«Πώς να “ρίξετε” τις Ρωσίδες»: Σάλος για το… εγχειρίδιο φλερτ που εξέδωσε η ομοσπονδία της Αργεντινής!

Κοινοποίηση:
russian_girls

«Να φαίνεστε καθαροί, να μυρίζετε ωραία και να είστε καλοντυμένοι» ήταν οι πρώτες οδηγίες προς τους Αργεντινούς δημοσιογράφους εν όψει Μουντιάλ από την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας, η οποία αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη – «Στις Ρωσίδες αρέσουν οι άνδρες που παίρνουν πρωτοβουλία» έλεγε ακόμη ο… οδηγός
Ένα… εγχειρίδιο συμπεριφοράς στο Μουντιάλ εξέδωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής, απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους της χώρας, που θα ταξιδέψουν στη μακρινή Ρωσία. Όπως όμως γράφει το BBC, το μόνο που κατάφεραν οι συντάκτες του εγχειριδίου, ήταν να προκαλέσουν… σάλο, καθώς στις οδηγίες τους συμπεριλαμβάνονταν και συμβουλές για το πώς να εντυπωσιάσουν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ τα κορίτσια στη Ρωσία!

«Να φαίνεστε καθαροί, να μυρίζετε ωραία και να είστε καλοντυμένοι» ήταν λοιπόν οι πρώτες οδηγίες προς τους επίδοξους Λατίνους… εραστές, που περιλαμβάνονταν στο κεφάλαιο «πώς να έχετε τύχη με μια Ρωσίδα» -το οποίο η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής αναγκάστηκε να αποσύρει, έπειτα από τις αντιδράσεις, ζητώντας «συγγνώμη». Παράλληλα, ξεκίνησε εσωτερική έρευνα, για να διαπιστωθεί πώς «τυπώθηκε κατά λάθος» αυτό το μέρος του εγχειριδίου.

«Επειδή οι Ρωσίδες είναι όμορφες, πολλοί άνδρες θέλουν να κοιμηθούν μαζί τους. Ισως και εκείνες να θέλουν, αλλά είναι επίσης άτομα που θέλουν να αισθανθούν σημαντικές και μοναδικές» αναφέρει ο… οδηγός του φλερτ. «Μην κάνετε ηλίθιες ερωτήσεις για το σεξ. Για τους Ρώσους, το σεξ είναι κάτι πολύ προσωπικό, που δεν συζητιέται δημόσια» προειδοποιεί. Επίσης, συμβουλεύει τους Αργεντινούς να κάνουν την πρώτη κίνηση.

«Στις Ρωσίδες αρέσουν οι άνδρες που παίρνουν πρωτοβουλία. Αν δεν έχετε αυτοπεποίθηση, τότε πρέπει να αρχίσετε να κάνετε “προπόνηση” μιλώντας σε γυναίκες» αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ ενθαρρύνει όσους έχουν αμφιβολίες: «Να θυμάστε ότι οι Ρωσίδες δεν ξέρουν πολλά για τη χώρα σας, είστε κάτι νέο και διαφορετικό, αυτό είναι το πλεονέκτημά σας έναντι των Ρώσων ανδρών».

Τέλος, τους συμβουλεύει να είναι επιλεκτικοί και να επικεντρωθούν μόνο σε εκείνες τις Ρωσίδες με τις οποίες μπορεί να έχουν πραγματικές ελπίδες να γίνει κάτι. «Συνήθως, οι Ρωσίδες ενδιαφέρονται για τα σημαντικά πράγματα, αλλά βέβαια θα βρείτε επίσης και εκείνες που νοιάζονται για τα υλικά αγαθά, τα χρήματα ή αν είστε όμορφοι. Μην ανησυχείτε όμως, υπάρχουν πολλές όμορφες γυναίκες στη Ρωσία και δεν είναι όλες για εσάς. Να είστε επιλεκτικοί!» καταλήγει το εγχειρίδιο του φλερτ.
View image on Twitter

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: