βγάζει τέτοια βίντεο. Αυτό δείχνει που έχει καταντήσει η κοινωνία μας. Σκουπίδια και ανηθικότητα.

    1. Πλαστικά είναι τα βυζιά της. Τα έβαλε για τους ανώμαλους για να τη βλέπουν.

  9. Ετσι ειναι οι ανθρωπινες υποφυλες , ακομα και οταν διαθετουν καλη μνημη (που δεν εχει σχεση με την επεξεργασια των γνωσεων που λαμβανουν ) ωστε να μπορεσουν να μαθουν γραμματα , παραμενουν αυτο που ειναι , υπανθρωποι , κατι μεταξυ των αλογων ζωων και των ανθρωπων

  10. Κανονικά, πρέπει να της αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών, της διεστραμμένης …
    Είναι και ψυχολόγος, τρομάρα της … Η επιστήμη της ψυχολογίας, αναφέρεται εκτενώς σε θέματα, που προκαλούν τέτοιου είδους τραυματικές εμπειρίες σε βρέφη, νήπια και ανήλικα παιδιά …

  11. Εντωμεταξυ ποιο μωρο θηλαζει.Ο πιτσιρικας στη φωτο σε λιγο θα παει φανταρος

    1. Έγραψες! Αλλά με την σιλικόνη έχει κάνει καλή δουλειά!

  12. Πόση αρρώστεια κυκλοφορεί εκεί έξω Θεέ μου!

Comments are closed.