ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΛΕΞΙΜΟ με κύκλωμα κοκαΐνης και κουνελάκια PLAYBOY!- Συγγενής υπουργού, Αλβανός Κροίσος και πρόεδρος ΠΑΕ…

Κοινοποίηση:
κουνελακια

Eνας από τους πλέον επιφανείς επιχειρηματίες της Θεσσαλίας, ο Αθανάσιος Καρατζούνης, που είναι συγγενής πρώην υπουργού και υπήρξε ποδοσφαιρικός παράγοντας της ΠΑΕ Τρίκαλα, φέρεται ως μέλος διεθνούς κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης στην Ελλάδα και σε χώρες της Ε.Ε. με «εγκέφαλο» έναν από τους πιο ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες της Αλβανίας!
Ο Τρικαλινός επιχειρηματίας, ο οποίος διαθέτει από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες συσκευασίας τροφίμων και μια εταιρία κατασκευής θερμαντικών σωμάτων, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών, όταν βρέθηκαν 10 κιλά κοκαΐνη στο σπίτι του και άλλα 10 στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου του. Ο Αλβανός που επίσης συνελήφθη στη Θεσσαλία είναι ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στην πατρίδα του, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ιδιοκτήτης μεγάλης εταιρίας επεξεργασίας και διακίνησης φυσικού αερίου και πετρελαίου, με επιχειρηματική δραστηριότητα στις περισσότερες χώρες των Βαλκανίων, στην Τουρκία, στο Ισραήλ και το Κατάρ!

Οι πλάκες της κόκας είναι μαρκαρισμένες με στάμπα το… κουνελάκι του «Playboy», το οποίο, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», σηματοδοτεί την υψηλή τιμή αγοράς της. Είναι χαρακτηριστικό ότι η τιμή πώλησης ενός γραμμαρίου μπορεί να ξεπεράσει τα 100 ευρώ! Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. λένε ότι είναι η πρώτη φορά που βλέπουν τη συγκεκριμένη ποιότητα στην Ελλάδα.

Στα σαλόνια της Αθήνας

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν, η κοκαΐνη εστάλη απευθείας από το κολομβιανό καρτέλ του Κάλι στην Ελλάδα, για να διακινηθεί σε χρήστες με «βαριά» πορτοφόλια στα μεγάλα σαλόνια της Αθήνας και τα κοσμοπολίτικα νησιά!

Η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής είχε από καιρό πληροφορίες ότι οι δύο επιχειρηματίες εμπλέκονται σε πολυδαίδαλο διεθνές κύκλωμα εισαγωγής και διάθεσης κοκαΐνης. Στις έρευνες για την εξάρθρωσή του χρησιμοποιήθηκε ο υπερκοριός της Ασφάλειας, με αποτέλεσμα να καταγραφούν οι συνομιλίες του Θεσσαλού επιχειρηματία με τον Αλβανό «κροίσο», όπου μιλούσαν συνθηματικά για την εισαγωγή της άσπρης σκόνης.

Τις τελευταίες μέρες αστυνομικοί της Δίωξης είχαν φτάσει μυστικά στα Τρίκαλα. Εκαναν επιτόπιες έρευνες και εντόπισαν αρχικά τον Αλβανό. Στη συνέχεια ερεύνησαν στο σπίτι και στη βιομηχανία του Ελληνα επιχειρηματία, όπου ανακάλυψαν τα συνολικά 20 κιλά καθαρής κοκαΐνης με στάμπα το κουνελάκι. Μαζί με τους δύο επιχειρηματίες έχουν συλληφθεί άλλα δύο άτομα και οι έρευνες συνεχίζονται, αφού υπάρχουν πληροφορίες και για άλλες μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης αποθηκευμένες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000 ο Αθανάσιος Καρατζούνης είχε κατηγορηθεί για μεγάλη υπόθεση διακίνησης λαθραίων τσιγάρων συγκεκριμένης εταιρίας από την Ολλανδία.

Επειτα από πολυετή δικαστικό αγώνα, και αφού είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή φυλάκισης έξι ετών, ο επιχειρηματίας αθωώθηκε τελικά από το Εφετείο για την υπόθεση της λαθρεμπορίας, όμως καταδικάστηκε για πλαστογραφία που αφορούσε κάποια πλαστά έγγραφα σχετικά με την υπόθεση.

Ο επιχειρηματίας που ζούσε μέσα στη χλιδή και την πολυτέλεια

Απολαμβάνοντας τον Στέλιο Διονυσίου.Ο επιχειρηματίας  τα δίνει όλα στον χορό

Πασίγνωστο ήταν στην κοινωνία των Τρικάλων ότι ο Θανάσης (Σάκης) Καρατζούνης, που ανήκε στην «αφρόκρεμα» των επιχειρηματιών της Θεσσαλίας, ζούσε μέσα στη χλιδή και την πολυτέλεια. Κάθε του κίνηση τραβούσε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς έδειχνε με κάθε δραστηριότητά του ότι διέθετε… βαθιά τσέπη!

Το βιογραφικό του περιλαμβάνει αρχικά τον διορισμό του σε θέση… τραυματιοφορέα! Στη συνέχεια έγινε έμπορος τσιγάρων και συνεργάτης της ΣΕΚΑΠ, κι έπειτα εξαγόρασε τη βιομηχανία κρέατος ΕΛΒΙΚ, την οποία στη συνέχεια διέλυσε. Για μια δεκαετία υπήρξε πρόεδρος της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ο. Τρίκαλα, την οποία ανέβασε στην Α’ Εθνική, αλλά επί των ημερών του υποβιβάστηκε στις ερασιτεχνικές κατηγορίες!

Το όνομα του Σάκη Καρατζούνη άρχισε να ακούγεται πολύ έντονα στα Τρίκαλα, όταν στον γάμο του ήρθε με ελικόπτερο ο Σέρβος παραστρατιωτικός Αρκάν! Στη βάπτιση της κόρης του, ο Τρικαλινός μεγαλοεπιχειρηματίας ξόδεψε δεκάδες χιλιάδες ευρώ, για να περάσουν αξέχαστα οι 400 επιφανείς καλεσμένοι, επιχειρηματίες και πολιτικοί!

Στη δεξίωση που ακολούθησε, το μενού περιελάμβανε χαβιάρι, γαρίδες, ποικιλία εδεσμάτων, γλυκών και άφθονο κρασί. Μάλιστα, για τη νεοφώτιστη τραγούδησαν ο Στέλιος Διονυσίου και η Ελεάννα Παπαϊωάννου, ενώ το παραδοσιακό μέρος ανέλαβε ο πολύ γνωστός τραγουδιστής Κώστας Σαφέτης.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, όλα τα χρόνια της επιχειρηματικής δραστηριότητάς του, ο Σάκης Καρατζούνης βρισκόταν στις λίστες με τους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου, με τα… χρωστούμενα να φτάνουν τα 20.700.000 ευρώ!

espressonews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗς ΕΦΟΡΙΕς ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 20.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΑΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ !!ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟς ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ 600 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ !!!!

Comments are closed.