Ρόδος: Προσπάθησε να τη βιάσει στην ταράτσα του σχολείου – Χαμός στο σχόλασμα των μαθητών!

Κοινοποίηση:
1

Το κουδούνι χτύπησε και οι μαθητές άρχισαν να ετοιμάζονται για το σπίτι. Οι καθηγητές ήταν αδύνατον να φανταστούν τα όσα θα ακολουθούσαν…
Η Ρόδος παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον την εξέλιξη της υπόθεσης, με έναν 17χρονο να καταδικάζεται από το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων, για απόπειρα βιασμού συμμαθήτριάς του. Το δικαστήριο του συνεδρίασε κεκλεισμένων των θυρών, επέβαλε ως αναμορφωτικό μέτρο την ανάθεση εντατικής επιμέλειάς του 17χρονου Αλβανού, στην υπηρεσία επιμελητών ανηλίκων μέχρι συμπληρώσεως του 20ού έτους της ηλικίας του.

Ρόδος: Το χρονικό της υπόθεσης
Είχε κατηγορηθεί για βιασμό και το δικαστήριο κατ’ επιτρεπτή μεταβολή της κατηγορίας και ορθότερο νομικό χαρακτηρισμό τον έκρινε ένοχο για απόπειρα βιασμού. Πιο συγκεκριμένα ο 17χρονος εφέρετο σε ηλικία 15 ετών να βίασε μια 13χρονη συμμαθήτρια του. Ο κατηγορούμενος φέρεται συγκεκριμένα την 7η ή 8η Δεκεμβρίου 2015 σε Γυμνάσιο της δυτικής πλευράς του νησιού να πήρε την τσάντα της συμμαθήτριάς του, τρέχοντας προς την σκάλα, που οδηγεί στην ταράτσα του σχολείου με σκοπό να την παρασύρει στο συγκεκριμένο σημείο.

Οταν έφτασαν στο πλατύσκαλο, πριν την ταράτσα, φέρεται να την έριξε με την βία στο έδαφος και εκεί να ασέλγησε σε βάρος της. Τελικά το κορίτσι κατάφερε να πάρει την τσάντα της και να φύγει τρέχοντας.

Ο ίδιος εξεταζόμενος αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται υποστηρίζοντας ότι η συμμαθήτριά του είχε προκαλέσει με φωτογραφίες της τους συμμαθητές της. Ισχυρίστηκε δε ότι την είχε προσεγγίσει μέσω του facebook της είχε προτείνει να συναντηθούν με ερωτικό σκοπό και ότι εκείνη δέχτηκε.

Πηγή: dimokratiki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: