Ρατσιστική ΕΠΙΘΕΣΗ σε ΟΡΘΟΔΟΞΗ εκκλησία στην Κωνσταντινούπολη! -«Αυτή η χώρα είναι δική μας» φώναζαν οι Τουρκαλάδες! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Επίθεση σημειώθηκε σε αρμένικη ορθόδοξη εκκλησία της Χαλκηδόνας (σημερινό Καντίκιοϊ), στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης.

Οι δράστες πέταξαν σκουπίδια στην πόρτα της εκκλησίας, ενώ στον τοίχο έγραψαν με σπρέϊ: «Αυτή η χώρα είναι δική μας».

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, οι υπεύθυνοι της εκκλησίας έλεγξαν τα πλάνα του βίντεο της κάμερας κλειστού κυκλώματος της εκκλησίας, και εντόπισαν έναν άνδρα, ο οποίος μια ημέρα πριν από το περιστατικό είχε προκαλέσει φασαρία την ώρα της λειτουργίας. Το υλικό της κάμερας κλειστού κυκλώματος παραδόθηκε στην αστυνομία, η οποία και ερευνά την επίθεση.

Ο δήμος Χαλκηδόνας καταδίκασε μέσω λογαριασμού του στο Twitter το περιστατικό, αποκαλώντας το «ρατσιστική επίθεση», ενώ πρόσθεσε ότι δημοτικοί υπάλληλοι διέγραψαν το γκράφιτι.

1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΟΓΓΟΛΕ.ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ‘ΧΕΙΣ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ’ΧΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ.

  2. κι εμεις ρε δε γουσταρουμε στην χωρα μας τα μουσουλμανοπροσκινιταρια σας !! παρτε τον αλαχ σας κι τραβατε στις χωρες σας !!!

  3. Όταν απαιτείς σε ξένες χώρες τζαμιά και δικαιώματα, θα δεχτείς και στην χώρα σου εκκλησίες. Αλλιώς να γκρεμίσουμε και εμείς κάτι τζαμιά που προκαλούνε ηχορύπανση στην Θράκη και κάποια απο αυτά έχουν κρυμμένα όπλα.

Comments are closed.