Ρουκέτες από Θεσσαλονίκη: “Δεν θα παίξει πλέι οφ ο ΠΑΟΚ – Δώστε παράσημο στον Κύζα” – Απίστευτες ατάκες για Σιδηρόπουλο-Ντέμη!

Κοινοποίηση:
paok

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ πέτυχε τεράστια νίκη εναντίον του Παναθηναϊκού,

που θα του δώσει καλή ψυχολογία για τον τελικό του Κυπέλλου, εξέφρασε μέσω τού SportDog ο Κώστας Βασιλόπουλος.

Ο διευθυντής τής εφημερίδας Forza σχολίασε ακόμα ότι η διαιτησία τού Κύζα ήταν για παράσημο και αποτελεί πληρωμένη διαταγή προς δημοσιογράφους όσα γράφονται για την παρουσία του στην Τούμπα.

Σχολίασε, ακόμα, ότι σε διαφορετική περίπτωση ο Σιδηρόπουλος θα έπρεπε να φύγει από τη χώρα για τη διατησία του στο παιχνίδι της Λεωφόρου, αναφέρθηκε με επικριτικό τρόπο στο σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη για τον Σαββίδη και αποκάλυψε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην συμμετάσχει στα πλέι οφ!

Κύριε Βασιλόπουλε, πώς είδατε αγωνιστικά το παιχνίδι στην Τούμπα;

“Θεωρώ ότι πρόκειται για τεράστια νίκη του ΠΑΟΚ. Που χρειάστηκε τη βοήθεια της τύχης και του Γλύκου για να μείνει όρθιος στο πρώτο ημίχρονο. Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ σκόραρε με τον Πέλκα κόντρα στη ροή του αγώνα, καθώς ο Παναθηναϊκός πατούσε καλύτερα εκείνη τη στιγμή στο γήπεδο. Αλλά η συμμετοχή του Μπίσεσβαρ έδωσε στον ΠΑΟΚ ουσία και εκείνη του Κάνιας κλείδωσε ανασταλτικά τον Παναθηναϊκό. Που θα μπορούσε να είχε δεχτεί κι άλλα γκολ, από τη στιγμή που στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος ήταν κλάσεις καλύτερος”.

Το εμφατικό 4-0 πόσο θετικά επηρεάζει τον ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά για τους τελικούς των πλέι οφ;

“Ήταν πολύ σημαντική νίκη για τον τελικό, καθώς το 4-0 προσέφερε στον Δικέφαλο και ψυχολογία, πλην της πρόκρισης. Όσον αφορά για τους τελικούς των πλει οφ, ας μην βιαζόμαστε γιατί ίσως ο ΠΑΟΚ να μην συμμετάσχει. Γιατί όσο εκκρεμούν οι τρεις υποθέσεις του Ολυμπιακού και με τον ΠΑΟΚ δεύτερο με έξι βαθμούς διαφορά, δεν πρόκειται να επικυρωθεί η βαθμολογία για να αρχίσουν τα πλέι οφ”.

Το σχόλιό σας για τη διαιτησία του ματς;

“Έχουν εστιάσει σε τρεις φάσεις, αλλά το βίντεο δικαιώνει απόλυτα τον Κύζα σε όλες. Το ριπλέι δικαιώνει τις αποφάσεις Κύζα, τόσο για τα δύο μαϊμού πέναλτι που ζήτησαν Μπεργκ και Κλωναρίδης, όσο και για την αποβολή του Χουλτ, που για εμένα καθυστέρησε κιόλας”.

Παρόλα αυτά από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι “τελειώνει” ο Κύζας. Πώς σχολιάζετε αυτή την εξέλιξη;

“Ο Κύζας θα πρέπει να πάρει παράσημο για τη διαιτησία του στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Τον “τελειώνουν” οι καλά πληρωμένοι κονδυλοφόροι, γιατί αυτό τους διέταξαν τα αφεντικά τους. Αν ο Κύζας τελειώσει, τότε ο Σιδηρόπουλος για τα εγκλήματά του στη Λεωφόρο (το φάουλ σε βάρος του Γλύκου στο πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι του Χουλτ στη μονομαχία με τον Μάτος), θα πρέπει να αποβληθεί από τη χώρα”.

Έχει ανοίξει ξανά η κουβέντα για την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

“Η κάθαρση δεν αρέσει σε όσους έχουν μάθει επί 40 χρόνια στο ποδόσφαιρο να κλέβουν τίτλους από τον ΠΑΟΚ και να ευνοούνται. Ήρθε η ώρα να πάρει ο καθένας ότι δικαιούται και αν το δικαιούται ο ΠΑΟΚ να το πάρει. Χαρωτιμένο είναι πάντως ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός εμφανίζονται ενωμένοι τώρα…”.

Τέλος, θα ήθελα να κάνετε ένα σχόλιο για όσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

“Θα έπρεπε να ντρέπεται σίγουρα ο άνθρωπος που οφείλει εκ. ευρώ στο ελληνικό κράτος, από τη θητεία του στην ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς θα έπρεπε να είναι ο τελευταίος που νομιμοποιείται να μιλήσει για τον ΠΑΟΚ και τον ιδιοκτήτη του, Ιβάν Σαββίδη. Τον μοναδικό που πλήρωσε στο ακέραιο το χρέος του συλλόγου προς το ελληνικό δημόσιο”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: