Π.Καμμένος: “Είμαι έτοιμος ακόμη και για φυλακή και για χειροπέδες”

Κοινοποίηση:
kammenos

«Είμαι έτοιμος ακόμη και για φυλακή και για χειροπέδες» τόνισε χαρακτηριστικά σε ραδιοφωνικό σταθμό ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ,  Πάνος Καμμένος.

«Θα συλληφθούμε όλοι όσοι δε συμφωνούμε με την μνημονιακή πολιτική. Θα τους τσακίσουμε, δεν θα μπορέσουν να επιβάλλουν τα σχέδιά τους. Ο εισαγγελέας παρενέβη όταν μίλησα με μανάδες παιδιών που πίνουν αρσενικό και δεν παρεμβαίνει για τις δηλώσεις Λοβέρδου («μακελειό αν πειράξουν τον Παπανδρέου») ή της κ. Σιδέρη», δήλωσε προβλέποντας ότι τα πράγματα θα σκληρύνουν.

«Θα ζητήσω μόνος την άρση ασυλίας» πρόσθεσε.

Ακόμη εξέφρασε την αντίθεσή του στη θεωρία των δύο άκρων, κατηγορώντας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι τη δημιουργούν για να χωρίσουν τους Έλληνες. «Εμείς δε θέλουμε πηγάδα του Μελιγαλά, θέλουμε Γοργοπόταμο», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Άστα μεγάλε, σε πρόλαβε ο Μιχαλολιάκος.
    Επίσης πια συνεργασία με Σύριζα; Ο Τσίπρας στο εξωτερικό λέει ότι θα διαπραγματευτεί το μνημόνιο και όχι ότι θα το καταργήσει.

  2. ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΜΕΝΕ,

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΧΕΙΡΟΠΑΙΔΕΣ ή ΟΧΙ……

    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΥΤΑ, ΠΡΟΤΟΥ ΨΗΦΙΣΕΤΕ (ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ) ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ή ΝΑ ΑΠΟΣΧΕΤΕ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ…..
    Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΞΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΗ, ή ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤ-ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΩΡΙΣΜΕΝΩΝ “ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ”…..
    ΕΝΟΣ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΛΥΜΕΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ “ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ”.

    ΟΣΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ “ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ & ΜΕΙΩΔΟΣΙΑΣ” ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΗ ΕΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ “ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ” ΚΑΙ “ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ” ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ Ο Λ Ο Ι Σ Α Σ !!!!

    Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΕΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΘΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ, Π Α Ρ Α Ι Τ Ο Υ Μ Ε Ν Ο Ι Σ Υ Σ Σ Ω Μ Ο Ι, Ο Λ Ο Ι Ο Ι Α Ν Τ Ι Π Ο Λ Ε Υ Ο Μ Ε Ν Ο Ι,
    ΔΙΧΩΣ ΑΛΛΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΔΙΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ “ΨΕΚΑΣΑΜΕΝΟΣ” ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ…….

    ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΟΜΩΣ !!! ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ “ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ……. ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΑΣ” ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ…….
    ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ……….. ΜΕΣΣΗΝΙΟΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΙ.-

Comments are closed.