ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! !Η Αθηνά Παντελίδη κατέθεσε σήμερα μηνυτήρια αναφορά κατά του…

Κοινοποίηση:
630_2-39-1024x860

Η υπόθεση του Παντελή Παντελίδη είναι μια υπόθεση σκοτεινή που συνεχίζει καθημερινά να με απασχολεί.

Μπορεί αυτό να μην φαίνεται στις αναρτήσεις μου μιας και δεν θεωρώ πώς το κάθετι που κάνει ο εκάστοτε εμπλεκόμενος συνιστά απαραίτητα θέμα. Για μένα το σημαντικό πλεόν είναι το κομμάτι της δικαιοσύνης και η μυστική έρευνα του Ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση κατόπιν σχετικής εντολής του Εισαγγελέα Νικόλαου Κοκαρίδα. Η υπόθεση δεν έχει σταματήσει. Δεν έχει μπεί αρχείο και σε καμία περίπτωση δεν έχει παγώσει δημοσιογραφικά.

Μάλιστα σήμερα το πρωϊ η οικογένεια του νεκρού και πιο συγκεκριμένα η μητέρα του κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του τμηματος Τροχαίας του Ελληνικού για μια σειρά απο καραμπινάτα αδικήματα-όπως υποστηρίζει- που αποτελούν και συνιστούν παράβαση καθήκοντός. Το σβησμένο κινητό του τραγουδιστή, αλλά και κάποιες καταθέσεις που αποδείχτηκαν αντιφατικές στην πορεία αποτελούν βασικά στοιχεία για την οικογένεια.

gossip-tv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Προς : “Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΗΜΩΣ” : Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, ας σταματήσει πια η κυρά Παντελίδαινα τον αγώνα για τα λεφτά, ήμαρτον ! Και εσείς του καναλιού εδώ, θρηνήστε τον στο σπίτι σας, μας έχετε ζαλίσει πια !!!

  2. Αντε πάλι…….. εκεί που λέγαμε πως ησυχάσαμε ,νάτη πάλι η κυρα Κατίνα….Ας της πεί κάποιος οτι δεν θα πάρει μία και να το χωνέψει.

Comments are closed.