Ρε Αυτιά, δεν το’ χα δει. Τώρα το είδα. Τι “τελεία”, ρε; Γιατί δεν αφήνεις την κοπέλα να μιλήσει; Άντε να χαθείς, γίδι

Κοινοποίηση:
aftias1

Και πάλι κρίμα.

Εμπάθεια, δεν έχουμε καμία. Ο κόσμος βλέπει την εκπομπή του κι αυτός την… πηδάει. Βγήκε ένας άνθρωπος της προκοπής να πει δυο κουβέντες για τον Λαό, με πάθος και αυθορμητισμό, κι αυτός την έκοψε στον αέρα, όταν ο εθνοπροδότης Κεγκέρογλου, τσίνησε και ο άλλος ο σαρδανάπαλος, ο Παπαχριστόπουλος, στραβόπινε τον καφέ του.

Τι να πούμε, Ρε αυτιά. Η επιστήμη έχει σηκώσει προ πολλού τα χέρια ψηλά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΡΕ ΑΥΤΙΑ,ΡΕ ΑΥΤΙΑ ΣΙΧΑΜΕΡΕ ΓΛΥΦΤΗ Ο ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ

  2. H άλλη η κουράδα ο δεξιός απο τους 2 έκανε σινιάλο να τη σταματήσει!!! σε πείραξαν αυτά που έλεγε παλιο κοπρίτη εεε;;;;; άρε κρεμάλα που θέλετε κουφάλες! και εσύ Αυτιά συνέχισε έτσι…μαζί τους θα πας!! παρέα στην αγχόνη! καλά είναι! να μην είσαι μόνος σου!

  3. Σορρυ κοπελια που σε λογοκρινανε και τα λες ωραια… Με ολο το σεβασμο, ο δεινοσαυρος της μεταπολιτευσης με τα τραγουδια της μιζέριας γιατι να μιλησει σε ενα πατριωτικο συλλαλητηριο και μάλιστα μιση ωρα; Ο Φιντελ ειναι; Θα παιζει απο τα μεγαφωνα η κομμουνιστικη προπαγανδα; Η 4 ΦΕΒ κοπελια μου ειναι η ημερομηνια θανατου του Θ. Κολοκοτρωνη. Φερε τον αστροφυσικο Δανεζη, τον Κυρμιζη της ΝASA, τον εφευρετη Μιχ. Καλογερακη… Οχι ομως τον Μικη, πολιτικους και δημοσιους κηφηνες. ελεος 40 χρονια με τους ιδιους. Ξερουμε την αποψη του ΚΚΕ για την Μακεδονια. Να δωσετε το μικροφωνο στον κοσμο. Προστατες δεν θελουμε.
    Please.

  4. Ρε Αυτιά γιατί σχεδόν κάθε μέρα φωνάζεις τον Παπαχριστόπουλο στην εκπομπή σου και του έχεις τέτοιο σεβασμό γιατρέ μου και τέτοια?
    Σε πείραξε που σου την είπε, καλά σε έκανε το πολύ γλύψε εκεί οδηγεί.

    1. Γιατί είναι και αυτός προδότης. Πόσο δύσκολο είναι για να το κατανοήσεις; Τσιράκι των νεοταξιτών είναι και ο Αυτιάς και το target group του είναι κυρίως ηλικιωένοι άνθρωποι που δεν έχουν την διανοητική ικανότητα να αναζητήσουν και άλλες πηγές πληροφόρησης, όπως πχ μέσα από το internet τη σελίδα του makeleio (και επίσης είμαι σίγουρος ότι ο Αυτιάς δεν τους “αφήνει” καν να κοιτάξουν την έντυπη εφημερίδα του makeleio – την έχει παρουσιάσει ποτέ του;).
      Αυτούς στους οποίους αναφέρεται ο κ. Χίος:
      https://www.youtube.com/watch?v=An05aJRinY0
      αυτό το target group, το έχει προσελκύσει ο Αυτίας και τους έχει προσθέσει στον κομματικό στρατό των εναλλασώμενων κομμάτων-προδοτών (σήμερα συριζανελ – αύριο ΝΔ κπλ) των νεοταξιτών.

  5. AYΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ.
    ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    Ε` ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Μ@ΛΑΚΕΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ?
    ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.

  6. Ψηφίστε Παπαχριστόπουλο να κονομάει και να κάνει Ντεκαπαζ το μαλλί. Επειδή είμαι και βλάχος πώς λέγεται αυτό που έχει κάνει στο μαλλί; Κατσάρωμα;

  7. γιατι ρε βλημα τελεια επειδη σου εκανε σινιαλο η αλλη κουραδομηχανη? σπουδαιοι σκατοδημοκρατες ειστε ολοι εσεις που μαζευοσαστε εκει

  8. Κοιτατε ρε κατι φατσες που ψηφιζουν οι κουραδοκεφαλοι !

  9. Για να είμαστε δίκαιοι με όλους την φώναξε ο Αυτιάς και την επόμενη μέρα και την άφησε να μιλήσει κανονικά.

Comments are closed.