Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟ – Έσκασε είδηση που θα “τρελάνει” τους οπαδούς!

Κοινοποίηση:
oaka

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε την Παρασκευή (26/5) την πρότασή του για το ΟΑΚΑ, με την κυβέρνηση να είναι θετική στο εμπεριστατωμένο πλάνο των «πράσινων»!

ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods κατέθεσε την Παρασκευή (27/5) την πλήρη πρότασή της στον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ για 49 χρόνια.

Μέσω του Διευθύνοντος Σύμβουλου της ΚΑΕ, Παναγιώτη Τριαντόπουλου, το «Τριφύλλι» κατέθεσε την εμπεριστατωμένη πρότασή τους προς την Πολιτεία για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ. Οι «Πράσινοι» παρουσίασαν μία πλήρη πρόταση 250 σελίδων που περιλαμβάνει πλάνο ανάπτυξης του κλειστού αλλά και αρκετές ριζικές αλλαγές σε αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η κυβέρνηση βλέπει με πολύ καλό μάτι την πρόταση του Παναθηναϊκού για το ΟΑΚΑ. Η συγκεκριμένη εγκατάσταση βρίσκεται στο γκρουπ των ακινήτων που έχουν μεγάλο κόστος για την Πολιτεία σε ετήσια βάση και οι υπεύθυνοι της υπόθεσης θεωρούν πως μπορούν να υπάρξουν μεγάλα κέρδη μέσω του σχεδίου των έξι φορές Πρωταθλητών Ευρώπης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η «πράσινη» πρόταση έχει ήδη λάβει κάποιες θετικές απαντήσεις, ωστόσο υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν σε κυβερνητικό επίπεδο και θα αναλυθούν σε βάθος. Με βάση τα τωρινά δεδομένα, δεν αποκλείεται να υπάρχουν σύντομα εξελίξεις στο θέμα, καθώς όπως έχει φανεί και σε άλλες περιπτώσεις, η κυβέρνηση έχει σε πρώτο πλάνο την ενοικίαση χώρων του δημοσίου σε ελληνικές Ανώνυμες Εταιρείες, που θα αφαιρέσει το μεγάλο κόστος της συντήρησής τους και θα φέρει και κέρδος στα ταμεία.

Άλλωστε, πέρα από τα κέρδη της ενοικίασης για τα επόμενα 49 χρόνια, θα υπάρξουν σημαντικά οφέλη από την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και χώρων που θα αυξήσουν σημαντικά τις εργοδοτικές εισφορές.

Το σχέδιο του Παναθηναϊκού
Στόχος των «Πράσινων» είναι να δημιουργήσουν ένα κλειστό που θα είναι αντάξιο των έξι φορές Πρωταθλητών Ευρώπης και θα μπορεί να συμπεριληφθεί στα κορυφαία γήπεδα της Γηραιάς Ηπείρου, καλύπτοντας παράλληλα τις ανάγκες της ομάδας αλλά και των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

Οι υπεύθυνοι των Κυπελλούχων Ελλάδας έχουν αναπτύξει ένα πλήρες σχέδιο για την ολική αναδιαμόρφωση του σταδίου, που θα περιλαμβάνει αλλαγές σε πολλούς τομείς του ΟΑΚΑ, με την «πράσινη» μελέτη να αποσκοπεί στην δημιουργία μίας «Green Arena» στα δεδομένα του ΝΒΑ!

Στο κεντρικό κομμάτι του «πράσινου σχεδίου» συμπεριλαμβάνεται η αναβάθμιση της κεντρικής σάλας, με νέες μπασκέτες και νέα ηχητική εγκατάσταση, αλλαγή στα καθίσματα και εγκατάσταση γιγαντοοθονών στα πρότυπα του ΝΒΑ, , με τα σχέδια του Παναθηναϊκού να μη σταματούν εκεί.

Στα σχέδια των έξι φορές Πρωταθλητών Ευρώπης περιλαμβάνεται η δημιουργία ενός σύγχρονου προπονητηρίου και γυμναστηρίου, η δημιουργία μουσείου, συνεδριακού κέντρου, καταστημάτων, χώρων εστίασης, αλλά και βοηθητικών γηπέδων για την ανάπτυξη των Ακαδημιών.

Ουσιαστικά, ο Παναθηναικός θέλει να… μεταμορφώσει το ΟΑΚΑ και να το μετατρέψει σε ένα γήπεδο αντάξιο της ιστορίας και του ονόματός του, με βασικό γνώμονα την βελτίωση σε όλους τους τομείς των εγκαταστάσεων αλλά και την κάλυψη των αναγκών της ομάδας και των φιλάθλων της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Το θέμα που αφορά τον Κινέζο επενδυτή που θέλει να αγοράσει τον Παναθηναϊκό, αληθεύει, δεν μπορώ να πω περισσότερα παρα μόνο ότι κάποιοι βάζουν εμπόδια στο θέμα…
    …Κανένας επενδυτής δεν θα αφήσει τα λεφτά του να τα διαχειρίζεται ο κάθε Αλαφούζος…
    …Όσοι Αγαπάτε τον Παναθηναϊκό, μην στηρίζετε αυτό το σχέδιο/πλάνη που μικραίνει τον Παναθηναϊκό Μας στο ποδόσφαιρο κ στον ερασιτέχνη…

Comments are closed.