π. Ιωάννης Κατής: Δεν θα σιωπήσουμε όπως μας λέει ο Μακαριότατος – Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις τραγικές!

Κοινοποίηση:
patir-ioannis-katis

Η αλλαγή φύλου και οι συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει στην ελληνική οικογένεια και στην πατρίδα εν γένει προβληματίζει έντονα τον κόσμο. ειδικά και λόγω της διάταξης που δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά 15 ετών να επιλέγουν αν θα είναι αγόρια ή κορίτσια.

Το vimaorthodoxias.gr συνάντησε τον π. Ιωάννη Κατή που αναφέρθηκε στην εξέλιξη αυτή, αλλά μεταφέρει μια συγκλονιστική ιστορία ενός κοριτσιού που γνωρίζει και ο ίδιος.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε όσα λέει ο πατέρας Ιωάννης…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο “μακαριότατος” , τούς λέει να σιωπήσουν (!!!) …
    Γιατί να σιωπήσουν ρε υπηρέτη τού Σατανά ; Για να έχουν ελεύθερο πεδίο να δράσουν τα συντρόφια σου ;
    Α.Ι.Σ.Χ.Ο.Σ. !

    ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, έβγαζε τον κόσμο στους δρόμους και ανέκοπτε τα βρωμερά σχέδια της Ν.Τ.Π. …
    Ο σημερινός, αφαιρεί σταυρούς και εγκόλπια, για να μην ταράξει τα νερά τής μασονίας / εβραιοσιωνισμού …

  2. Άντε να μιλήσετε να δούμε τι θα γίνει μόνο λόγια και πράσινα άλογα τίποτα δεν κάνατε Ιερείς ούτε για την θρησκεία ούτε για την οικογένειά να δούμε τι θα καταφέρετε με αυτό δεν το περίμενα πως δεν είστε τόσο δυνατή για να πολεμήσετε για τα αυτονόητα.Περιμενουμε λοιπόν!

  3. Έξαλλος έχω γίνει. Και είμαι και σε δίαιτα

  4. Τα τελευταία χρόνια – όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι – Ιεράρχες-Ιερείς-Μοναχοί υποστηρίζατε και ψηφίζατε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ, την ίδια ώρα που το ποιμνίο σας υπέφερε εξ’ αιτ’ιας αυτών των εντολοδόχων του Soros και συνάμα τα δύο (και βασικά όλοι πλην ΧΑ) προαναφερθέντα κόμματα, ψήφιζαν-“περνούσαν” στη Βουλή δια νόμου, σύμφωνα συμβίωσης, Τεμένη στην Αθήνα κ.α. Η ΧΑ που εναντιώθηκε εξαρχής και χωρίς κωλοτούμπες σε όλα αυτά και υποστηρίζει την Ορθοδοξία, δεν σας κάνει, γιατί είναι “φασίστες”, σωστά;. Τώρα μήπως είναι αργά για παράπονα, αφού οι νεοταξίτες έχουν πλέον εδραιωθεί και με την _δική σας_ (για χρόνια προηγουμένως) υποστήριξη;

Comments are closed.