Ρόδος: Χωρίς ρεύμα και νερό πολλές περιοχές του νησιού!

Κοινοποίηση:
56ff116d39430056994187bedb8c1f8a

Σφοδρές είναι και σήμερα, οι αντιδράσεις πολιτών σε διάφορες περιοχές της πόλης της Ρόδου και της Ιαλυσού εξαιτίας κυρίως της έλλειψης νερού που παρουσιάζεται και εντείνεται ολοένα και περισσότερο.

Στην περιοχή του Ροδινιού και της Ανάληψης από σήμερα το πρωί οι κάτοικοι της περιοχής αντιμετωπίζουν επιπλέον και το πρόβλημα της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος, γεγονός που έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στον κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφρίες, δύο μονάδες ντίζελ της ΔΕΗ στη Σορωνή έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας από βλάβη που  υπέστησαν, ενώ εκτός λειτουργίας είναι επίσης και ο ένας αεριοστρόβιλος.

Οι κάτοικοι της Ιαλυσού, χαρακτηρίζουν την κατάσταση της έλλειψης νερού επί τόσες ημέρες, ως απαράδεκτη και καλούν τους αρμόδιους να προχωρήσουν σε λήψη των ενδεδειγμένων μέτρων, για να το αντιμετωπίσουν.

«Η κατάσταση δεν πάει άλλο», είπαν δήλωσαν κάτοικοι της Ανάληψης, του Ροδινιού και της Ιαλυσού.

«Πρόκειται περί μεγάλης δοκιμασίας για ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας, να βρίσκονται δηλαδή κλειδωμένοι μέσα στα σπίτια τους χωρίς νερό και χωρίς ρεύμα σε κάποιες περιοχές, με θερμοκρασίες καύσωνα που ξεπερνούν ακόμα και τους 39 βαθμούς!»

πηγή: rodiaki

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Προβλήματα με το ρεύμα και το νερό έχουν και στην Β.Κορέα…κι εκεί αριστερή χούντα έχουν…τυχαίο;

Comments are closed.