Ραγδαίες εξελίξεις στον ΑΝΤ1. Εξοργίστηκε η Σκορδά….

Κοινοποίηση:
630_isfed

«Τίποτα πια να μην θεωρείτε δεδομένο. Μόνο τις ώρες που παίζουν τα δελτία ειδήσεων». Μου το μετέφερε χθες το απόγευμα καλά πληροφορημένη πηγή του ΑΝΤ1 και σας το μεταφέρω αυτολεξεί. Στον ΑΝΤ1 αλλάζουν τα πάντα και το δόγμα του «εμπρός – πίσω» του Πόποτα που ακούμε στις επαναλήψεις του «Καφέ της χαράς» θα εφαρμοστεί σε όλες τις ζώνες.

Με δεδομένο ότι το δυναμικό κοινό άνοιξε και από 15 – 44 είναι πλέον 18 – 54 στον ΑΝΤ1 θέλουν το κανάλι πια όπως το ίδρυσε ο Μίνωας Κυριακού. Οικογενειακό και λαϊκό. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν θα γίνουν μεγάλες αλλαγές στο «Πρωινό» όπως σας έχω ήδη γράψει από το Μάρτιο.

Το συμβόλαιο της Σκορδά είναι για έναν χρόνο ακόμη με την option στα χέρια του καναλιού. Η Φαίη έχει παράπονα από τον ΑΝΤ1 και είναι θετική σε αλλαγές. Όμως μαθαίνω πως χθες το βράδυ της προτάθηκε μια αλλαγή που την εξόργισε. Και την στεναχώρησε. Και τώρα έχει ξεκινήσει ένα σκληρό μπραντ ντε φερ που κανείς δεν ξέρει που και πως θα καταλήξει. Το ακραίο σενάριο είναι διαζύγιο.

Όμως αυτό μπορεί να το αποφασίσει μόνο ο ΑΝΤ1. Για την αλλαγή αυτή θα σας πω περισσότερα προς το τέλος της εβδομάδας. Θα δώσουμε σήμερα όμως ένα tip. Η Φαίη ξεκίνησε ως κεντρικιά και μετά έγινε συμπαρουσιάστρια με τον άντρα της. Έτσι δύσκολα θα δεχθεί συμπαρουσιαστή στο πλευρό της. Ακόμη και αν εκείνη είναι ευδιάκριτα το πρώτο βιολί, το άλλο άτομο είναι δεύτερο και μετά ακολουθεί το πάνελ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: